Νέα

Play

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ypotaktikh_poustra

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά είμαι 24 από Θεσσαλονίκη κ θέλω κι εγώ να το επισκεφθώ αλλά ιδανικά θα θελα με παρέα για να ναι πιο άνετα για πρώτη φορά

Foititis04

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2023
Like
567
Πόντοι
80
Αδερφέ θες να πάμε μαζι μια μέρα όταν κατέβω Θεσσαλονίκη. Πόσο είσαι εγώ 21
Καλησπέρα παιδιά είμαι 24 από Θεσσαλονίκη κ θέλω κι εγώ να το επισκεφθώ αλλά ιδανικά θα θελα με παρέα για να ναι πιο άνετα για πρώτη φορά
Τελεια κι εγω αυτο ακριβως ψαχνω. Ειμαι 20 αλλα μονο παθητικη

Ypotaktikh_poustra

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
18
Πόντοι
0

sinslovers

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2022
Like
191
Πόντοι
0
τι ωρα λετε ειναι καλυτερα ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για να παμε ολοι μαζι παρεα αγορια να αραξουμε

Ypotaktikh_poustra

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
18
Πόντοι
0
Σίγουρα απόγευμα με βράδυ θα αξίζει περισσότερο

Foititis04

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2023
Like
567
Πόντοι
80
Οποιος ενδιαφερεται για κατι πραγματικα αξιολογο ας ερθει παρασκευη 24/5 μετα τις 9

nacktfuesser

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2024
Like
6
Πόντοι
0
υπάρχει εκεί κινηματογράφος που προβάλλει ταινίες lgbt ή πρόκειται για sex shop;

Foititis04

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2023
Like
567
Πόντοι
80
Αποψε εχει play και θα γινει χαμουλης ολοι εκει!!!

nacktfuesser

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Είμαι νέος σε αυτό. Υπάρχει κάποια εθιμοτυπία όταν πηγαίνετε εκεί; Τι φοράτε; Υπάρχει αποδυτήριο; Πρέπει να είστε γυμνοί; Πού καθαρίζετε μετά;

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Κριτικές
1
Like
996
Πόντοι
81
Αν κανένα κωλαρακι θέλει να πάει σήμερα από τώρα μέχρι τις 2 το μεσημέρι ας μου στείλει μήνυμα γιατί έχω πολλές καύλες να αδειασω και σκέφτομαι να πάω

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
Ειμαι παθητικη μαζοχα pantyhosed sissy slave crossdresser και μπορω τα πρωινα μεχρι και τις 3 το μεσημερι καθε μερα Δευτ-Παρ (οχι ΣΚ και αργιες)να υπηρετησω και υποδουλωθω απο οποιον-ους θελουν χωρις ορια και λεξη ασφαλειας ειτε στο Play ειτε διπλα στο bluevision τραβοντας με και σε βιντεο ή φωτογραφιες ελευθερα. Δεν με ενδιαφερει η ιντερνετικη καυλαντα αλλα μονο η live ξεφτιλα βασανισμος και μαστιγωμα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Ειμαι παθητικη μαζοχα pantyhosed sissy slave crossdresser και μπορω τα πρωινα μεχρι και τις 3 το μεσημερι καθε μερα Δευτ-Παρ (οχι ΣΚ και αργιες)να υπηρετησω και υποδουλωθω απο οποιον-ους θελουν χωρις ορια και λεξη ασφαλειας ειτε στο Play ειτε διπλα στο bluevision τραβοντας με και σε βιντεο ή φωτογραφιες ελευθερα. Δεν με ενδιαφερει η ιντερνετικη καυλαντα αλλα μονο η live ξεφτιλα βασανισμος και μαστιγωμα.
Ρε τύπισσα τα πρωινά κοιμούνται στον Βαρδάρη και τα μεσημέρια τρώνε πιτογυρα και πίνουν μπύρες. Τράβα το βράδι να σου δώσουν το κωλαντερο στο χέρι.

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
Ρε τύπισσα τα πρωινά κοιμούνται στον Βαρδάρη και τα μεσημέρια τρώνε πιτογυρα και πίνουν μπύρες. Τράβα το βράδι να σου δώσουν το κωλαντερο στο χέρι.
Έχω πάει 12-3 και με τσιμπουκωσαν γαμησαν και μαστίγωσαν πολλοί

Pikre

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2018
Like
11
Πόντοι
0
Θα παει κάποιος ενεργητικος η ενεργοπαθητικος σήμερα το μεσημέρι να περάσουμε καλά?

peteinos40

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2018
Κριτικές
3
Like
111
Πόντοι
0
Πήγα χθες μεταξύ 9 με 12μιση. Γυροφερναν αρκετοί χωρίς πολλά πολλά....το παιχνίδι γινόταν κάτω στο υπόγειο, στο λαβύρινθο. Εγώ γύρισα όλα τα μέρη, πήγα κ επάνω στο δωμάτιο με το στρογγυλό κρεβάτι, μπήκα ο μισός μέσα στην τρύπα, με τον κωλο μου να προεξεχει σε κοινή θέα μπας κ έρθει κανένας να μου το ανοίξει, αλλά τπτ. Για Τετάρτη πάντως καλά ήταν. Το ηλικιακο εύρος χθες ήταν μεταξύ 35-55

Pikre

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2018
Like
11
Πόντοι
0
Πήγα σήμερα 15:00 δεν είχε κόσμο ήρθαν συνολο αλλά 3 άτομα μέχρι 17:00 που έφυγα απολογισμός πηρα μια πιπα και στον έναν και ξέσκισα τον άλλον για την ώρα και την ζέστη που είχε έξω ας πουμε οτι ηταν καλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom