Νέα

Πλεύση Ελευθερίας, το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.484
Πόντοι
3.506
Χθες έτυχε να δω λίγο Βουλή και έπεσα στην στιγμή της ιστορίας με το "Κάνε παιδί".

Θα σταθώ στα προηγούμενα. Έφτασε ο πρόεδρος της Βουλής να φέρει στατιστικά χρόνου μπας και σταματήσει και απάντησε με ειρωνεία.

Απορώ γιατί δεν της κλείνουν το μικρόφωνο όταν ξεπερνά τον χρόνο. Ημαρτον πια με αυτήν την κατάσταση της Ζωής , που ξεχνά να σταματήσει. Είναι προσβολή προς όλους εμάς.....

Είναι και τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου. Κατηγορεί τους άλλους για οικογενειοκρατία και πρότεινε τον πατέρα της για πρόεδρο της Δημοκρατίας.... Δεν υπάρχει κανένας άλλος, μη συγγενής, ικανός για την θέση?????

Τελευταία τροποποίηση:

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.533
Πόντοι
481
Χθες έτυχε να δω λίγο Βουλή και έπεσα στην στιγμή της ιστορίας με το "Κάνε παιδί".

Θα σταθώ στα προηγούμενα. Έφτασε ο πρόεδρος της Βουλής να φέρει στατιστικά χρόνου μπας και σταματήσει και απάντησε με ειρωνεία.

Απορώ γιατί δεν της κλείνουν το μικρόφωνο όταν ξεπερνά τον χρόνο. Ημαρτον πια με αυτήν την κατάσταση της Ζωής , που ξεχνά να σταματήσει. Είναι προσβολή προς όλους εμάς.....

Είναι και τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου. Κατηγορεί τους άλλους για οικογενειοκρατία και πρότεινε τον πατέρα της για πρόεδρο της Δημοκρατίας.... Δεν υπάρχει κανένας άλλος, μη συγγενής, ικανός για την θέση?????
Η γυναίκα είναι ανισόρροπη, πονηρή και δήθεν. Την έχω πετύχει μπροστά μου τυχαία, να κάνει μαγκιές σε κάτι ανδρείκελα φοβισμένα αξιωματικάκια της αστυνομίας και να παίζει θέατρο ότι την σπρώχνουν, ενώ δεν την ακουμπούσε κανείς. Τέρμα γραφική. Χρησιμοποιεί τα πάντα για να κερδίσει εντυπώσεις, ότι και καλά πολεμάει το κατεστημένο, ενώ η ίδια δε σέβεται κανέναν κανόνα.
Έχουμε χορτάσει θεωρίες και μπουρδολογία από όλους αυτούς που εκ του ασφαλούς το παίζουν λαϊκοί φωστήρες, αλλά στην πράξη δεν κάνουν τίποτα. Και αν τους δοθεί ποτέ η ευκαιρία, τότε βγάζουν απεριόριστη αλαζονεία και αντικρούουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους και όσα ευαγγελίζονταν. Τα παραδείγματα είναι απεριόριστα. Απλά έχουμε κοντή μνήμη. Μια από τα ίδια είναι και η κυρία.

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.460
Πόντοι
3.796
Εκανε οτι κανουν ολες οι γυναικες,βρηκε αφορμη να κανει υπερ της τη φαση.Αφου κοιμομαστε αυτα εχουμε,κ οι αλλοι βρηκαν αφορμοι να πουν μαλακιες αντι να πουν την αληθεια μονο για να μη φανουν κακοι οι αντιθετοι με την ΕΕ κ τις μαλακιες,αν αυτο λεγοταν σε αντρα θα κανε χαβαλε,ελεος πια!

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.448
Πόντοι
2.596
Κυριακάτικο ερώτημα: αν υπάρξει κάποιος που ΕΜΠ1 στη Ζωίτσα, κάνουμε ομαδικό έρανο υπέρ του σκληρού καργιόλη :think: :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.484
Πόντοι
3.506
Η γυναίκα είναι ανισόρροπη, πονηρή και δήθεν. Την έχω πετύχει μπροστά μου τυχαία, να κάνει μαγκιές σε κάτι ανδρείκελα φοβισμένα αξιωματικάκια της αστυνομίας και να παίζει θέατρο ότι την σπρώχνουν, ενώ δεν την ακουμπούσε κανείς. Τέρμα γραφική. Χρησιμοποιεί τα πάντα για να κερδίσει εντυπώσεις, ότι και καλά πολεμάει το κατεστημένο, ενώ η ίδια δε σέβεται κανέναν κανόνα.
Έχουμε χορτάσει θεωρίες και μπουρδολογία από όλους αυτούς που εκ του ασφαλούς το παίζουν λαϊκοί φωστήρες, αλλά στην πράξη δεν κάνουν τίποτα. Και αν τους δοθεί ποτέ η ευκαιρία, τότε βγάζουν απεριόριστη αλαζονεία και αντικρούουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους και όσα ευαγγελίζονταν. Τα παραδείγματα είναι απεριόριστα. Απλά έχουμε κοντή μνήμη. Μια από τα ίδια είναι και η κυρία.
Το πρόβλημα δεν είναι αυτή.Το πρόβλημα είναι ο λαός. Πως πάνε και την ψηφίζουν????? Δεν την βλέπουν???
Τα ίδια έλεγα και για τον Κασσελάκη και τώρα οιΣΥΡΙΖαίοι λένε κακομοίρικα προσπαθήσαμε για κάτι νέο και μπούρδες.

• Like
Αντιδράσεις: Y13

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.484
Πόντοι
3.506
Εκανε οτι κανουν ολες οι γυναικες,βρηκε αφορμη να κανει υπερ της τη φαση.Αφου κοιμομαστε αυτα εχουμε,κ οι αλλοι βρηκαν αφορμοι να πουν μαλακιες αντι να πουν την αληθεια μονο για να μη φανουν κακοι οι αντιθετοι με την ΕΕ κ τις μαλακιες,αν αυτο λεγοταν σε αντρα θα κανε χαβαλε,ελεος πια!
Το θέμα είναι η συνεχής αλαζονική στάση της και οχι η μια φορά που της έκατσε η μαλακία του άλλου και ξεσάλωσε

• Like

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
577
Πόντοι
81
Θα γουσταρουμε πολυ στη νεα βουλη με Ζωιτσα και Βελοπουλο στο 25% μαζι. Μακαρι να ειναι και παραπανω. Δεν μας εχει μεινει κατι αλλο σε αυτη τη μπουρδελοχωρα. Μονο χαβαλες.

• Λύπη

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.445
Πόντοι
3.846
Η ίδια ισχυρίζεται ότι έχει βγει τόσο υστερική επειδή ο πατέρας της (πρώην αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ χωρίς αυτόν σιγά μην έβλεπε βουλευτική έδρα) έδερνε εκείνη και τη μάνα της.

Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν ξεκίνησε το κόμμα σε κάποια φάση είχαν παραιτηθεί όλοι και έψαχνε να βρει καινούριους (πριν μπει στη Βουλή). Αυτό αποδεικνύει πόσο τρελή είναι η γυναίκα. Και ιδεολογικά μες στην παπάτζα, κλασικοί αριστεροί που θα τα αλλάξουν όλα και μόλις πιάσουν εξουσία που σε είδα που σε ξέρω.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.484
Πόντοι
3.506
Θα γουσταρουμε πολυ στη νεα βουλη με Ζωιτσα και Βελοπουλο στο 25% μαζι. Μακαρι να ειναι και παραπανω. Δεν μας εχει μεινει κατι αλλο σε αυτη τη μπουρδελοχωρα. Μονο χαβαλες.
Αγαπητέ χαβαλέ μπορείς να κάνεις με τα δικά σου πράγματα και φίλους . Δυστυχώς ή ευτυχώς η Βουλή βγάζει κυβέρνηση και αποφασίζει για μας και την ζωή μας, και θέλει λίγο προσοχή αυτός ο χαβαλές....
Δεν φταίω σε τίποτα, να δέχομαι τις συνέπειες του χαβαλε σου

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.373
Πόντοι
1.446
Η ίδια ισχυρίζεται ότι έχει βγει τόσο υστερική επειδή ο πατέρας της (πρώην αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ χωρίς αυτόν σιγά μην έβλεπε βουλευτική έδρα) έδερνε εκείνη και τη μάνα της.
Ο πατέρας της δεν ήταν πρόεδρος του ΠΑΟ για κανένα χρόνο; Έδερνε αυτός ο τύπος τη γυναίκα του; Μου φαινόταν πολύ χλεχλές.

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
577
Πόντοι
81
Αγαπητέ χαβαλέ μπορείς να κάνεις με τα δικά σου πράγματα και φίλους . Δυστυχώς ή ευτυχώς η Βουλή βγάζει κυβέρνηση και αποφασίζει για μας και την ζωή μας, και θέλει λίγο προσοχή αυτός ο χαβαλές....
Δεν φταίω σε τίποτα, να δέχομαι τις συνέπειες του χαβαλε σου
Kαμια συνεπεια επι της ουσιας. Εκτος αν μπει κανας φρενοβλαβης που ξεκινησει πολεμο ή υπαρξει ακυβερνησια και γινει πραξικοπημα. Ολα λιγο πολυ στον αυτοματο πανε.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.436
Πόντοι
2.356
Kαμια συνεπεια επι της ουσιας.
Αρχηγέ, δεν ισχύει αυτό που λες ούτε κατ' ελάχιστον.

Η συγκεκριμένη θα μας είχε κάνει Ερυθραία σε μια νύχτα. Γι' αυτό και την έκανε Πρόεδρο της Βουλής ο καταληψίας. Για να μην έχει καμία κυβερνητική αρμοδιότητα.

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.797
Πόντοι
3.656
για την Πρόεδρο θα μιλάτε ωραια ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

• Χαχα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.445
Πόντοι
3.846
Ο πατέρας της δεν ήταν πρόεδρος του ΠΑΟ για κανένα χρόνο; Έδερνε αυτός ο τύπος τη γυναίκα του; Μου φαινόταν πολύ χλεχλές.
Aυτό ήταν το σοκ, ενώ ήταν μεγαλοδικηγήρος στο Κολωνάκι ήταν και κακοποιητικός στο σπίτι.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.373
Πόντοι
1.446
Aυτό ήταν το σοκ, ενώ ήταν μεγαλοδικηγήρος στο Κολωνάκι ήταν και κακοποιητικός στο σπίτι.
Πότε είχαν γίνει αυτά ρε bro; Στα 90s ή πιο παλιά; Και αυτός ο τύπος έκανε καριέρα πολιτικού τόσα χρόνια ενώ ήταν γνωστό ότι έριχνε φάπες στη γυναίκα του και την κόρη του; Ε, ρε κάτι εποχές.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.484
Πόντοι
3.506
για την Πρόεδρο θα μιλάτε ωραια ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
Yes sir
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Kαμια συνεπεια επι της ουσιας. Εκτος αν μπει κανας φρενοβλαβης που ξεκινησει πολεμο ή υπαρξει ακυβερνησια και γινει πραξικοπημα. Ολα λιγο πολυ στον αυτοματο πανε.
Με τους μηδενισμούς και τους αφορισμούς δεν έγινε ποτέ τίποτα. Δεν συμφωνώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom