peteinos40
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
Έχει προσφορά δυο μαυρους με μια ψωλη ναααααα....μετα τις 22:30 ομως.
(αυτος αρχισε πρώτος)
(αυτος αρχισε πρώτος)
Τι εννοείς;Έχει προσφορά δυο μαυρους με μια ψωλη ναααααα....μετα τις 22:30 ομως.
(αυτος αρχισε πρώτος)
παιζει κανα bukkake στην πολη;
Λίγο πολύ όπως το φαντάζεσαι είναι, έχει διάφορες καμπίνες και γενικά sex rooms. Με το που μπεις ψάχνεις τριγύρω και ότι σου αρέσει μπαίνεις και περιμένεις παρέα... Συνήθως κόσμο Παρασκευή και Σάββατο βράδυ θεωρώ έχει μπόλικοΚαλησπερα μαγκες, ειμαι καινουριος εδω και πρωταρης στη φαση αν και παρακολουθω εδω και καιρο το θρεντ.Τελευταια εχω ψηθει αρκετα να κανω μια επισκεψη στο play..Οποτε μηπως μπορει καποιος να μου πει τι παιζει με το μαγαζι και γενικα ποια ειναι η φαση, τι κανεις μολις μπεις μεσα,ποιες ειναι οι καλυτερες ωρες και μερες για να πας..κτλ
Άμα μπει γυναίκα μέσα θα της ρίξουν και ξύλοΚαλησπέρα! Να ρωτήσω στο play υπάρχουν και ζευγάρια; γυναίκες; ή είναι μόνο για γκέι; Ευχαριστώ!
Έλεος! Είναι αποκλειστικά για άνδρες και gay. Ευτυχώς που απαγορεύονται οι γυναίκες και έχουμε ένα μέρος που μπορούμε να πάμε χωρίς την αηδιαστική παρουσία τους.Καλησπέρα! Να ρωτήσω στο play υπάρχουν και ζευγάρια; γυναίκες; ή είναι μόνο για γκέι; Ευχαριστώ!
Συγνώμη δεν το ήξερα!Έλεος! Είναι αποκλειστικά για άνδρες και gay. Ευτυχώς που απαγορεύονται οι γυναίκες και έχουμε ένα μέρος που μπορούμε να πάμε χωρίς την αηδιαστική παρουσία τους.
στη Θεσσαλονικη ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις ζευγαρι σε τσονταδικο... μονο στην Αθηνα μπορεις να βρεις ζευγαρια, στο adult theater (νομιζω πως αλλαξε ονομασια σε 8 downtown)Συγνώμη δεν το ήξερα!
Υπάρχει κανένα αντίστοιχο για ζευγάρια;
κι ομως στο συγκεκριμενο το προηγουμενο Σαββατο εμφανιστηκε ζευγαρι. εξερευνησε το χωρο αρα πηγαιναν πρωτη φορα. κλειστηκαν σε ενα δωματιο για περιπου μιση ωρα και μετα εφυγαν. Οποτε δεν πρεπει να ηταν υποψιασμενοι για τον χωρο ουτε ψαχτηκαν για κατι παραπανωστη Θεσσαλονικη ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις ζευγαρι σε τσονταδικο... μονο στην Αθηνα μπορεις να βρεις ζευγαρια, στο adult theater (νομιζω πως αλλαξε ονομασια σε 8 downtown)
εχω πετυχει κι εγω ζευγαρι στο play, δυο φορες ολες και ολες. λογικα χρησιμοποιουν (τα ζευγαρια) το εν λογω μερος (συγκεκριμενα καποια καμπινα) ως φθηνη εναλλακτικη επιλογη για ερωτικη συνευρεσηκι ομως στο συγκεκριμενο το προηγουμενο Σαββατο εμφανιστηκε ζευγαρι. εξερευνησε το χωρο αρα πηγαιναν πρωτη φορα. κλειστηκαν σε ενα δωματιο για περιπου μιση ωρα και μετα εφυγαν. Οποτε δεν πρεπει να ηταν υποψιασμενοι για τον χωρο ουτε ψαχτηκαν για κατι παραπανω