Τύπε θάνε για να γνωριζόμαστε και καλύτερα και να ξέρουμε τι έχουμε απέναντί μας, για πε μας τι προτείνεις να ψηφίσουμε?
Συγκεκριμένα πράγματα...
Τύπε τζον 100
Τα μηνύματα σου κρύβουν πολλές αλήθειες για τον τρόπο που σκέπτεσαι.
Ενώ από τη μία λες : "ψήφισε ότι θες, καρφί δε μου καίγεται", πετάς την έμμεση απειλή πως η μεσαία και μικρομεσαία τάξη (τα κάνεις και μπολντ τρομάρα σου), θα την πατήσει. Απειλώντας έμμεσα πως θα επωμιστώ τις οικονομικές συνέπειες της ψήφου μου, ενώ δεν έχεις ιδέα για την χώρα στην οποία δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, ούτε για την οικονομική μου κατάσταση. Μετά το γυρνάς πως νοιάζεσαι για την ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας.
Πίστεψε με, το τι θα γίνει οικονομικά σε παγκόσμιο επίπεδο μπορεί να με επηρεάσει, όχι το τι θα γίνει στην μπανανία της ΝΔ.
Όταν γράφεις
και να ξέρουμε τι έχουμε απέναντί μας
Όχι "ποιον" αλλά "τι", φαίνεται και τι πιστεύεις ότι ψηφίζω, και κατά πόσο σέβεσαι τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου.
Κατά τα άλλα η Ζωή σου φταίει :
η τύπισσα έχει μίσος για τον κόσμο ολόκληρο.
Και τώρα περιμένεις να πάρω σοβαρά την ερώτηση σου ;
Κάνεις άσχετη παράθεση σε μήνυμα που δεν απευθύνεται καν σε σένα, με passive aggressive τρόπο, και περιμένεις να απαντήσω για να αρχίσεις το θάψιμο όπως κ έχεις κάνει με όλα τα άλλα μέλη ως τώρα;
Θα σου απαντήσω λοιπόν στο ίδιο ύφος με το οποίο θέτεις την ερώτηση σου :
ΚΚΕ να ψηφίσετε ρε ! Αυτό θα σώσει τη χώρα από τους αριστερούς που μας κυβερνάνε τώρα !