Foititis04
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2023
- Like
- 567
- Πόντοι
- 80
Οταν εχει κοσμο ναι. Εγω θα παω σημερα κατα τις 9Αξίζει να πας;
Οταν εχει κοσμο ναι. Εγω θα παω σημερα κατα τις 9Αξίζει να πας;
Αδερφέ θες να πάμε μαζι μια μέρα όταν κατέβω Θεσσαλονίκη. Πόσο είσαι εγώ 21Οταν εχει κοσμο ναι. Εγω θα παω σημερα κατα τις 9
Αδερφέ θες να πάμε μαζι μια μέρα όταν κατέβω Θεσσαλονίκη. Πόσο είσαι εγώ 21
Τελεια κι εγω αυτο ακριβως ψαχνω. Ειμαι 20 αλλα μονο παθητικηΚαλησπέρα παιδιά είμαι 24 από Θεσσαλονίκη κ θέλω κι εγώ να το επισκεφθώ αλλά ιδανικά θα θελα με παρέα για να ναι πιο άνετα για πρώτη φορά
Κι εγώ μόνο παθητικος, οπότε μπορούμε να πάμε μαζί κ να βρούμε κάτι καλό στην συνέχεια μέσα....Τελεια κι εγω αυτο ακριβως ψαχνω. Ειμαι 20 αλλα μονο παθητικη
Πήγες τελικά;Αποψε εχει play και θα γινει χαμουλης ολοι εκει!!!
Ρε τύπισσα τα πρωινά κοιμούνται στον Βαρδάρη και τα μεσημέρια τρώνε πιτογυρα και πίνουν μπύρες. Τράβα το βράδι να σου δώσουν το κωλαντερο στο χέρι.Ειμαι παθητικη μαζοχα pantyhosed sissy slave crossdresser και μπορω τα πρωινα μεχρι και τις 3 το μεσημερι καθε μερα Δευτ-Παρ (οχι ΣΚ και αργιες)να υπηρετησω και υποδουλωθω απο οποιον-ους θελουν χωρις ορια και λεξη ασφαλειας ειτε στο Play ειτε διπλα στο bluevision τραβοντας με και σε βιντεο ή φωτογραφιες ελευθερα. Δεν με ενδιαφερει η ιντερνετικη καυλαντα αλλα μονο η live ξεφτιλα βασανισμος και μαστιγωμα.
Έχω πάει 12-3 και με τσιμπουκωσαν γαμησαν και μαστίγωσαν πολλοίΡε τύπισσα τα πρωινά κοιμούνται στον Βαρδάρη και τα μεσημέρια τρώνε πιτογυρα και πίνουν μπύρες. Τράβα το βράδι να σου δώσουν το κωλαντερο στο χέρι.