Επισκέπτης
Ελπιζω να μην εισαι ασφαλισμενος στο ΙΚΑ...Εαν ναι,τοτε εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
Τον έχεις κόψει για βιομήχανο??
Ελπιζω να μην εισαι ασφαλισμενος στο ΙΚΑ...Εαν ναι,τοτε εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
βγαλε το σημα του παναθηναικου , ρε κομμουνι, το "λερωνεις"...
Έχω στα πλάνα μου την φυγή,λίγο πρέπει να πιάσω τα Αγγλικά μου μόνο γιατί παρά είναι μέτρια!!!Παπα Ζολ...
Μια αποφαση ειναι ρε.
Απλα μια αποφαση. Δεν μπορουν να την παρουν ολοι, δεν ειναι ευκολη, αλλα δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια ιδεα...
Τουλαχιστο εγω την Ελλαδα την γουσταρω και την χαιρομαι απο τη μερα που την εκανα. Τα πρωτα δυο χρονια το εβλεπα σαν... "αντε να μαζεψουμε 40-50 χιλιαρικα και να φτιαξουμε κατι στην Ελλαδα" μεχρι που ειδα ποσο διαφορετικα απλα και ομορφα μπορεις να κανεις δουλεια (ισως και λεφτα) αμα δε μπλεκεις με παπαριες.
Έχω στα πλάνα μου την φυγή,λίγο πρέπει να πιάσω τα Αγγλικά μου μόνο γιατί παρά είναι μέτρια!!!
Τι έγινε ρε χαφιέ; Ακόμη εδώ είσαι;
Τι έγινε ρε χαφιέ; Ακόμη εδώ είσαι;
ειχε πει ο γοδεφριδος τσαντοφσκι οτι υπαρχουν λεφτα? Που ειναι τα λεφτα τωρα που ειναι πρωθυπουργος?
Tα σέβη μου στην ένδοξη εργατιά!!!
Μερές που είναι ούτε άδεια,κρίμααα!!!
"Μια νέα γυναίκα, η Κ., βρήκε δουλειά τον περασμένο Ιούλιο σε ένα από τα καταστήματα γνωστής αλυσίδας street cafe και πρόχειρου φαγητού, που απασχολεί συνολικά περίπου 80 εργαζόμενους. Χρειάστηκε ένας μήνας επίμονων εκκλήσεών της προς τον εργοδότη της, για να ασφαλιστεί στο ΙΚΑ αλλά με ένσημα μερικής απασχόλησης (4ωρης εργασίας), αν και δούλευε κανονικό και εντατικό 8ωρο. "
Ρε ΠΑΠΑΡΑ Τερυ,τι ειναι η"Κ"?Ελληνιδα?Αλβανιδα?Βουλγαρα?
Αει σιχτιρι ρε βλακεντιοι σιστες απο 'δω μεσα.
Η πάπια με λέει φασίστα, ο μαλάκας με λέει κομμούνι. Ειστε πολύ μαλάκες τελικά, αριστερά κ δεξιά πουστράκια σας γαμιέται η μάνα, το σπίτι κ όλο σας το σόι παλιοπουτανοσπέρματα.
Οσο για το 'εμβλημα, κάτι πουστρακοφασιστάκια σαν κ εσένα είναι που βρωμίζετε τον χώρο γενικώς. ΤΟ ΠΟΎΛΟ ΚΑΡΙΌΛΗ
Bγήκε και η πουτάνα να υπερασπιστεί τον πούστη.
Bγήκε και η πουτάνα να υπερασπιστεί τον πούστη.
Δεν πάτε σε ξάνα ξενοδοχείο λέω γω να τη βρείτε, φασιστοπουστράκια.
γερμανια τη κανουνε πολλοι δικοι μας τελευταια ;)
άντε γεια...κ να μη μας γράφειςτο προβλημα ειναι πως δεν φθανει που η Ελλαδα εχει γινει μπουρδελο,εχουμε κι αυτους τους λοβοτομημενους.Αλλος ενα λογος να ριξω εναν ΕΜΕΤΟ πριν φυγω ως αποχαιρετιστηριο δωρο στο παρακμιακο Ελλαδισταν
Φουκαραδες εργοδοτες...εκει φτασαμε να τους καταγγελουν οι αλλοδαποι οταν δεν τους κολλανε τα ενσημα...τσ,τσ,τσ.
Σα δεν ντρεπεστε ρε Βρωμοπακια,ψωμι σας δινουμε και τρωτε...Ειχατε ΙΚΑ και στην πατριδα σας ρε μουνια?
καποιο σχολιο???Τα ενσημα δεν ειναι χαρτακια παιδια!
Κοστιζουν ...
Βρισκεται λογικο τεχνιτης οικοδομος(με τρεις τριτιες) ναχει πληρωτεο ενσημο 77 ευρω?
Επισης εκτος απο τις μεγαλες εταιρειες που κανουν παρακρατηση το 25%
απο τον εργαζομενο -ως συμμετοχη του εργαζομενου-
κανεις απο τους μικρομεσαιους δεν την κανει γιατι αντιδρουν οι ιδιοι οι εργαζομενοι!
Οποτε βαζοντας 16 ενσημα στα 21 η 22(το 75% περιπου) που θαπρεπε επι της ουσιας ειναι ο.κ
αλλα δεν παυεις να κινδυνευεις απο καταγγελιες και εκβιασμους...
αλλα και να λοιδωρεισαι απο τον οποιοδηποτε!
Εγω παντως πιστευω οτι μονο οι χεστες φευγουν στα δυσκολα οι αλλοι απλα προσαρμωζονται στις καταστασεις επιβιωνουν και περιμενουν τα καλυτερα