You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Play
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 154
- Εμφανίσεις 50K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Αν θες πεσμου ποτε θα πας να σε γλυψω εγωΠρωτάρης και γω λέω να πάω σήμερα κατά τις 9 μίση το βράδυ .....τι λέτε θα έχει κόσμο? θα γούσταρα να δώσω πίπα σε νεαρά άτομα αν έχει. Θα ήθελα να πάμε παρέα με κάποιο φίλο
αν εννοεις να βρεις ζευγαριι str8 ή γυναικα λιγο δυσκολο. εγω εχω παει αρκετες φορες, αλλα μονο 3 φορες πετυχα ζευγαρι, απο τα οποια μονο το ενα ηταν ανοιχτο σε παιχνιδι με τους θαμωνες. Τα αλλα 2 ηταν πιο πολυ για παρτη τους , κλειστηκαν σε καμπινες μονοι τους 'η με εναν ακομα αν θυμαμαι καλα.
Thelosexxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα....ξέρουμε αν έχει κόσμο 19_ 21 που είμαι αρχές βδομάδας?
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
Τι εννοείτε 19_21;;; 19 Αυγ;;;Καλησπέρα....ξέρουμε αν έχει κόσμο 19_ 21 που είμαι αρχές βδομάδας?
Thelosexxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Ναι συγχωμη το θεώρησα αυτονόητο...λάθος μου ...Τι εννοείτε 19_21;;; 19 Αυγ;;;
Αυτές της μέρες εννοώ!!!!
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
19 & 20 & 21 Αυγ τα πρωινά 10-3 το μεσημέρι είμαι στη διάθεσή σας να πάμε στο play μαζί Αφέντη μου. Είμαι παθητική μαζοχαΝαι συγχωμη το θεώρησα αυτονόητο...λάθος μου ...
Αυτές της μέρες εννοώ!!!!
Thelosexxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Κορίτσι μου κ εγώ αυτό θέλω να έρθω και ν χορτάσω πούτσο......19 & 20 & 21 Αυγ τα πρωινά 10-3 το μεσημέρι είμαι στη διάθεσή σας να πάμε στο play μαζί Αφέντη μου. Είμαι παθητική μαζοχα
Ελπίζω αυτές της μέρες ν είναι εκεί αρκετοί δυνατοί γαμιαδες......
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
Άρα ποια μετά θέλετε να πάμε μαζί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 και για πέντε ώρες να ξεφτελιστουμε;;;Κορίτσι μου κ εγώ αυτό θέλω να έρθω και ν χορτάσω πούτσο......
Ελπίζω αυτές της μέρες ν είναι εκεί αρκετοί δυνατοί γαμιαδες......
Tempesta
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2023
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Την καλησπέρα σε όλους! Την ερχόμενη εβδομάδα θα πάω κάποια στιγμή να δω τι παίζει, είμαι στρέιτ αλλά θα δοκίμαζα κάτι αν είναι (μόνο ενεργητικός). 27-28 θα έρθει μια μαζί μου και παίζει να την πείσω να έρθουμε μαζί...όσοι πιστοί προσέλθετε
Ενημέρωσε μας φιλαράκιΤην καλησπέρα σε όλους! Την ερχόμενη εβδομάδα θα πάω κάποια στιγμή να δω τι παίζει, είμαι στρέιτ αλλά θα δοκίμαζα κάτι αν είναι (μόνο ενεργητικός). 27-28 θα έρθει μια μαζί μου και παίζει να την πείσω να έρθουμε μαζί...όσοι πιστοί προσέλθετε
27 χρόνων είμαι αδερφέ με ψήνει και μένα φάσηΤην καλησπέρα σε όλους! Την ερχόμενη εβδομάδα θα πάω κάποια στιγμή να δω τι παίζει, είμαι στρέιτ αλλά θα δοκίμαζα κάτι αν είναι (μόνο ενεργητικός). 27-28 θα έρθει μια μαζί μου και παίζει να την πείσω να έρθουμε μαζί...όσοι πιστοί προσέλθετε
pensa
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
και γω μέσα είμαιΤην καλησπέρα σε όλους! Την ερχόμενη εβδομάδα θα πάω κάποια στιγμή να δω τι παίζει, είμαι στρέιτ αλλά θα δοκίμαζα κάτι αν είναι (μόνο ενεργητικός). 27-28 θα έρθει μια μαζί μου και παίζει να την πείσω να έρθουμε μαζί...όσοι πιστοί προσέλθετε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 8K