Νέα

Πληροφορίες σχετικά με την ηλικία.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stad13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
αυτο που δειχνεις δεν λέγεται ερωτας αλλα μαλακία.

:fuck2:

Απλά θέλω κι'άλες εμπειρίες  :boobies:  :cheesy:

Παρε την οδο Φυληs........Αμετρητεs εμπειριεs χωριs τυψειs συνειδησεωs...Οταν χορτασειs απ αυτα παρε σειρα τα μασατζιδικα....Η αλλη οψη !!!!! Συνεχισε με τα ct........Για βραδυνη εξορμηση διαλεξε στριπ....Εμπειριεs να δουν τα ματια σου

Επισκέπτης
Παρε την οδο Φυληs........Αμετρητεs εμπειριεs χωριs τυψειs συνειδησεωs...Οταν χορτασειs απ αυτα παρε σειρα τα μασατζιδικα....Η αλλη οψη !!!!! Συνεχισε με τα ct........Για βραδυνη εξορμηση διαλεξε στριπ....Εμπειριεs να δουν τα ματια σου

μακριά από τα στριπ ...
τα πιο μαλακισμένα έξοδα ...
σου μιλάει παλιός
που ήταν μέσα στα πρώτα στριπ
και κουβάλησε στην πλάτη του τα μπετά πολλών μεταγενέστερων
(1ο αφροδίτη-υπόγα , 1ο-ανατολή κ.α.)

Στα άλλα όλα μέσα ...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
μακριά από τα στριπ ...
τα πιο μαλακισμένα έξοδα ...
σου μιλάει παλιός
που ήταν μέσα στα πρώτα στριπ
και κουβάλησε στην πλάτη του τα μπετά πολλών μεταγενέστερων
(1ο αφροδίτη-υπόγα , 1ο-ανατολή κ.α.)

Στα άλλα όλα μέσα ...

Απλα δεν ξερω τι σοι....πορτοφολι κουβαλαει
Αν αντεχει  εχει καλωs......

OP
OP
S

stad13

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
2
Πόντοι
0
χαχα θα ακολουθήσω την συμβουλή σου αλλα άλλη φορα  :)  τώρα πάμε μονό για  :fuck1: ( με 300 ευρώ πάω θεσσ/νικη λογικά θα μου φτάσουν ) αλλα σε στριπ δεν πολύ ψηνομαι  μενεις  με τιν καβάλα στο παντελόνι... 

να ρωτήσω έχει κανίς ιδέα για της τιμές ? τη παίζει  ?  

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
χαχα θα ακολουθήσω την συμβουλή σου αλλα άλλη φορα  :)  τώρα πάμε μονό για  :fuck1: ( με 300 ευρώ πάω θεσσ/νικη λογικά θα μου φτάσουν ) αλλα σε στριπ δεν πολύ ψηνομαι  μενεις  με τιν καβάλα στο παντελόνι...  

να ρωτήσω έχει κανίς ιδέα για της τιμές ? τη παίζει  ?  

Θα πρεπει να κοιταξειs τα σχετικα με την  Θεσ/κη,   αλλα οι τιμεs πανω κατω ιδιεs

OP
OP
S

stad13

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
2
Πόντοι
0
βαρδαρη λεω να παω εχεται να προτινεται τιποτα καλητερο ??

οταν λες ίδιες πιες ειναι αυτες  :cheesy: ?? δεν εχω ξαναπάει γιαυτό ρωτάω κατή πσιλα που ιδα στο internet 30 ευρω λένε ( 30 ευρω όμως για πόση ώρα ???  :huh: )

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
βαρδαρη λεω να παω εχεται να προτινεται τιποτα καλητερο ??

οταν λες ίδιες πιες ειναι αυτες  :cheesy: ?? δεν εχω ξαναπάει γιαυτό ρωτάω κατή πσιλα που ιδα στο internet 30 ευρω λένε ( 30 ευρω όμως για πόση ώρα ???  :huh: )

Τι σχεση εχει η ωρα???? Ετσι κι αλλοιωs θα κρατηθειs πανω απο 5λεπτο???
Η συμβαση εργου ληγει , μολιs το γαλα κανει την εμφανιση του

OP
OP
S

stad13

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
2
Πόντοι
0
χαχαχα τραβά 3-4  :cum: στο δρόμο και βλέπουμε το 5 λεπτό  :uglystupid:  :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Γεια σας η ερώτηση μου είναι απλή τη ηλικία πρέπει να έχει κάποιος για να πάει σε μπουρδέλο ?.
Με λίγα λογία στην ηλικία τον 17 ετών γίνεται ?  :think: :think:

:knockinb:

Εγώ είχα πάει στα 15 σε μπουρδέλο.....είχα φάει σουβλάκια από τη Φυλής,και ήταν μπαγιάτικα...και είχα τάση για εμετό..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Πάω να βρω κανά μπουρδέλο για να ξεράσω και μου λέει η τσατσά "πήγαινε στη μαμά σου ρε πιτσιρίκο".....χωρίς να προλάβω να της πω τι θέλω....αίσχος.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
S

stad13

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
2
Πόντοι
0
έχω ακούσει ότι πάνε και 14 - 15 ( κάποιος να μου δόση μια κάπως σίγουρη απάντηση μην κατέβω τζάμπα θεσσ/νικη.  :huh: :huh:

:s&m_3: :s&m_3:

Επισκέπτης
To oριο για συναινετικο σεξ ειναι τα 16.

Το οριο για συναινετικο σεξ στην Ελλαδα ειναι 15 και οχι 16!

Τωρα, στα μπουρδελα κανονικα για να πας χωρις κηδεμονα πρεπει να εχεις κλεισει τα 18.

Εχω δει παρα πολλες φορες τσατσαδες στη Φυλης να διωχνουν ανηλικους μπροστα μου. Αμα μπει μεσα η ασφαλεια και βρει ασυνοδευτο ανηλικο μπορει να εχει μεγαλο προβλημα το μπουρδελο. Δεν εχει καμια σημασια αν τα μπουρδελα λειτουργουν σε καθεστως ημιπαρανομιας, η ασφαλεια σε τετοια θεματα δεν αστειευεται.

Αν θυμαμαι καλα, μια φορα παλιοτερα μου ειχε τυχει στο Φωκαιας 19 να δω ενα 16-χρονο πιτσιρικα να τον εχει φερει ο πατερας του στο μπουρδελο και πραγματι η τσατσα τον αφησε να γαμησει μονο και μονο επειδη συνοδευοταν απο τον κηδεμονα του.

OP
OP
S

stad13

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Σε περίπτωση που συνοδεύεσαι από 18 φίλο ?

OP
OP
S

stad13

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
2
Πόντοι
0
κανένας κάποια σαφή απάντηση? υπόψιν ότι θα πάω με 2  18 φίλους μου.  :helpplea:

Επισκέπτης

Πολυ παλια ηταν ο,τι να 'ναι, πηγαιναν ανετα εφηβοι. Μετα εγιναν πιο αυστηρα τα πραγματα (18+).

Σε περίπτωση που συνοδεύεσαι από 18 φίλο ?

Δεν εχουν σημασια οι φιλοι, κανονικα πρεπει να συνοδευεσαι απο τον κηδεμονα σου. Τωρα τελευταια που παω Μεταξουργειο εχω δει κατι μικρους να μπαινουν στο σαλονι και να μη τους λενε τιποτα. Δεν ξερω, γενικα τωρα τελευταια με το ΠΑΣΟΚ (χωρις πλακα) εχουν χαλαρωσει πολλα πραγματα στα μπουρδελα (επικινδυνο σεξ, δυο και τρεις κοπελες μεσα κτλ.) και ισως να μην εχεις προβλημα.

OP
OP
S

stad13

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
2
Πόντοι
0
θα το ρισκάρω ε τη στον πούτσο σε 1 σπίτι δεν θα καταφέρω να μπω τόσα και τόσα υπάρχουνε.  :sunglasses:

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

OP
OP
S

stad13

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
2
Πόντοι
0
κάποιος κάτι άλλο να πρωτινή η να προσθέσει ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom