You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Play
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 154
- Εμφανίσεις 50K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Happiness26cm
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2023
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Είναι ανοιχτό το μαγαζί; Αν ναι ποια ώρα είναι η καλύτερη;
βεβαιως και ειναι ανοιχτο καθημερινα, απο το πρωι μεχρι αργα το βραδυΕίναι ανοιχτό το μαγαζί; Αν ναι ποια ώρα είναι η καλύτερη;
συνηθως απογευματινες και βραδινες ωρες εχει τον περισσοτερο κοσμο, Παρασκευη-Σαββατο-Κυριακη
εχει και καμπινες ναι ... εισοδος νομιζω 8 ευρω και αν παρεις 2 εισιτηρια δινεις 14 και ξαναπας με το δευτερο οποτε θες.Το play ρε παιδιά έχει καμπίνες όπως το blue;και gloryholes;και τι είσοδο;
Thess3
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Και gloryholes;πείτε λίγο γενικά να μην ρωτάω ένα εναεχει και καμπινες ναι ... εισοδος νομιζω 8 ευρω και αν παρεις 2 εισιτηρια δινεις 14 και ξαναπας με το δευτερο οποτε θες.
μπες στο site τους να δεις ολα αναλυτικαΚαι gloryholes;πείτε λίγο γενικά να μην ρωτάω ένα ενα
soylakostas72
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Like
- 194
- Πόντοι
- 1
Το site ποιο είναι?
soylakostas72
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Like
- 194
- Πόντοι
- 1
Το site ποιο είναι?μπες στο site τους να δεις ολα αναλυτικα
sissy Nikki
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ψάχνομαι για σεξ, μένω επαρχία, είμαι παθητικός, ποιες ώρες και μέρα είναι καλά να παώ;
υπαρχει σε χαρτι μπροστα στο ταμειο εκει που γραφει τις τιμες. επισης, αν δεν ρωτησεις δεν θα στο πει και λογικο.... την επομενη φορα ζητα τοΥπερβολικα σκοτεινος!!!
Αυτο με τα εισητηρια δεν ισχυει .
Για δυο ατομα πληρωσα 16 ευρω κ ουτε ειπε τπτ ο (πουστης) υπαλληλος, για εκπτωση ή για εισητηριο την επομενη μερα.
xdx
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2022
- Like
- 67
- Πόντοι
- 0
Το χαρτι μπροστα λες...οταν υπαρχουν 100 πραματα μπροστα σου και καθεσαι στο ταμειο λιγα δευτερολεπτα να πρηλρωσεις κ ναμπεις (1η φορα εε) ειναι δυσκολο να πεσει το ματι σου, το καταλαβανεις.υπαρχει σε χαρτι μπροστα στο ταμειο εκει που γραφει τις τιμες. επισης, αν δεν ρωτησεις δεν θα στο πει και λογικο.... την επομενη φορα ζητα το
Ηταν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του υπαλληλου να το αναφερει. Ιδιως οταν βλεπει ζευγαρι, αντρα γυναικα.
Επομενη φορα ΔΕΝ θα εχει.
Kαλα σιγουρα δεν παει το ματι σου. Εγω το ειδα παντως και μου το ειπε και ο ιδιος οταν πηγα πρωτη φορα, γιατι το αναφερα εγω οτι ειναι η πρωτη μου επισκεψη. Δεν το βρισκω απαραιτητο να το λεει παντα ο ιδιος σε καθε πελατη, αλλα δεν το βρισκω και παραλογο. Αν περασατε καλα και θελετε να ξαναπατε, δεν ειναι αναγκη να κολλας εκει. Αν παλι δεν περασατε καλα σε συνδιασμο με αυτο το συμβαν, το βρισκω λογικο να μη θελετε να ξαναπατε. Εγω παντως εκει εχω περασει σχεδον παντα καλα, ειναι αναλογα και την ωρα. Και εχω πετυχει και 2 φορες ζευγαρι σαν κι εσας.Το χαρτι μπροστα λες...οταν υπαρχουν 100 πραματα μπροστα σου και καθεσαι στο ταμειο λιγα δευτερολεπτα να πρηλρωσεις κ ναμπεις (1η φορα εε) ειναι δυσκολο να πεσει το ματι σου, το καταλαβανεις.
Ηταν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του υπαλληλου να το αναφερει. Ιδιως οταν βλεπει ζευγαρι, αντρα γυναικα.
Επομενη φορα ΔΕΝ θα εχει.
level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 504
- Πόντοι
- 81
Και τα θεωρείς τα 16 ευρώ πολλά ??? για να βγάλεις τα γούστα σου και να κάνεις την καύλα σου??? Τι γύφτοι που είστε μερικοί τελικάΥπερβολικα σκοτεινος!!!
Αυτο με τα εισητηρια δεν ισχυει .
Για δυο ατομα πληρωσα 16 ευρω κ ουτε ειπε τπτ ο (πουστης) υπαλληλος, για εκπτωση ή για εισητηριο την επομενη μερα.
xdx
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2022
- Like
- 67
- Πόντοι
- 0
Τπ βρηκες, στα 2 ευρω κολλησαμεΚαι τα θεωρείς τα 16 ευρώ πολλά ??? για να βγάλεις τα γούστα σου και να κάνεις την καύλα σου??? Τι γύφτοι που είστε μερικοί τελικά
τι εννοεις τι παιζει στο υπογειο? τι μπορει να παιζει? οτι παιζει σε καθε τσονταδικο...Πάντως εγώ που πήγα πρώτη φορά ο υπάλληλος δε Μ εξήγησε απόλυτος τπτ ακόμα δεν ξέρω τι παίζει στο υπόγειο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 8K