Κατα φωνη!!!
ειδες που σου λεω?
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Κατα φωνη!!!
ειδες που σου λεω?
Eυτυχως ο Προεδρος διαθετει τουλαχιστον στελεχαρες επιπεδου Πλευρη και Βοριδη και σωζεται η κατασταση.
να κανει μεταγραφη τον καραθανασοπουλο και την καφανταρη απο το κ.κ.ε για να παει ο λα.ο.ς καλυτερα![]()
Ναι καλα, αγγλικα και μαλακιες, σταματα ρε να σκεφτεσαι συμβατικα, μπες στο χωρο και θα χορεψεις.
Νομιζεις οτι τα ααγλικα των ισπανων και των ολλανδων ειναι καλυτερα? απλα κανε το βημα...
Αυτο ειναι το προβλημα λες? εχεις ακουσει αγγλικα απο ινδο, γαλλο, ιταλο ή ολλανδο??Ναι βέβαια, χάλια τα Αγγλικά των Ολλανδών.
Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα.
Bu the way... εχεις κανει κουβεντα με βορειο ευρωπαιο μεσης εκπαιδευσης? κανε και το μιλαμε....
Όχι ποτέ.Αυτο ειναι το προβλημα λες? εχεις ακουσει αγγλικα απο ινδο, γαλλο, ιταλο ή ολλανδο??
Όχι ποτέ.Bu the way... εχεις κανει κουβεντα με βορειο ευρωπαιο μεσης εκπαιδευσης? κανε και το μιλαμε....
Ποιά ακριβώς είναι η μαγκιά των Ελλήνων που δεν την έχει κανένας άλλος;Μπορει να φας και τα μουτρα σου, αλλα εκει βλεπεις τη μαγκια των ελληνων, θα βρουν εναν τροπο και θα κανουν τη διαφορα.
Κάτι μου λέει ότι δεν τα καταλαβαίνεις ακόμη.Οταν την εκανα απο ελλαδα το 2004 μου μιλουσαν αγγλικα και δε καταλαβαινα...
[size=15pt]Bu[/size] the way...
Ο Βολτέρος δεν μιλά με τέτοια άτομα.
Οι παρέες του είναι υπουργοί, ανώτατα στελέχη, βασιλείς και πρίγκιπες![]()
Ποιά ακριβώς είναι η μαγκιά των Ελλήνων που δεν την έχει κανένας άλλος;
Κάτι μου λέει ότι δεν τα καταλαβαίνεις ακόμη.
Ξέχασες τον Vothro.