Νέα

Πλήρωνε Έλληνα για να τρώνε οι αλλοδαποί...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
βγαλε το σημα του παναθηναικου , ρε κομμουνι, το "λερωνεις"...

Η πάπια με λέει φασίστα, ο μαλάκας με λέει κομμούνι. Ειστε πολύ μαλάκες τελικά, αριστερά κ δεξιά πουστράκια σας γαμιέται η μάνα, το σπίτι κ όλο σας το σόι παλιοπουτανοσπέρματα.
Οσο για το 'εμβλημα, κάτι πουστρακοφασιστάκια σαν κ εσένα είναι που βρωμίζετε τον χώρο γενικώς. ΤΟ ΠΟΎΛΟ ΚΑΡΙΌΛΗ

Επισκέπτης
Παπα Ζολ...
Μια αποφαση ειναι ρε.
Απλα μια αποφαση. Δεν μπορουν να την παρουν ολοι, δεν ειναι ευκολη, αλλα δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια ιδεα...

Τουλαχιστο εγω την Ελλαδα την γουσταρω και την χαιρομαι απο τη μερα που την εκανα. Τα πρωτα δυο χρονια το εβλεπα σαν... "αντε να μαζεψουμε 40-50 χιλιαρικα και να φτιαξουμε κατι στην Ελλαδα" μεχρι που ειδα ποσο διαφορετικα απλα και ομορφα μπορεις να κανεις δουλεια (ισως και λεφτα) αμα δε μπλεκεις με παπαριες.
Έχω στα πλάνα μου την φυγή,λίγο πρέπει να πιάσω τα Αγγλικά μου μόνο γιατί παρά είναι μέτρια!!! :rolleyes:

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
827
Πόντοι
96
Έχω στα πλάνα μου την φυγή,λίγο πρέπει να πιάσω τα Αγγλικά μου μόνο γιατί παρά είναι μέτρια!!! :rolleyes:

Ναι καλα, αγγλικα και μαλακιες, σταματα ρε να σκεφτεσαι συμβατικα, μπες στο χωρο και θα χορεψεις.
Νομιζεις οτι τα ααγλικα των ισπανων και των ολλανδων ειναι καλυτερα? απλα κανε το βημα...

πιστεψε με ειναι πολυ πιο απλο απ οσο το βλεπεις τωρα μεσα απο τα νεα των 20:30

εχω ερθει σε μια απο τις πιο δυσκολες χωρες που μπορεις να πας για οικονομικος μεταναστης, εμαθα τη γλωσσα σε 2 χρονια, τα αγγλικα μου εγιναν μια χαρα σε 3 μηνες (δεν εχω ουτε το λοουερ) και φτανω 5 φορε το μισθο που ειχα στην αθηνα τους χαλαρους μηνες. Σπιτι, αμαξι πληρωμενο απο τη δουλεια, εξηντα (60) μερες το χρονο αδεια και τη γυναικα μου εδω...

Κατσε να παλευεις αν θα παρεις 800 ή 1200... αφου ρε μαγκα και με τοσα και αλλα τοσα παλι το ταμειο θα ειναι στην καλυτερη μια η αλλη

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
827
Πόντοι
96
κοιτα τι γινεται σε ενα φορουμ που μιλαμε για μουνακια και για γουστα...
...
..
.
παλευουν οι δεξιοι με τα κουμουνια και τα χριστιανα με τα πακιστανα... Ποιος στο διαολο περνα καλα, ποιος γουσταρει τις μερες που ζει?
Κανενας...

Δε θελει να εχεις ιερο και οσιο αυτη η ζωη.
Αμα μπορεις να καταλαβεις τι σου λεω δεν εισαι σαλεμενος... Απλα εισαι καλα.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Tα σέβη μου στην ένδοξη εργατιά!!! :cheesy:

Μερές που είναι ούτε άδεια,κρίμααα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

αφου ο αρχηγος σου μειωσε τα δωρα πασχα κατα 20%-30%, εφαρμοζοντας αντι-εργατικη πολιτικη! τι θες να κανουν και οι "εργατες"?

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
"Μια νέα γυναίκα, η Κ., βρήκε δουλειά τον περασμένο Ιούλιο σε ένα από τα καταστήματα γνωστής αλυσίδας street cafe και πρόχειρου φαγητού, που απασχολεί συνολικά περίπου 80 εργαζόμενους. Χρειάστηκε ένας μήνας επίμονων εκκλήσεών της προς τον εργοδότη της, για να ασφαλιστεί στο ΙΚΑ αλλά με ένσημα μερικής απασχόλησης (4ωρης εργασίας), αν και δούλευε κανονικό και εντατικό 8ωρο. "

Ρε ΠΑΠΑΡΑ Τερυ,τι ειναι η"Κ"?Ελληνιδα?Αλβανιδα?Βουλγαρα?

Αει σιχτιρι ρε βλακεντιοι σιστες απο 'δω μεσα.

στα προβοκατσια εισαι, μανουλα συμμοριτη!. Που κολανε οι κακοι εργοδοτες που δεν βαζουν τα ενσημα στους εργαζομενους με τους αλλοδαπους που δηλωνουν ψευτικη μονιμη κατοικια για να παρουν συνταξη απο το ελληνικο δημοσιο?

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Η πάπια με λέει φασίστα, ο μαλάκας με λέει κομμούνι. Ειστε πολύ μαλάκες τελικά, αριστερά κ δεξιά πουστράκια σας γαμιέται η μάνα, το σπίτι κ όλο σας το σόι παλιοπουτανοσπέρματα.
Οσο για το 'εμβλημα, κάτι πουστρακοφασιστάκια σαν κ εσένα είναι που βρωμίζετε τον χώρο γενικώς. ΤΟ ΠΟΎΛΟ ΚΑΡΙΌΛΗ

η παπια ειναι ενας πληρωμενοσ υπαλληλος του τσιπρα....δεν μετραει τι λεει...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
γερμανια τη κανουνε πολλοι δικοι μας τελευταια ;)

σε λίγο καιρό θα την κάνουνε και δικές μας... :2on1:

disc.JPG

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
το προβλημα ειναι πως δεν φθανει που η Ελλαδα εχει γινει μπουρδελο,εχουμε κι αυτους τους λοβοτομημενους.Αλλος ενα λογος να ριξω εναν ΕΜΕΤΟ πριν φυγω ως αποχαιρετιστηριο δωρο στο παρακμιακο Ελλαδισταν :grin:
άντε γεια...κ να μη μας γράφεις  :grin:

Επισκέπτης
Εγω παντως πιστευω οτι μονο οι χεστες φευγουν στα δυσκολα οι αλλοι απλα προσαρμωζονται στις καταστασεις επιβιωνουν και περιμενουν τα καλυτερα

Επισκέπτης
Φουκαραδες εργοδοτες...εκει φτασαμε να τους καταγγελουν οι αλλοδαποι οταν δεν τους κολλανε τα ενσημα...τσ,τσ,τσ.

Σα δεν ντρεπεστε ρε Βρωμοπακια,ψωμι σας δινουμε και τρωτε...Ειχατε ΙΚΑ και στην πατριδα σας ρε μουνια?

Bρε παπάρα λαικιστή τού κώλου.Διάβασες τί έγραψα;Γνωρίζεις ανάγνωση;
Kάτι αλήτες σάν κι εσένα κατήντησαν την Ελλάδα κωλοχανείο.Ξυπνάτε ρε αρχίδια πού πάτε για δουλειά και παρακαλάτε να κλείσει η επιχείρηση πού δουλεύετε.
Βέβαια εσύ σαν αριστεριτζής δημόσιος υπάλληλος (μοριοδότηση ως τέκνα πατρός κομμουνιστή) δεν είχες ποτέ την αγωνία τού μεροκάματου.
Βρε κνώδαλο αναφέρθηκα στην φάμπρικα για εκβιασμό εργοδοτών, πού έχουν στήσει λαθρομετανάστες σε συνεργασία με "αριστερούς" δικηγόρους.
Ξυπνάτε απολιθώματα τού "δημοκρατικού(sic) συγκεντρωτισμού".Είμαστε στο 2010. :idiot:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.162
Πόντοι
456
Τα ενσημα δεν ειναι χαρτακια παιδια!
Κοστιζουν ...
Βρισκεται λογικο τεχνιτης οικοδομος(με τρεις τριτιες) ναχει πληρωτεο ενσημο 77 ευρω?
Επισης εκτος απο τις μεγαλες εταιρειες που κανουν παρακρατηση το 25%
απο τον εργαζομενο -ως συμμετοχη του εργαζομενου-
κανεις απο τους μικρομεσαιους δεν την κανει γιατι αντιδρουν οι ιδιοι οι εργαζομενοι!
Οποτε βαζοντας 16 ενσημα στα 21 η 22(το 75% περιπου) που θαπρεπε επι της ουσιας ειναι ο.κ
αλλα δεν παυεις να κινδυνευεις απο καταγγελιες και εκβιασμους...
αλλα και να λοιδωρεισαι απο τον οποιοδηποτε!
καποιο σχολιο???

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Εγω παντως πιστευω οτι μονο οι χεστες φευγουν στα δυσκολα οι αλλοι απλα προσαρμωζονται στις καταστασεις επιβιωνουν και περιμενουν τα καλυτερα

Ειναι χεστης καποιος που θελει να προσφερει στην οικογενεια του την καλυτερη δυνατη ποιοτητα ζωης? Ειναι χεστης καποιος που δεν θελει να αχγωνεται για το αν τον επομενο μηνα εχει δουλεια και κατα επεκταση ψωμι για την οικογενεια του? Ειναι χεστης  καποιος που δεν θελει η συζυγος του να κινδυνευει απο βομβες που σκανε αριστερα και δεξια, απο μολοτοφ αναρχικων και απο μαχαιρωματα ακροδεξιων? Ειναι χεστης καποιος που δεν θελει να περιμενει για το ποτε θα βγαλουν φιλοτιμο απο τον κωλο τους οι πολιτικοι αλλα και οι πολιτες αυτης της χωρας? Ειναι χεστης αυτος που δεν θελει να περιμενει να βρεξει μανα εξ ουρανου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom