Νέα

Πλήρωνε Έλληνα για να τρώνε οι αλλοδαποί...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96
Eυτυχως ο Προεδρος διαθετει τουλαχιστον στελεχαρες επιπεδου Πλευρη και Βοριδη και σωζεται η κατασταση.

να κανει μεταγραφη τον καραθανασοπουλο και την καφανταρη απο το κ.κ.ε για να παει ο λα.ο.ς καλυτερα :headbang:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
να κανει μεταγραφη τον καραθανασοπουλο και την καφανταρη απο το κ.κ.ε για να παει ο λα.ο.ς καλυτερα :headbang:

Yπουργέ μου πως και έχεις μεταμεσονύχτια υπηρεσία ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; διδασκεις;;;;;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ναι καλα, αγγλικα και μαλακιες, σταματα ρε να σκεφτεσαι συμβατικα, μπες στο χωρο και θα χορεψεις.
Νομιζεις οτι τα ααγλικα των ισπανων και των ολλανδων ειναι καλυτερα? απλα κανε το βημα...

Ναι βέβαια, χάλια τα Αγγλικά των Ολλανδών.

Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
837
Πόντοι
96
Ναι βέβαια, χάλια τα Αγγλικά των Ολλανδών.

Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα.
Αυτο ειναι το προβλημα λες? εχεις ακουσει αγγλικα απο ινδο, γαλλο, ιταλο ή ολλανδο??
Το θεμα ειναι οτι εχουν κολλησει στα σκατα ενα σωρο παιδια που θα μπορουσαν να κανουν θαυματα και κολλανε σε χαζομαρουλες.

Οταν την εκανα απο ελλαδα το 2004 μου μιλουσαν αγγλικα και δε καταλαβαινα... αλλα αμα εισαι στο χωρο χορευεις. Μπορει να φας και τα μουτρα σου, αλλα εκει βλεπεις τη μαγκια των ελληνων, θα βρουν εναν τροπο και θα κανουν τη διαφορα.
Βλεπεις ειμαι και γω περηφανος που ειμαι ελληνας, δεν ειμαι ομως καθολου περηφανος για τη μιζερια που βλεπω εντος των τειχων.

Bu the way... εχεις κανει κουβεντα με βορειο ευρωπαιο μεσης εκπαιδευσης? κανε και το μιλαμε....

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Bu the way... εχεις κανει κουβεντα με βορειο ευρωπαιο μεσης εκπαιδευσης? κανε και το μιλαμε....

Ο Βολτέρος δεν μιλά με τέτοια άτομα.

Οι παρέες του είναι υπουργοί, ανώτατα στελέχη, βασιλείς και πρίγκιπες  :idiot:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Αυτο ειναι το προβλημα λες? εχεις ακουσει αγγλικα απο ινδο, γαλλο, ιταλο ή ολλανδο??
Όχι ποτέ.

Όχι ποτέ.
Μην μου πεις όμως ότι ο Έλληνας μέσης εκπαίδευσης έχει καλλίτερες γνώσεις από έναν Φινλανδό, Νορβηγό, Γερμανό ή Ολλανδό αντίστοιχου μορφωτικού επιπέδου.
Μα τι λέω;
Ως γνωστόν ο Έλληνας έχει την καλλίτερη μέση εκπαίδευση στον κόσμο.
Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έρχεται μονίμως πρώτος σε όλες τις αξιολογήσεις, σε όλους τους διαγωνισμούς, σε όλες τις Μαθηματικές Ολυμπιάδες.

Μπορει να φας και τα μουτρα σου, αλλα εκει βλεπεις τη μαγκια των ελληνων, θα βρουν εναν τροπο και θα κανουν τη διαφορα.
Ποιά ακριβώς είναι η μαγκιά των Ελλήνων που δεν την έχει κανένας άλλος;

Οταν την εκανα απο ελλαδα το 2004 μου μιλουσαν αγγλικα και δε καταλαβαινα...
[size=15pt]Bu[/size] the way...
Κάτι μου λέει ότι δεν τα καταλαβαίνεις ακόμη.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
837
Πόντοι
96
Ποιά ακριβώς είναι η μαγκιά των Ελλήνων που δεν την έχει κανένας άλλος;
Κάτι μου λέει ότι δεν τα καταλαβαίνεις ακόμη.

Δεν ειναι μονοπολιο η οποια μαγκια του ελληνα... δεν ειναι κανενας ελληνας ή νορβηγος απο το DNA του και μονο πιο μαγκας και πιο εξυπνος μαστορα μου, απλα οσο βλαχαδερα ειναι οι ελληνες αλλο τοσο ειναι και οι ευρωπαιοι, μη μπερδευεσαι και μην ωραιοποιεις οτι ειναι εκτος ελλαδας απλα και μονο γιατι μιλαει γαλλικα με καλη προφορα.
Η διαφορα μας ειναι οτι οντας στην ελλαδα αναγκαζεσαι να δουλεψεις σε ενα περιβαλον που ειναι για κλοτσιες, ενω εκτος ο ιδιος ανθρωπος θα αναγκαστει να δειξει τις αρετες του και αν δεν εχει τετοιες το συστημα θα τον πατησει μεχρι να τις βρει ή θα τον φαει...
Δε ξερω αν εισαι εκτος ή εντος... μπορω να σου πω οτι εζησα 10 περιπου χρονια στην παραγωγη εντος ελλαδας και 6 εκτος. Αυτο που εχω δει ειναι μια μαλακια και μιση στην ελλαδα απο πλευρας εργατων, μανατζαραιων αλλα και πολιτειας βλεπε εφοριες και λοιποι θεσμοι.
Την ιδια στιγμη βλεπω ανθρωπους που στην ελλαδα θα περνουσαν ντουκου, εδω να κανουν καριερα τουλαχιστο αγιολογη...

οσο για το bu πιστευω οτι μπορω να κανω ενα ορθογραφικο λαθος, βλεπεις το Y και το U ειναι διπλα διπλα στο πληκτρολογιο.

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Φαγωθήκατε με τους μετανάστες αλλά να!
Μια ελπίδα χαράζει δειλά δειλά..

Μόλις άκουσα στις ειδήσεις, δεν βρήκα λινκ, αλλα φαντάζομαι είναι θέμα χρόνου κάπου να αναρτηθεί, ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε πως μεγάλη επιτυχία έχει μέχρι τώρα το Πρόγραμμα Εθελουσίας Επιστροφής των υπηκόων τρίτων χωρών και υποδοχής τους στη χώρα καταγωγής και ειδικά στις εθνότητες των Πακιστανών, Αφγανών, Σουδανών, Ιρανών, Νιγηριανών και Μπακλαντεσιανών..

Μάλιστα, σημείωσε ότι από την 1η Μαρτίου 2010 που ισχύει έχει επιστρέψει εθελοντικά το συγκλονιστικό νούμερο των [size=9pt](κρεμόμουν από τα χείλη της εκφωνήτριας και έτρεμα για τις χιλιάδες που περίμενα να πει)[/size] 213 ατόμων  :rockon:  :2funny:

Φαντάζομαι ότι οι φερόμενοι ως "Έλληνες" που μετανάστευσαν εντωμεταξύ θα ήταν περισσότεροι..

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
πω πω 213 άτομα? επιτυχία φανταστικηκαι χωρίς διαφημίσεις τύπου "βαρεθηκες? έμεινες άνεργος? το έγκλημα σε καλεί?  σου λείψε η οικογενεία σου? οι φίλοι σου? Ελα να σου κάνουμε τα έξοδα να γυρίσεις στην πατρίδα σου! Μπορεις και συ να βοηθησεις τον ευατό σου και την χώρα σου" ο χρυσοχοιδης πηρε την επόμενη ψήφο μου για αυτην την εθνικη επιτυχια που σημειωσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom