AstraMykonos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
εχεις πμΚαποια πραγματα δεν λεγονται δημοσια!!δεν θα σας κανω κ.ολους μαγκες!#οποιος ψηνετε τα λεμε inbox
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!
Gotham εδω λεμε οτι εναι τα πραγματα οριακα!!Μετα τη Μιχαελλα (οταν ειναι) και Ελενα το χαος...live sex στο Platinum παρα μα παρα πολυ παλια...Ειναι πραγματικα κριμα γιατι ειναι πολυ ωραιο μαγαζι με καλο προσωπικο, πρεπει ομως αμεσα να βελτιωσουν και αναβαθμισουν σοβαρα τη βιβλιοθηκη. Για live sex μονο Fever οταν εχει κανενα Show αλλα και αυτα εχουν χαθει τελευταια, ας ελπισουμε για το 2018
ποιος θα βγαλει σοου ρε φιλε οταν οι σρβιτοροι ειναι περισοτεροι απο τους πελατες της μιας μπυραςΛες και επιστρεψαμε σε εποχες ηθικων περιορισμων, εξαιτιας της κρισης. Αντι να εχουμε περισσοτερα σοου, εχουμε λιγοτερα. Φοβερη σεξουαλικη απελευθερωση.
ποιος θα βγαλει σοου ρε φιλε οταν οι σρβιτοροι ειναι περισοτεροι απο τους πελατες της μιας μπυρας
Φιλε μου αν θες να δεις σοου πηγαινε στο Le Cabaret να δεις το σοου της Αλεξανδρου.Αρα πρεπει να παμε Αθηνα για λαιβ σοου; Πιο κοντα δεν εχει;
Ειμαι σημερα μεταξυ Le Cabaret και Platinum...Οποτε καποιος που πηγε τελευταια να προτεινει αν εχει τιποτα καλο?Το Platinum ειναι ανοικτο? Εχει παει κανεις προσφατα να μας δωσει τα φωτα του?
Φίλε μαλάκαε είσαι;λεφτά στσ κωλόμπαρα;
αδερφε δεν εχεις αδικο..ομως..η μοναξια,σε κανει απεγνωσμενα να ζητας ενα χορο λιγων λεπτων,να σ αγγιξει ενα γυναικειο κορμι και να γλυψω δυο βυζια.και επειδη δεν ειναι περιοδο γιαπεταμενα λεφτα,τουαχιστον ζητω βοηθεια απο καποιους που πηγαν τελευταιες μερες να προτεινουν κατιΦίλε μαλάκαε είσαι;λεφτά στσ κωλόμπαρα;
Ειμαι σημερα μεταξυ Le Cabaret και Platinum...Οποτε καποιος που πηγε τελευταια να προτεινει αν εχει τιποτα καλο?
Καμιά κοπέλα να βρεις δεν παίζει?αδερφε δεν εχεις αδικο..ομως..η μοναξια,σε κανει απεγνωσμενα να ζητας ενα χορο λιγων λεπτων,να σ αγγιξει ενα γυναικειο κορμι και να γλυψω δυο βυζια.και επειδη δεν ειναι περιοδο γιαπεταμενα λεφτα,τουαχιστον ζητω βοηθεια απο καποιους που πηγαν τελευταιες μερες να προτεινουν κατι
Οχι,δεν ειχα ευρω για πεταμα χωρις να εχω καποια ενημερωση απο καποιον.ΠΗΓΕΣ??ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ