Νέα

Πλαστικη χειρουργικη....Θα πονεσει η τσεπη μου?????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis xristianos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

makis xristianos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι ενας νεος 26 ετων κ εχω σχεση με μια κοπελα 3 χρονια!!εχω απεξαρτηθει απο τον αγοραιο ερωτα αυτο το διαστημα.το μονο προβλημα ειναι οτι μου αρεσουν οι κωλαρες και δηστυχως η κοπελα μου δεν εχει.μετα απο προσπαθειες την επεισα να κανει λιποαναροφιση και ανορθωση κωλου.εψαξα στο ιντερνετ κ δεν βρικα τπτ σχετικο γ τιμες κτλ  .Θα ηθελα επειδη ντρεπομαι να παω να ρωτησω κ δεν ξερω κ που να γραψει καποιος οτι γνωριζει.                                                                        ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΕ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ!!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ματια μου υπολογισε απο 4000-7000 αναλογα τον γιατρο
και θα σε συμβουλευα να βρεις τον καλυτερο γιατι αν κατι παει στραβα (που αρκετα συχνα τυχαινει αν ο γιατρος ειναι λιγο..........) το αποτελεσμα θα ειναι πολυ ασχημο και θα ταλαιπωρησει τη κοπέλα για μια ζωη :-

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Φτιάξε της τον κώλο μαλάκα, σκάστα χοντρά και όταν με το καλό χωρίσετε θα χαίρεται άλλος τα euro σου και ΘΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Γύρω στο τάληρο να υπολογίζεις φίλε μου, τόσο έχω ακούσει να παίζει. Εξαρτάται από το ΠΟΣΟ λιποαναρρόφηση θα γίνει... με το "κιλό" βγαίνει η τιμή που λένε!

Πάντως αν κρατιέσαι κάπως θα έλεγα να τα δώσεις γιατί είναι θέμα χρόνου να ξαναγυρίσεις στον αγοραίο έρωτα!!! Κι από ότι καταλαβαίνω θες να τον ξεχάσεις!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ειμαι ενας νεος 26 ετων κ εχω σχεση με μια κοπελα 3 χρονια!!εχω απεξαρτηθει απο τον αγοραιο ερωτα αυτο το διαστημα.το μονο προβλημα ειναι οτι μου αρεσουν οι κωλαρες και δηστυχως η κοπελα μου δεν εχει.μετα απο προσπαθειες την επεισα να κανει λιποαναροφιση και ανορθωση κωλου.εψαξα στο ιντερνετ κ δεν βρικα τπτ σχετικο γ τιμες κτλ  .Θα ηθελα επειδη ντρεπομαι να παω να ρωτησω κ δεν ξερω κ που να γραψει καποιος οτι γνωριζει.                                                                        ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΕ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ!!!

γιατι δε δοκιμαζει τη γυμναστικη γι αρχη?

ο πωπος δεν ειναι σαν το βυζι που αμα πεσει παει επεσε τελος δεν υπαρχει αλλος τροπος...

κ τεσπα ρε φιλε για τον πωπο εισαι μαζι της.. εσυ εισαι ο τελειος δλδ? να το κανει αμα το γουσταρει οχι γιατι ετσι θες εσυ...

κ θα σου κοστισει χαλλλουυ τι ρωτας

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Φιλε μη το κανεις,οι ανθρωποι χωριζουνε μεσα σε ενα λεπτο και μιλαμε ακομα και για παντρεμενους 20 χρονια,και θα σου εχει φυγει και ενα πεντοχιλαρο ευρω.
Επισης επειδη εσυ γουσταρεις κολαρες,η κοπελα σου θα ρισκαρει να κανει μια χειρουργικη επεμβαση με ολα τα ρισκα που εχει? :jerking:
Λες οτι σου αρεσουνε οι κολαρες,αλλα η κοπελα σου δεν εχει,τοτε μαλλον λαθος σκεφτεσαι οτι χρειαζεται λιποαναρροφηση,λιποπλαστικη με ανορθωση γλουτων λεγεται η επεμβαση που σε ενδιαφερει

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
5 χιλιαρικα για να φτιαξει τον κωλο της αλλης? να παρει τη κωλαρα της και να ξεκινησει τρεξιμο..εξαλλου εχω δει αποτελεσματα μετα την επεμβαση και κατα 80% ειναι μετρια..θελει τρελο σφιξιμο μετα..μη νομιζεις οτι θα το κανει και θα αποκτησει κωλαρα στριπτιτζουδας

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φτιάξε της τον κώλο μαλάκα, σκάστα χοντρά και όταν με το καλό χωρίσετε θα χαίρεται άλλος τα euro σου και ΘΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny:Είναι και αυτό που λέει εδω ο συναγωνιστής :P

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995

Κοπελα  φιλε που θα δεχθει να πληρωσει το αγορι της να της φτιαξουν τον κωλο δεν αξιζει να την εχεις κοπελα.....

Φιλικα

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
@Bite... " ο πωπος δεν ειναι σαν το βυζι που αμα πεσει παει επεσε τελος δεν υπαρχει αλλος τροπος..."
Λυπάμαι μα έτσι ακριβώς είναι... Ελάχιστές οι ορατές διαφορές μετά απο πολύμηνη και fit θητεία ... Πιο λεπτός ίσως ... ανωρθωμένος επειδή ξάφνου το θυμήθηκες στα ...αντα σου... Ακατόρθωτο !

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Κοπελα  φιλε που θα δεχθει να πληρωσει το αγορι της να της φτιαξουν τον κωλο δεν αξιζει να την εχεις κοπελα.....

Φιλικα

μα.. χαρη του κανει

την επρηξε την καημενη την κοπελα... σιγουρη ειμαι.. ζει ενα δραμα
@Bite... " ο πωπος δεν ειναι σαν το βυζι που αμα πεσει παει επεσε τελος δεν υπαρχει αλλος τροπος..."
Λυπάμαι μα έτσι ακριβώς είναι... Ελάχιστές οι ορατές διαφορές μετά απο πολύμηνη και fit θητεία ... Πιο λεπτός ίσως ... ανωρθωμένος επειδή ξάφνου το θυμήθηκες στα ...αντα σου... Ακατόρθωτο !

μα η κοπελα 26 σαν αυτον θα ναι.. ισως κ πιο λιγο
σιγα που δε μπορει να προσεξει διατροφη κ να παει γυμναστηριο.. κ να το φτιαξει... οσο καλυτερα γινεται
δλδ επειδη δεν εχει προδιαγραφες τελειου πωπου πρεπει να κανει πλαστικη? τι λογικη ειναι αυτη
ακου γουσταρω τετοιους πωπους κ η δικια μου δεν εχει.. ε βλεπε τους στις τσοντες
ωχου

BEBELAC

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Νομιζω οτι ο Λυρας εχει γραψει ενα βιβλιο με την βραζιλιανικη ομορφια.

Το καλυτερο ειναι να πας σε ενα πλαστικο χειρουργο και να δει την συγκεκριμενη περιπτωση και να σου προτεινει ο ιδιος τι μπορει να γινει.

Επισης ζητα του και φωτογραφιες με το πριν και μετα σε παρομοιες περιπτωσεις.

Αλλη μια λυση ειναι ταξιδι βραζιλια.
αν πας και εσυ μαζι σιγουρα θα στοιχισει περισσοτερο αλλα θα πας στους ειδικους του κωλου :2funny:

Βεβαια εκει μαλλον θα ξαναρχισεις τον αγοραιο ερωτα :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κατι τετοιο θελει ο τυπος? :2funny: (πλαστικη πωπαρα... αν κ μια ελαφρια πτωση την εχει :rolleyes:)

Συνημμένα

• 5640_1023856976714_1833939601_47163_4518065_n.jpg
    5640_1023856976714_1833939601_47163_4518065_n.jpg
    33,5 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης

καλα ρε αμαξι ειναι η γκομενα και την φτιαχνεις ετσι?
Αν σε χαλαει τοσο πολυ βρες μια καλυτερη...

Αλιμονο αν παιρνουμε το καθε μπαζο να του κανουμε εκει 10 πλαστικες μπας και γινει ανθρωπινο.
Στην τελικη με 5 χιλιαδες ευρω εχεις παει Σιβηρια φερνεις εδω μια ξυπολυτη θεομουναρα ρωσιδα και την ταιζεις εκει ενα πακετο μακαρονια την εβδομαδα και εισαι αρχοντας.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
καλα ρε αμαξι ειναι η γκομενα και την φτιαχνεις ετσι?
Αν σε χαλαει τοσο πολυ βρες μια καλυτερη...

Αλιμονο αν παιρνουμε το καθε μπαζο να του κανουμε εκει 10 πλαστικες μπας και γινει ανθρωπινο.
Στην τελικη με 5 χιλιαδες ευρω εχεις παει Σιβηρια φερνεις εδω μια ξυπολυτη θεομουναρα ρωσιδα και την ταιζεις εκει ενα πακετο μακαρονια την εβδομαδα και εισαι αρχοντας.
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε...μια λυση και θα σου κοστισει το 1/20-30:Δωσε της 200 ευρα να απει να γραφτει γυμναστηριο και να γαμησθει να κανει μαθησματα με μπαρα.ΑΜα δεν φτιαξει κωλο σε 3 μηνες τα ξαναλεμε.Σοβαροτατα,καλυτερο αποτελεσμα δεν  θα εχει με καμια πλαστικη.Εγγυημενα.

Επισκέπτης
Να σε ρωτήσω κάτι?Η κοπέλα τι λέει για όλα αυτά?Δηλαδή της είπες οτι δεν μου αρέσει ο κώλος σου και θέλω να κάνεις πλαστική με δικά μου χρήματα?

latinos35

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μεγαλε να το κανεις.εγω ειμαι μεσα μαζι σου.αλλα να πεις τον γιατρο να τον κανει με βασεις και πατουρες το κωλο τον καινουργιο,ωστε οταν χωρισεις με την γκομενα,να τον ξεβιδωσεις και να τον παρεις μαζι σου.ωστε αν και η επομενη γκομενα σου δεν εχει καλο κωλο να τις το δωσεις να τον φοραει εκεινη.

valanths990

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Να σε ρωτήσω κάτι?Η κοπέλα τι λέει για όλα αυτά?Δηλαδή της είπες οτι δεν μου αρέσει ο κώλος σου και θέλω να κάνεις πλαστική με δικά μου χρήματα?

αληθεια,εσυ τι ρολο βαρας;;; :think:

μηπως εισαι..αγορακι; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom