Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.600
- Πόντοι
- 6.536
Γλυφάδα μένει.Που μένεις; δωσε συντεταγμενες θα σου ρίξω και εσένα έναν βαλιστικό, γιατί αυθαδιάζεις.
Ρίξε να ησυχάσουμε με την μπορντελοπόλη....
Γλυφάδα μένει.Που μένεις; δωσε συντεταγμενες θα σου ρίξω και εσένα έναν βαλιστικό, γιατί αυθαδιάζεις.
Δεν μπορούν.....θα είχαν κάνει ντου......δεν μπορούν......Σήμερα ο Έρντογαν έδωσε τα ρέστα του, ενω τα δικά μας χαιβάνια κοιμούνται, ούτε το περιμέναν δεν δουλεύει τίποτα αντικατασκοπεία, τίποτα.....
η Ελλάδα παίζει στις ειδήσεις σε όλο τον κόσμο ότι βουλιάζει βάρκες με μωρά......
Θέτω ένα απλό ερώτημα, γίνομαι Τούρκος απο τον καναπέ μου και έχω εγω ολο το οπλαστασιο της Τουρκίας. Αποφασίζω για μια κανονική πολεμική επιχείρηση εναντίον της Ελλάδας.
Το σχεδιάζω ως εξής, σε περίοδο που η Ελλάδα έχει εκλογές, ανακοινώνω μεγάλη αεροναυτική άσκηση, κάνω ταυτόχρονα χρήση εντός ενος 24ώρου όλων των βαλιστικών πυραύλων που θα πλήξουν στρατηγικούς στόχους και υποδομές από αεροδρόμια διυλιστήρια μέχρι γέφυρες και πολιτικούς στόχους, επιθέσεις κορεσμού με τα drones από 3-4 διαφορετικά σημεία, επιθέσεις με τα υποβρυχια που θα βρίσκονται ήδη σε καίρια σημεία, χρήσει των S400 να μην περάσει η ελληνική αεροπορία εντός της Τουρκίας, και γενική επιστράτευση για ολοκληρωτικό πόλεμο.
Τον πόλεμο μπορεί να τον αρχίσει όποτε θέλει ανατινάζοντας ένα σάπιο πολεμικό της πλοίο, ένα υποβρύχιο, ένα αεροπλάνο της, κλασική προβοκάτσια, έτσι θα αρχίσει να είμαστε σίγουροι.
Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι κατάσταση είναι η αντικατοσκοπεία μας, δεν έχω εμπιστοσύνη στο χαιβάνι μας μου χαμογελάει λες και μιλάει σε ηλίθιους, δεν έχω εμπιστοσύνη στους πολιτικούς, αλλά και ούτε τους στρατιωτικούς, που ως συνήθως δεν στροφάρουν......
Αντέχει η Ελλάδα ; η Ευρώπη θα αντιδράσει κάνα εξάμηνο μετά.
Επειδή τα έγραψα και βιαστικά ποιός είναι ο αντικειμενικός μου στόχος; αλλαγή των συνόρων με έναν ολοκληρωτικό πόλεμο μερών ίσως και μηνών.
αυτο ακριβως.Δεν μπορούν.....θα είχαν κάνει ντου......δεν μπορούν......
Μπορεί, αλλα δε μπορεί. Αν το εκανε, θα εμενε στην ιστορια ο ερντο, δεν ειναι οτι δε θελει. Αλλα δε μπορει, και λογω ηπα και λογω ρωσιας. το δευτερο τεινει να αλλαξειαυτο ακριβως.
εαν μπορουσε να μεινει στην ιστορια ο ποντιος για κατι τοσο σπουδαιο θα το ειχε κανει
το προβλημα δεν ηταν οι αγγλοι αλλα οι ελληνες, ναι!. Ελληνες πολιτικοι, μεταξυ αυτων κ διατελεσας προεδρος του γνωστου κομματος ηθελε τη διχοτομηση, μαλιστα το συγκεκριμενο εγγραφο απο τα αγγλικα αρχεια αργισε να αποχαρακτηριστει.Έλα ρε!!!!!!! Οι Άγγλοι εφάρμοσαν το Διαίρει και Βασίλευε; ΠΕΦΤΩ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!!!!!!!!!!!!!! Δεν έγραψες όμως κάτι τέτοιο. Αντέδρασες σε αυτό που έγραψα για ποιο λόγο οι Τουρκία ορίσθηκε ως Εγγυήτρια Δύναμη
Γλυφάδα μένει.
Ρίξε να ησυχάσουμε με την μπορντελοπόλη....
Τι του φταιξε η γλυφαδα μας;τυπε μας απαξιωσες τωρα
Υπογραφή τσιπρακίου εχουν τα viper.Και να κάνουν ντου τι θα καταλάβουν δηλάδης?
Τι του φταιξε η γλυφαδα μας;
Μετά τον πόλεμο με την Τουρκία θα πηγαίνεις nişantaşiτυπε ξερεις ποσες φορες εχω ζητιανεψει στην γλυφαδα;
την νιωθω σαν δευτερο σπιτι μου
Μετά τον πόλεμο με την Τουρκία θα πηγαίνεις nişantaşi
Τύπε εγώ έχω προνοήσει κ πλέον έχω κάνει franchise τα στέκια μουτυπε μετα τον πολεμο με την τουρκια θα επεκτεινω τις επιχειρησεις μου,και μαζι με τα σαλεπια θα ψηνω και κεμπαπ
Τύπε εγώ έχω προνοήσει κ πλέον έχω κάνει franchise τα στέκια μου
Τύπε λόγω φορολογιας ας το κάνουμε offshore στα νησιά caymanεγω τυπε προτιμησα να τα κανω air bnb για τους τουριστες
Τύπε λόγω φορολογιας ας το κάνουμε offshore στα νησιά cayman
Τύπε πρέπει να κάνουμε κ μπούκα σε μάρκετ να δανειστουμε κ αντηλιακόμη μας κάψει ο ήλιοςτυπε και γαμω τα μερη.θα βλεπουμε ηλιο συνεχεια
Τύπε πρέπει να κάνουμε κ μπούκα σε μάρκετ να δανειστουμε κ αντηλιακόμη μας κάψει ο ήλιος