Νέα

Play

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pensa

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
12
Πόντοι
0
Πρωτάρης και γω λέω να πάω σήμερα κατά τις 9 μίση το βράδυ .....τι λέτε θα έχει κόσμο? θα γούσταρα να δώσω πίπα σε νεαρά άτομα αν έχει. Θα ήθελα να πάμε παρέα με κάποιο φίλο

Pikre

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2018
Like
11
Πόντοι
0
Πρωτάρης και γω λέω να πάω σήμερα κατά τις 9 μίση το βράδυ .....τι λέτε θα έχει κόσμο? θα γούσταρα να δώσω πίπα σε νεαρά άτομα αν έχει. Θα ήθελα να πάμε παρέα με κάποιο φίλο
Αν θες πεσμου ποτε θα πας να σε γλυψω εγω

Tempesta

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2023
Like
15
Πόντοι
0
Από βδομάδα λέω να το επισκεφτώ, παίζει τίποτα καλό, αν και straight?

Veas

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα ειμαι πρωτάρης και ψάχνω κάποιον επίσης πρωτάρη να πάμε μαζί

Τελευταία τροποποίηση:

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
261
Πόντοι
21
αν εννοεις να βρεις ζευγαριι str8 ή γυναικα λιγο δυσκολο. εγω εχω παει αρκετες φορες, αλλα μονο 3 φορες πετυχα ζευγαρι, απο τα οποια μονο το ενα ηταν ανοιχτο σε παιχνιδι με τους θαμωνες. Τα αλλα 2 ηταν πιο πολυ για παρτη τους , κλειστηκαν σε καμπινες μονοι τους 'η με εναν ακομα αν θυμαμαι καλα.

• Like
Αντιδράσεις: tkis

Thelosexxx

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
0
Καλησπέρα....ξέρουμε αν έχει κόσμο 19_ 21 που είμαι αρχές βδομάδας?

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
Ναι συγχωμη το θεώρησα αυτονόητο...λάθος μου ...
Αυτές της μέρες εννοώ!!!!
19 & 20 & 21 Αυγ τα πρωινά 10-3 το μεσημέρι είμαι στη διάθεσή σας να πάμε στο play μαζί Αφέντη μου. Είμαι παθητική μαζοχα

Thelosexxx

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
0
19 & 20 & 21 Αυγ τα πρωινά 10-3 το μεσημέρι είμαι στη διάθεσή σας να πάμε στο play μαζί Αφέντη μου. Είμαι παθητική μαζοχα
Κορίτσι μου κ εγώ αυτό θέλω να έρθω και ν χορτάσω πούτσο......
Ελπίζω αυτές της μέρες ν είναι εκεί αρκετοί δυνατοί γαμιαδες......

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
Κορίτσι μου κ εγώ αυτό θέλω να έρθω και ν χορτάσω πούτσο......
Ελπίζω αυτές της μέρες ν είναι εκεί αρκετοί δυνατοί γαμιαδες......
Άρα ποια μετά θέλετε να πάμε μαζί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 και για πέντε ώρες να ξεφτελιστουμε;;;

Tempesta

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2023
Like
15
Πόντοι
0
Την καλησπέρα σε όλους! Την ερχόμενη εβδομάδα θα πάω κάποια στιγμή να δω τι παίζει, είμαι στρέιτ αλλά θα δοκίμαζα κάτι αν είναι (μόνο ενεργητικός). 27-28 θα έρθει μια μαζί μου και παίζει να την πείσω να έρθουμε μαζί...όσοι πιστοί προσέλθετε

• Like
Αντιδράσεις: pensa

Nio

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
0
Την καλησπέρα σε όλους! Την ερχόμενη εβδομάδα θα πάω κάποια στιγμή να δω τι παίζει, είμαι στρέιτ αλλά θα δοκίμαζα κάτι αν είναι (μόνο ενεργητικός). 27-28 θα έρθει μια μαζί μου και παίζει να την πείσω να έρθουμε μαζί...όσοι πιστοί προσέλθετε
Ενημέρωσε μας φιλαράκι

Veas

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2024
Like
4
Πόντοι
0
27 χρόνων είμαι αδερφέ με ψήνει και μένα φάση

pensa

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
12
Πόντοι
0
και γω μέσα είμαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom