Νέα

πληροφόρηση για camping

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikoskick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
μπορει οι τυποι να μπερδεψαν τις σκηνες τους με αυτες των φιλων σου
παντως ας πουν την αποψη τους και οι ειδικοι του φορουμ..
τι προβληματα μπορεις να παθεις στα δοντια απο τετοια χρηση της οδοντοβουρτσας  :grin:

θα μυριζει το στομα σου μερεντα τυπε  :S :S :S :vomit:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τυπε το ειχαμε κανει σε κατασκηνωση πριν χρονια, μαλιστα τις οδοντοβουρτσες στον κωλο του τις εβαλες καποιος τακης απο το κιατο.
την επομενη χρονια μου ζητησε να μου παρει πιπα και να τον γαμησω πισω απο κατι δεντρα  :rockon:  :zombie:  :2funny: :2funny:
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
δεν είναι μονο τα ασχημα ρε φιλε, στο ξενοδοχειο χτυπας την πορτα να δεις και να μιλησεις στους διπλανούς?
στο κάμπινγκ ειστε ολοι συγκατοικοι, αρα γνωρίζεις κοσμο πολύ πολύ πιο ευκολα, αν οι διπλανες είναι και τιποτα ασυνόδευτες 20αρες τι άλλο θες? οι ιδιες στο ξενοδοχειο ουτε θα ηξερες ότι μεννουν διπλα.
αν μετρας θα γνωρισεις γκομενα και μεσα σε τηλεφωνικομ θαλαμο.δεν χρειαζεται να παθεις σκολιωση.αν δεν μετρας και μεσα στη σκηνη να σου βαλουν την γκομενα δεν γαμας ποτε :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ποσειδι φοιτικκο καμπιγκ πηγα πρωτη φορα στα 13 ως φιλοξενούμενος και επαιρνα ματι στις ντουζιέρες να λούζονται γυμνες φοιτητριες, ζυεγαρια να κανουν σεξ κλπ, στο ξενοδοχειο ή σε νοικιαζομενο δεν θα ειχα τέτοιες εμπειριες.
από τα 18 παω σχεδον κάθε χρονο καμπιγκ ποσειδι, εκει γνωρισα μεχρι και 10 σε μια μερα, εξω από το κάμπινγκ που μπορεις να το κανεις αυτό? υπαρχουν αντιστοιχα κοινοβια που μιλας στην διπλανη χαλαρα?
αν ποναει η πλατη σας να ξαπλώσετε κατω δεν φταιμε εμεις που ειστε καλομαθημένοι και μαλθακοι. ουτε λιγες ωρες δεν αντεχεις επιστροφή στην φυση? τεχνολογικο ζομπι θα σε χαρακτηριζουν οι φιλοι σου
τυπε μαζι σου,επιστροφη στη φυση φουλ,το καμπινγκ ομως δεν ειναι  φυση,μενεις σε συνθηκες προσφυγα  του Ιρακ που του εχει δωσει σκηνη η υπατη αρμοστεια.εχει βουνα που πας και αραζεις μονος,κανεις και πεζοποριες,κατεβαινεις και στην θαλασσα.αυτη ειναι επιστροφη στη φυση,οχι να μενεις κολλητα με τους ιδιους που μενεις στην πολη :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ποσο κολλητα ειναι οι σκηνες τυποι; Μηπως μας πρηζουν τα αρχιδια με τις ομιλιες τους και δε μπορουμε να κοιμηθουμε το βραδυ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ποσο κολλητα ειναι οι σκηνες τυποι; Μηπως μας πρηζουν τα αρχιδια με τις ομιλιες τους και δε μπορουμε να κοιμηθουμε το βραδυ;
αμα θες να κοιμηθείς τα βραδια, γιατι πας διακοπες?
διακοπες πας για να ξενυχτισεις και να κανεις γνωριμίες, αρα θες γυρω σου 5 σκηνες να μιλανε θα γνωριστείς με τις 4 σκηνες, η 1 θα είναι κοριτσοπαρεα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τυπε μαζι σου,επιστροφη στη φυση φουλ,το καμπινγκ ομως δεν ειναι  φυση,μενεις σε συνθηκες προσφυγα  του Ιρακ που του εχει δωσει σκηνη η υπατη αρμοστεια.εχει βουνα που πας και αραζεις μονος,κανεις και πεζοποριες,κατεβαινεις και στην θαλασσα.αυτη ειναι επιστροφη στη φυση,οχι να μενεις κολλητα με τους ιδιους που μενεις στην πολη :S :S :S
μενεις πανω στο χωμα, πλενεσαι στις ιδιες τουαλέτες και χρησιμοποιείς την ιδια κουζινα με την γειτονισσα.
φυση λοιπον το κάμπινγκ σε σχεση με σπιτι και ξενοδοχειο και το κυριοτερο πολύ μεγαλυτερη ευκολια να γνωρίσεις την διπλανη τουριστρια

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
αμα θες να κοιμηθείς τα βραδια, γιατι πας διακοπες?
διακοπες πας για να ξενυχτισεις και να κανεις γνωριμίες, αρα θες γυρω σου 5 σκηνες να μιλανε θα γνωριστείς με τις 4 σκηνες, η 1 θα είναι κοριτσοπαρεα

Εγω παω διακοπες μονος μου, οχι παρεα. Το βραδυ θα βγω στα στα κλαμπακια για καμακι. Αν δε μου κατσει καμια θα γυρισω να κοιμηθω και να ξυπνησω με δυναμεις την αλλη μερα, να παω στη θαλασσα, να ευχαριστηθω τη φυση, να γυρισω το μερος και το βραδυ παλι κλαμπακια. Αν δεν εχω κοιμηθει θα ειμαι σα ζομπι με τα νευρα στην τσιτα και δε θα μπορεσω να κανω τπτ απο ολα αυτα. Οταν δεν κοιμαμαι γινομαι επικινδυνος.

5 σκηνες. 4 σκηνες πουτσες. 1 σκηνη μουνια. Τι πιθανοτητες εχω να γαμησω; Μηδεν! Οσο το ενδιαφερον μου να πιασω υποκριτικες ψευτοφιλιες με μουσατους.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955

Εχω εναν φίλο απο την Κεφαλονιά που ροχαλίζει, ροχαλίζει πολύ όμως! Πριν πολλά πολλά χρόνια πήγε διακοπές σε ενα βρωμερό camping στην Μύκονο με την προσδοκία να γαμήσει και έστησε δίπλα σε γκόμενες.
Αποτέλεσμα: οι γκόμενες αλλάξανε θέση την σκηνή τους και ο διπλανός ο άγγλος φώναζε help help επειδή δεν μπορούσε να κοιμηθεί απο το ροχαλητό του φίλου.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Εγω παω διακοπες μονος μου, οχι παρεα. Το βραδυ θα βγω στα στα κλαμπακια για καμακι. Αν δε μου κατσει καμια θα γυρισω να κοιμηθω και να ξυπνησω με δυναμεις την αλλη μερα, να παω στη θαλασσα, να ευχαριστηθω τη φυση, να γυρισω το μερος και το βραδυ παλι κλαμπακια. Αν δεν εχω κοιμηθει θα ειμαι σα ζομπι με τα νευρα στην τσιτα και δε θα μπορεσω να κανω τπτ απο ολα αυτα. Οταν δεν κοιμαμαι γινομαι επικινδυνος.

5 σκηνες. 4 σκηνες πουτσες. 1 σκηνη μουνια. Τι πιθανοτητες εχω να γαμησω; Μηδεν! Οσο το ενδιαφερον μου να πιασω υποκριτικες ψευτοφιλιες με μουσατους.

ναι πηγαινε μονος σου διακοπες χαζοβιολη

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

:rockon: :rockon: :rockon:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Εχω εναν φίλο απο την Κεφαλονιά που ροχαλίζει, ροχαλίζει πολύ όμως! Πριν πολλά πολλά χρόνια πήγε διακοπές σε ενα βρωμερό camping στην Μύκονο με την προσδοκία να γαμήσει και έστησε δίπλα σε γκόμενες.
Αποτέλεσμα: οι γκόμενες αλλάξανε θέση την σκηνή τους και ο διπλανός ο άγγλος φώναζε help help επειδή δεν μπορούσε να κοιμηθεί απο το ροχαλητό του φίλου.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
χαχαχα! Για αυτο το χιουμορ γουσταρω τους αγγλους

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:   τυπε κολλητοι ειχαν παει πιτσιρικαδες για καμπινγκ.γυρνανε απο εξοδο.βρισκουν τις σκηνες μουνι.δεν ελειπε τιποτα.γυρνανε Αθηνα.εμφανιζουν τις φωτο απο τις φωτογραφικες μηχανες.για τοσο πισω μιλαμε.στις φωτο κατι ασχετοι τυποι να ειναι μεσα στις σκηνες με τις οδοντοβουρτσες των παιδιων στον κωλο τους :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

Τυπε μου βγηκε το γιαουρτι απ τη μυτη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom