Νέα

Playstation 3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LOYLOY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LOYLOY

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
Παιδια στο e-mail psx3order@hotmail.com χωρίς καμμια υποχρεωσή πέρνεται σειρά προτεραιότη τας και ενημερωνεστ ε άμεσα για την άφιξη του psx3. :dancing:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια, προς ενημερωση σας το PS 3 παει κατα 99,99% για πασχα του 2007 λογω προβληματων παραγωγης (λενε), όπου αφορα PAL system. οσο αφορα αμερικη που δεν εχουν PAL εχουν ηδη αποφασισει να κοψουν στο μισο τις αρχικες παραγγελιες. προσωπικη μου αποψη, (λογω επαγγελματος), ειναι οτι μπορει να καθυστερησει κι αλλο, μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο στο φορματ που θα επικρατησει στα επομενα χρονια στο dvd.

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
επειδη το χομπυ μου ειναι τα videogames και ασχολουμαι μανιωδως , σας ενημερωνω οτι το PS3 κυκλοφορει 17/11/2006 αμερικη ιαπωνια αλλα μονο 600.000 κομματια και για την ευρωπη αναβαλεται για 3/2007 λογω προβληματων που αντιμετωπισε η sony στην παραγωγη . μεγαλο φαουλ απο τη sony που ειχε υποσχεθει ταυτοχρονη παγκοσμια κυκλοφορια , το οποιο το πληρωσε ηδη με την πτωση της μετοχης της 20% την επομενη της ανακοινωσης και φυσικα το πιο σημαντικο. χανει την εορταστικη περιοδο των χριστουγεννων οπου η Microsoft  θα παιξει μονη της. εν αναμονη νεοτερων εξελιξεων....

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
  Προσωπικά και ώντας επίσης οπαδός του σπορ θα σας πρότεινα να περιμένετε το Rev2 γιατί συνήθως με την Sony και τις πρώτες εκδόσεις μην περιμένετε καλό Laser.Δεν ξέρω αν θυμάστε τι μπέλας ήταν το V3 ps2 laser.(V3 ήταν η πρώτη Eu έκδοση).Και το είχαμε πληρώσει χρυσό...

OP
OP
L

LOYLOY

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
χανω τιποτα που εστηλα e-mail και περνω σειρα προτεραιότητας ;ουτε υποχρεωση έχω και παραλληλα ενημερωνωμε.

OP
OP
L

LOYLOY

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
για ολους τους φωστίρες''''''

Η Sony πρόκειται να προχωρήσει σε μείωση της τιμής της κονσόλας παιχνιδιών PlayStation 3, η οποία κυκλοφορεί σύντομα στην αγορά, περισσότερο από 20%, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής του τομέα παιχνιδιών της επιχείρησης.
Η διάθεση του PS3 στην αγορά ξεκινά στις 11 Νοεμβρίου.

σημειωστε οτι ελαβα σειρα 897

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
11 νοεμβριου κυκλοφορει στην ιαπωνια και 17 του ιδιου μηνα στην Αμερικη. στην ευρωπη 3/2007 αν ολα πανε καλα με την παραγωγη οπως δηλωσε ο Kutaragi στην TGS.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
  Πω,εύχαριστω LOULOU που μου άνοιξες τα μάτια....Προφανώς λοιπόν το παρακάτω Sony press release είναι ψέματα και άδικα το πίστεψε τόσος κόσμος.

Όσο για το price drop η αναφορά έγινε στο εξής site (Ιαπωνικό)
Και δεν υπάρχει ακόμα επίσημο press release.Σε κάθε περίπτωση αναφέρεται οτι είναι ΜΟΝΟ για το 20GB modelo και ΜΟΝΟ για Ιαπωνία.

Τέλος η τιμή θα πέσει μάλλον αλλά όχι για το release version  αλλά το δεύτερο revision της κονσόλας στα μέσα του 2007 και μην ξεχνάμε ότι το 20GB μοντέλο μάλλον πως δεν θα σκάσει μύτη Ευρώπη στην αρχή...

OP
OP
L

LOYLOY

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
Μετα απο αυτό που ειδα και εγινε στην Αμερική εστηλα ξανα μαιλ και μου απαντησαν οτι η σειρα προτεραιότητας ισχύει και η τιμη της απλής εκδόσης θα ειναι περιπου ?449 μου στειλαν και λίστα παιχνιδίων .Ειναι κάτι που δεν είναι ενάξει η πρέπει να προσέξω;

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Παντως απ οτι εβλεπα στις ειδησεις, εγινε στη κυριολεξια μακελειο  :uzi: στην αμερικη, για τα πρωτα κομματια.

OP
OP
L

LOYLOY

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
αυτό που εγινε το ηξερα γι΄αθτο εστηλα πηρα σειρα προτεραιότητας και τωρα αναμένω.Η τιμή ειναι καλή

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Απιστευτη η μαλακια που μας δερνει. Το χω κανει και για κινητο και για αλλα κουτακια με κουμπακια. Τους παρακαλαμε για να τους δωσουμε τα πολλα χρηματά μας για μαλακιες που δεν χρειαζομαστε. Τι σκατα εξαρτησεις ειναι αυτες που εχουμε? Το γαμησι το καταλαβαινω, ειναι βιολογικο, ενστικτο κλπ. Τα κουτακια με τα λαμπακια και τα κουμπακια?

Παρεπιπτοντως, ξερει κανεις ποτε ερχεται το καινουριο Eten GPS/PDA τηλεφωνο?

OP
OP
L

LOYLOY

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
μου στειλαν τιμη? 449 και καθε παιχνίδι ?64,99 ειναι καλα λες;

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ρε panosmpos εχουμε ιδια γουστα. silent hill 2 , project zero και resident evil ολη η σειρα ειναι τα αγαπημενα μου!

OP
OP
L

LOYLOY

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
ειναι καλύτερο απο το MIO 701;

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Τα παιχνίδια κατ' εμέ ήταν και είναι ακριβά. Συνηθως τα καινούρια καινούρια για να τα πάρεις έσταζες 70Ε αντε 65. Και απ' ότι βλέπω και του PS3 έτσι θα μείνουν.

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
αν εισαι θυμα και αγοραζεις απο ελλαδα ναι ! εγω αγοραζω απο ebay για το xbox 360 παιχνιδια την ημερα που κυκλοφορουν απο 35-50 ευρω και για το ps2 απο 10- 25 ευρω.

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Η καθυστέρηση της κυκλοφορίας στην Ευρώπη οφείλεται σε πρόβλημα στη μαζική παραγωγή της διόδου του μπλε laser στο drive του blu-ray (έτσι τουλάχιστον δήλωσε η Sony).

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
ειναι καλύτερο απο το MIO 701;
Χα χα γαμω την αρρωστια μας. Ημουν στο tsak για το 701 αλλα το το νεο Eten X500 ή Χ600 ή κάπως έτσι είναι πιο λεπτό και με Wifi και βγαινει τωρα. Καλη περιπτωση πρεπει να ειναι και το ETC3300 με επιδοτηση Vodafone. Το γαμησαμε το thread. Αν υπαρξει ενδιαφερον θα κανω διαχωρισμό για ηλεκτρονικα και gadget

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom