Νέα

Platinum Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
527
Πόντοι
81
Κάποτε βλέπαμε καμιά εξωπραγματική γκόμενα και λέγαμε "ή μοντέλο θα'ναι ή ηθοποιός ή βίζιτα ή στριπτιτζού". Πήγαινες στα στριπτιτζάδικα και έβλεπες κάτι κομμάτια απίστευτα. Τις προάλλες που πήγα Platinum -εκτός από τρεις νάρες- οι υπόλοιπες ούτε που θα σ'έκαναν να γυρίσεις το βλέμμα στον δρόμο. Έχει πέσει τόσο η δουλειά που προσλαμβάνουν όποια να'ναι; Έχουν φύγει οι καλές και βάζουν μπαλαντέρ τις καθαρίστριες; Απ'τις τρεις νάρες που λέω οι δύο ήταν ρεζερβέ με κάτι "αιμοδότες" και τους στράγγιζαν.

Λογικό να βαράνε μύγες, Σαββατόβραδο -καλοκαίρι βέβαια- ήταν μόνο δυο παρέες και δυο μονάχοι μας, ως τις τρεις είχε αδειάσει.

Συνέχεια στο Καλιγούλα μήπως και φτιάξει κάτι, ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Τρεις από τις τέσσερις που μου μπαστακώθηκαν δεν έπρεπε να περνάνε ούτε απ'έξω από στριπτιτζάδικο, και η τέταρτη ήταν απλά ανεκτή.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Κάποτε βλέπαμε καμιά εξωπραγματική γκόμενα και λέγαμε "ή μοντέλο θα'ναι ή ηθοποιός ή βίζιτα ή στριπτιτζού". Πήγαινες στα στριπτιτζάδικα και έβλεπες κάτι κομμάτια απίστευτα. Τις προάλλες που πήγα Platinum -εκτός από τρεις νάρες- οι υπόλοιπες ούτε που θα σ'έκαναν να γυρίσεις το βλέμμα στον δρόμο. Έχει πέσει τόσο η δουλειά που προσλαμβάνουν όποια να'ναι; Έχουν φύγει οι καλές και βάζουν μπαλαντέρ τις καθαρίστριες; Απ'τις τρεις νάρες που λέω οι δύο ήταν ρεζερβέ με κάτι "αιμοδότες" και τους στράγγιζαν.

Λογικό να βαράνε μύγες, Σαββατόβραδο -καλοκαίρι βέβαια- ήταν μόνο δυο παρέες και δυο μονάχοι μας, ως τις τρεις είχε αδειάσει.

Συνέχεια στο Καλιγούλα μήπως και φτιάξει κάτι, ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Τρεις από τις τέσσερις που μου μπαστακώθηκαν δεν έπρεπε να περνάνε ούτε απ'έξω από στριπτιτζάδικο, και η τέταρτη ήταν απλά ανεκτή.
Κατάλαβα. Έχω χρόνια να πάω σε στριπτιτζάδικο και έχω χάσει επεισόδια. Την τελευταία φορά που πήγα ήταν στο Iguana και είχε καλά κομμάτια μπορώ να πω. Στο Platinum πήγα μια φορά το 2010 και έκανα πριβέ με μια μουνάρα από Πολωνία.

panaras

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
195
Πόντοι
1
δουλευει ακομα στο platinum η Μιχαελα η τσεχα που ηταν παλια blue iquana?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
λογικα αυτο το κοριτσι πρεπει να απολαμβανει τη ''συνταξη'' της σε καποιο κεντρο αποτοξινωσης

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525
λογικα αυτο το κοριτσι πρεπει να απολαμβανει τη ''συνταξη'' της σε καποιο κεντρο αποτοξινωσης

αποτοξίνωσης? δεν ξέρω,αλλά όσες φορες την είχα πάρει χορό, ηταν top φιλε και σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να φανταστώ αυτό που λες...εαν θες, στειλε με pm στοιχεία, οχι τίποτα άλλο αλλά ξέρω κόσμο που ακόμα και τώρα την θεωρεί ως την κορυφαία που πέρασε απο την πόλη, μαζί με την denise

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ασε τη ντενις η αλλη το αδειαζε το μπερλιν και κατι αλλα παραγγελναν καβα πρωινιατικα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τωρα αν στα 30φευγα εγεινε καλο κοριτσι δεν ξερω εγω με σκουρα μαλια τη γνωρισα και τωρα εχω γκριζαρει για τα καλα καλα

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525
ασε τη ντενις η αλλη το αδειαζε το μπερλιν και κατι αλλα παραγγελναν καβα πρωινιατικα

οκ, για να το λες, κατι θα ειδες...αλλά ρε φιλε, αλκοόλα η Μιχαέλα? και με ουσίες? τι να πω, με διέλυσες την ψυχολογία...

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525
ουσιες δεν αναφερα

ουσιες δεν αναφερα

οκ, θεωρησα λάθος οτι " τα κάτι άλλα  " ηταν ουσίες, γιατι ανάφερες και αποτοξίνωση νωρίτερα...πάντως, συμφωνουμε οτι ηταν η κορυφαια της πολης...σημερα, δυστυχως παρακμή παντού...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ενοουσα μπερλιν και αλλα μαγαζια προφανως και αρκετο καιρο πριν αν εχει αλλαξει...τεσπα μιλαμε για γυναικες που πρεπει να αλλαζονται στο σπορ αυτο , το ιδιο ειναι με μια 22-23 χρονων , μια ζωη θα κραταει η μπογια τους?

Kounel@

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2016
Κριτικές
50
Like
3.111
Πόντοι
7.191
Πόπόοοοοο εγκαταλημενη σελίδα!!!!αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στείλει inbox μην γράφω κ τζάμπα για το είδαμε στο συγκεκριμένο μαγαζί !!!

Jasonic4

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2018
Like
77
Πόντοι
1
Μια Μάρλεν θυμάμαι μάγκες εγώ απ αυτό το μαγαζί έχει 10 κ χρόνια με τατου στην πλατη ήταν το πουλέν του μαγαζιού με μάχιμο πριβε

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Μια Μάρλεν θυμάμαι μάγκες εγώ απ αυτό το μαγαζί έχει 10 κ χρόνια με τατου στην πλατη ήταν το πουλέν του μαγαζιού με μάχιμο πριβε

Και τρίο πριβέ έπαιρνε στο Λίντο στην Αθήνα. Γενικά κολύμπαγε στο σπέρμα.

limari

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το καλυτερο με διαφορα , ιδικα οταν σκαν γκομενοπεραιες

Stories

Νέο!

Stories