Νέα

Πλήρωνε Έλληνα για να τρώνε οι αλλοδαποί...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Επανέρχομαι στο αρχικό νήμα του θρεντ. Και νέα ερώτηση του Μάκη Βορίδη για τους λαθρομετανάστες:

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
     ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ  ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης στην Ελλάδα, Δανιήλ Εσδράς, λόγω μη απορρόφησης κοινοτικών κονδυλίων, το πρόγραμμα εθελοντικού επαναπατρισμού μεταναστών παραμένει ανενεργό, με αποτέλεσμα πολλοί από τους παράνομους μετανάστες να παραμένουν χωρίς τη θέλησή τους, στη χώρα μας. Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία τρία χρόνια υπάρχουν δεσμευμένα ευρωπαϊκά κονδύλια για τον εθελοντικό επαναπατρισμό μεταναστών, εντούτοις αυτά δεν απορροφώνται, εξαιτίας της γραφειοκρατίας, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Εσδράς. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι υπάρχουν εκατοντάδες αλλοδαποί που προσέρχονται στα γραφεία του ΔΟΜ, ζητώντας να επιστρέψουν στις χώρες προέλευσής τους, είτε γιατί αντιμετωπίζουν οικογενειακά προβλήματα είτε γιατί η πολιτική κατάσταση στις χώρες τους έχει αλλάξει. Οι περισσότεροι που θέλουν να γυρίσουν στην πατρίδα τους είναι Αφγανοί και Ιρακινοί, κουρδικής καταγωγής οι οποίοι, μετά τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, θέλουν να γυρίσουν στη χώρα τους και να εγκατασταθούν στο Ιρακινό Κουρδιστάν.
          Δεδομένου ότι ο ΔΟΜ είναι ο μοναδικός οργανισμός που έχει τις κατάλληλες υποδομές για να συντονίσει την επιστροφή και επανένταξη των μεταναστών στις χώρες προέλευσης, η απουσία διαθέσιμων κονδυλίων, αποτελεί σημαντική τροχοπέδη στο έργο του.

Ερωτάται η/ο  κα./κ Υπουργός:

1. Αληθεύουν οι καταγγελίες του επικεφαλής του ΔΟΜ σχετικά με την μη απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων για το πρόγραμμα εθελοντικού επαναπατρισμού μεταναστών; Αν ναι, τι προτίθεται να πράξει το υπουργείο για να αξιοποιηθούν οι κοινοτικοί πόροι;
2. Τι ποσά έχουν δεσμευθεί για το πρόγραμμα εθελοντικού επαναπατρισμού μεταναστών και πόσοι μετανάστες έχουν επαναπατριστεί μέχρι σήμερα;

Ο ερωτών βουλευτής

ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ Χ. ΒΟΡΙΔΗΣ

και οπωε ξερεις ο εσδρας ειναι περιουσιος στην καταγωγη..

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Το ΛΑΟΣ για να πεισει ,πρεπει να μην ειναι βουλευτες του ο Γεωργιαδης ,ο Αποστολατος και ο Αϊβαλιωτης.
Διωχνουν περισσοτερο κοσμο ,απότι μπορεις να φαντασθεις ,με την παρουσια τους.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Το ΛΑΟΣ για να πεισει ,πρεπει να μην ειναι βουλευτες του ο Γεωργιαδης ,ο Αποστολατος και ο Αϊβαλιωτης.

θα συμφωνησω για τους δυο απο το τελος...αλλα ποιο αλλο πατριωτικο σχημα πειθει?..και απλα δεν παιρνει τους ιδιους ψηφους εδω και 15 χρονια...ακομα και ο χεοροτερος βουλευτης του ΛΑ.Ο.Σ δεν εχει το σπρωξιμο του στρατουλη απο τα μιντια και κανει το κοινοβουλευτικο ελεγχο που ο καθενας μη αριστερος μπορει να συμφωνησει...απο εκει και περα δυστυχως ή ευτυχως...ο καθε υποψηφιος κρινεται απο τους πολιτες...τουλαχιστον δεν ειναι αλ σαλεχ, κοεντζογλου, σα-ραγκουσης και τσαντοφσκι

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
θα συμφωνησω για τους δυο απο το τελος...αλλα ποιο αλλο πατριωτικο σχημα πειθει?..και απλα δεν παιρνει τους ιδιους ψηφους εδω και 15 χρονια...ακομα και ο χεοροτερος βουλευτης του ΛΑ.Ο.Σ δεν εχει το σπρωξιμο του στρατουλη απο τα μιντια και κανει το κοινοβουλευτικο ελεγχο που ο καθενας μη αριστερος μπορει να συμφωνησει...απο εκει και περα δυστυχως ή ευτυχως...ο καθε υποψηφιος κρινεται απο τους πολιτες...τουλαχιστον δεν ειναι αλ σαλεχ, κοεντζογλου, σα-ραγκουσης και τσαντοφσκι
Αρχηγε γιατι εξαιρεις τον Γεωργιαδη?
Ο τροπος που μιλαει δεν μπορει να πεισει ,οτι ειναι σοβαρος.
Ασχετως περιεχομενου.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μια χαρα τα λενε

Επισκέπτης
που εισαι SuperΠοντικα? σου ειπα πως τα βλεπω... δε μιλας?!?
Ποντικαααα!!!! εισαι στο σταδιο της χωνεψης?!?

Αρε κλοτσιες που θελει το συστημα!!!
Μαλιστα...απο τις"οπορτουνιστικες αρχιδαρες"του ετερου μελους και το"παν ειναι να μην υπαρχει ιερο και οσιο"και το"να κοιταει ο καθενας το τομαρι του"εγω αλλα συμπερασματα εβγαλα,αλλα δεν σε ξερω και ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ρε αδερφε...

Μονο που σε κατι αλλες περιπτωσεις που επισης την εκαναν για εξω(και καλα εκαναν)ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ,οταν στην επιστροφη τους για διακοπες στο τριτοκοσμικο Ελλαντα ορισμενοι εξ αυτων θαμπωμενοι απο τας Ευρωπας την ειχαν δει οι-πρωτευουσιανοι-και-οι-γιδοβοσκοι-που-μειναν-πισω,η καπως ετσι...αλλα ΜΠΟΡΕΙ και να επεσα εξω για την παρτη σου(ξαναλεμε).

Οβερ εντ αουτ.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αρχηγε γιατι εξαιρεις τον Γεωργιαδη?
Ο τροπος που μιλαει δεν μπορει να πεισει ,οτι ειναι σοβαρος.
Ασχετως περιεχομενου.

Ο Μπουμπούκος είναι εγκύηση για τους φασίστες.

Επισκέπτης
θα συμφωνησω για τους δυο απο το τελος...αλλα ποιο αλλο πατριωτικο σχημα πειθει?
Eυτυχως ο Προεδρος διαθετει τουλαχιστον στελεχαρες επιπεδου Πλευρη και Βοριδη και σωζεται η κατασταση.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
827
Πόντοι
96
Τι εγινε σουπερ ποντικα? δε βλεπω να μου απαντας επι της ουσιας???
Ασε που σας εχει πιασει μια καουρα για το λα.οσ. λες και θα μας πει τιποτα σοβαρο ο "δεξερω τι μου γινεται" προεδρος τους!!!

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ενω ο αρχηγος του Λαος ειναι καλυτερος;Δεκανικι της εκαστοτε εξουσιας..Γλυφτης του Καραμανλη και τωρα του Γιωργακη.Πολιτικος τυχοδιωκτης οσο ελαχιστοι...Καμια διαφορα με τον ΓΑΠ

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
827
Πόντοι
96
Μαλιστα...απο τις"οπορτουνιστικες αρχιδαρες"του ετερου μελους και το"παν ειναι να μην υπαρχει ιερο και οσιο"και το"να κοιταει ο καθενας το τομαρι του"εγω αλλα συμπερασματα εβγαλα,αλλα δεν σε ξερω και ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ρε αδερφε...

Μονο που σε κατι αλλες περιπτωσεις που επισης την εκαναν για εξω(και καλα εκαναν)ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ,οταν στην επιστροφη τους για διακοπες στο τριτοκοσμικο Ελλαντα ορισμενοι εξ αυτων θαμπωμενοι απο τας Ευρωπας την ειχαν δει οι-πρωτευουσιανοι-και-οι-γιδοβοσκοι-που-μειναν-πισω,η καπως ετσι...αλλα ΜΠΟΡΕΙ και να επεσα εξω για την παρτη σου(ξαναλεμε).

Οβερ εντ αουτ.
Προφανως δε με πιανει η απαντηση σου γιατι απλα εγω την εκανα απο τον πολιτισμο στο συνολο του, δεν εκατσα καν στην ευρωπη.
Στο θεμα του θεματος τωρα. Επιμενω οτι η ουσια ειναι να μην εχεις ιερο και οσιο. ειναι ο μονος τροπος να καταλαβεις το παιχνιδι που γινεται γυρω σου. οσο σε θαμπωνουν τα "φωτα" της δημοκρατιας και των λοιπων "αξιων" γινεσαι απλα ο μονος μαλακας που παιζει με τους ορους την στιγμη που ολοι οι αλλοι κανουν παρτυ.
ξερω οτι ακουγεται σαν ζουγκλα, αλλα ειλικρινα πες μου... βλεπεις τιποτα αλλο γυρω σου?
Στην ελλαδα που το προβλημα μας ειναι οι αλλοδαποι και κανουμε ολοκληρο ποστ για αυτα που "πληρωνουμε για να ζουν αυτοι" δεν εχει γινει ΠΟΤΕ κανενα μπουζουριασμα κανενος διευθηντη εστω, (ασε τους ιδιοκτητες ειναι αλλο στορυ) εταιριας που προσλαμβανει ανασφαλιστο και/ή παρανομο εργατη.
Αυτο που προσπαθω να πω φιλε ποντικα ειναι οτι με "ορθο" τροπο και "νομοτυπες" δρασεις... ΔΕΝ γινεται.
Ο πατερας μου μετα απο καμια 50αρια χρονια δουλειας καταφερε να παρει 600 ευρω συνταξη για 2 ολοκληρα χρονια, μετα πεθανε...
Αμε ρε φιλε βλεπεις τι σου εχει σχεδιασει η μαμα πατριδα και εχεις τροπο διαφυγης... πες μου τι κανεις?
Να σου επαναλαβω οτι δεν εχω κανενα προβλημα να με πουν κοτα, αθρησκο, απατρη, τυχοδιωχτη και μαλακα... αρκει αυτοι που με λενε ετσι ναι ειναι οι "σωστοι" του συστηματος που εφερε την χωρα μου και μενα σε αυτο το σημειο.
Αυτα!

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
και οχι μόνο στους εργοδότες, σε όλους οι οποιοι παρεχουν στους παρανομους λαθρομετανάστες όπως οι ιδιοκτήτες ακινήτων.

Επισκέπτης
Τι εγινε σουπερ ποντικα? δε βλεπω να μου απαντας επι της ουσιας???
Ypogeie,εγραψα στο ποστ που παραθετεις πως αυτοι που φυγαν ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ και εφυγαν.Γιατι εν πασει περιπτωσει τα 600 Ευρω μετα απο 50 χρονια δουλειας που πηρε ο πατερας σου ΕΙΝΑΙ ξεφτιλα στην τελικη.

Το προβλημα μου δεν ειναι οτι εσυ-η οποιοσδηποτε αλλος-εφυγε για να βρει κατι καλυτερο,αλλα η μηδενιλα ΓΕΝΙΚΩΣ.

Επισκέπτης
Ο πατερας μου μετα απο καμια 50αρια χρονια δουλειας καταφερε να παρει 600 ευρω συνταξη για 2 ολοκληρα χρονια, μετα πεθανε...
Με ολο το σεβασμο στον μακαριτη...Με 600 Ευρω στην Παταγια εισαι και γαμω τους αρχοντες...600 Ευρω λοιπον απο εναν Ελληνα συνταξιουχο,συν καμμια 500αρια απο την Βουλγαρα που τα τρωει απο το ΙΚΑ και περνας ΜΠΕΙΚΑ στην Ταυλανδη...

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
827
Πόντοι
96
Ypogeie,εγραψα στο ποστ που παραθετεις πως αυτοι που φυγαν ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ και εφυγαν.Γιατι εν πασει περιπτωσει τα 600 Ευρω μετα απο 50 χρονια δουλειας που πηρε ο πατερας σου ΕΙΝΑΙ ξεφτιλα στην τελικη.

Το προβλημα μου δεν ειναι οτι εσυ-η οποιοσδηποτε αλλος-εφυγε για να βρει κατι καλυτερο,αλλα η μηδενιλα ΓΕΝΙΚΩΣ.
Ειμαστε στο ιδιο μηκος κυμας ρε ποντικα... μονο που το παω ενα βημα πιο περα το πραμα... δε τα βαζω γενικα με κατι. Τα βαζω πολυ συγκεκριμενα με το συστημα που "δειχνει" στους δεξιους πως οι "κακοι" ειναι οι μεταναστες και στους αριστερους οτι "κακοι" ειναι οι παντως ειδους εργοδοτες.
Ε δεν ειναι ετσι ρε μαγκες... ουτε ο προεδρος της δημοκρατιας θα μου πει ποιος φταιει ουτε ο μαλακας ο πρετεντερης ουτε το πουστρακι ο παπατσακαλος... εχω ματια και βλεπω. δειχνω πολυ επαναστατης? μιλαω εκ του ασφαλους? οκ μπορει...
Ο εκ του ασφαλους επαναστατης εσκασε κοντα 200 χιλιαρικα για γλυτωσει το πατρικο του απο τα λαμογια τις τραπεζες και τα λοιπα κορακια...
Βλεπω νεους ανθρωπους σε ενα site για μουνακια να μιλανε για το πραμα που λεγετε λάος... και η ευλογη απορια μου ειναι... Ακομα και εδω η μαλακια μας τρωει?!?
Πανε και τρωνε σφαλιαρες για 600 ευρω το μηνα και το θεωρουν λογικο, τη στιγμη που αν θες να ζησεις σαν ανθρωπος πρεπει να καθαριζεις τουλαχιστο 2500 το μηνα. αμα θες να γαμησεις και κανα CG τοτε τα 3000 ειναι οριο.

Παμε παλι λοιπον στην αρχη του θεματος, ουτε ιερο ουτε ισιο... ας μαθουν να κοιταν το τομαρι τους και να σκεφτονται... τα αλλα θα ερθουν μονα τους.
Ακου θα μας πει ο αδωνης τι γραμμη θα ακολουθησουμε... ουτε ταβλι δεν ειναι παιξεις με το ατομο και το εχουμε κανει αστερα της βουλης.

Τα πηρα παλι το κερατο μου μεσα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ενα ειναι το συνθημα που ολους μας ενωνει
ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΟΙ ΞΕΝΕΣ !!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
827
Πόντοι
96
Με ολο το σεβασμο στον μακαριτη...Με 600 Ευρω στην Παταγια εισαι και γαμω τους αρχοντες...600 Ευρω λοιπον απο εναν Ελληνα συνταξιουχο,συν καμμια 500αρια απο την Βουλγαρα που τα τρωει απο το ΙΚΑ και περνας ΜΠΕΙΚΑ στην Ταυλανδη...
Ελα ομως που το political correct αισθημα δεν τον αφησε ουτε αυτα να χαρει... γιατο σου λεω...  :fuck2: οσο μπορειτε και αφηστε τις  :jerking:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ...Έλα όμως που δεν θα πας Ταΐλάνδη ποτέ  :uglystupid:

Άσε που και εκεί δεν γουστάρουμε ΠΑΚΙΑ οπότε άστο... δεν είναι για σένα  :uglystupid:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλα κανουν οσο δε πατανςε οι μαλακες οι ελληνες οικοδομη 1980 1990 στις δεκαετιες αυτες που υπηρχαν στην οικοδομη δεν υπηρχε προβλημα.τωρα και με τη δυσκολια σε μερικα εππαγγελματα οχι κριση το πιστευω το προβλημα ειναι εντονοτερο.πουτσοφοιτητια που πανε για φραπε,οποτε εμεις το δημιουργησαμε,οποτε καλα να παθουμε,αμα θελαμε ισορροπια να κρατουσαμε τη συνισταμενη των δυναμεων στο μηδεν.καταλαβατε;;οποτε οσοι εχουν αντιθεση στη κολαση στο καιαδα παλιο αταλαντα ταλεντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom