athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.288
- Πόντοι
- 12.756
proth grammhΕσύ τις έχεις συνηθίσει,εγω θα πάω καταφύγιο...
proth grammhΕσύ τις έχεις συνηθίσει,εγω θα πάω καταφύγιο...
Πρώτη γραμμή του αδελφάτου....proth grammh
ε θα σεΠρώτη γραμμή του αδελφάτου....
Πρώτη γραμμή του pride....
Στραπονιασμενοι Γλυφαδιώτες....
στα ειχα πει εγω για το μουνόπανο , ΣΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙε θα σε
χιλια δικια,ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑστα ειχα πει εγω για το μουνόπανο , ΣΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ
χιλια δικια,ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ
Καλά και εσύ εκει μένεις?
Με κατακαύλωσες τύπε. Οσφράνθηκα ευωδιαστό μουνάκι άστεγης, χωρίς σαπούνι κλπ αηδίες
είσαι πολύ έξυπνος, τελικά, Ο μόνος που κατάλαβε ότι ασκώ επαγγελματικά την επαιτεία, είσαι εσύ. Δεν έχω παράπονο, όμως κι ας αναγκάζομαι την ώρα της δουλειάς να φοράω ρούχα βρώμικα, σχεδόν κουρέλια. Όταν τελειώσει η βάρδια μου, πηγαίνω στο Διαμέρισμά μου στη Γλυφάδα και βάζω την είσπραξη στο χρηματοκιβώτιο. Πολυκατοικία έχτισα, αυτό μετράειτυπε οι αστεγες κανουν τα καλυτερα γαμησια γιατι περιμενουν να τους δωσεις κανενα 20λεπτο απο αυτα που βγαζεις οταν ζητιανευεις
πλέμπα αθηναίε...νεόπλουτοι μικροαστοί...σε πιανει η ΜΠΟΥΤΣΑ μενεις διπλα
Εκαλη,Πολιτεια,Ψυχικο,Φιλοθεη....εδω μενουν νιπληδες..καλα που ηρθα και ομορφυνα την περιοχη...πλέμπα αθηναίε...νεόπλουτοι μικροαστοί...
τα τζάκια και η εξουσία είναι κηφισιά
Σκέφτομαι να αγοράσω σπίτι Αθήνα....που αξίζει; Βάρκιζα;Γλυφάδα; Ψυχικό; Εκάλη; Κολωνάκι ,πλάκα Διονυσίου Αρεοπαγίτου; ή ηροδου Αττικού;Εκαλη,Πολιτεια,Ψυχικο,Φιλοθεη....εδω μενουν νιπληδες..καλα που ηρθα και ομορφυνα την περιοχη...
οταν θα φυγω θα κυλιστει στον βουρκο παλι
ΠετραλωναΣκέφτομαι να αγοράσω σπίτι Αθήνα....που αξίζει; Βάρκιζα;Γλυφάδα; Ψυχικό; Εκάλη; Κολωνάκι ,πλάκα Διονυσίου Αρεοπαγίτου; ή ηροδου Αττικού;
Έχω πάει κ πολλη υγρασία στο σπήλαιο των πετραλωνωνΠετραλωνα
ισχυει αγαπητεΈχω πάει κ πολλη υγρασία στο σπήλαιο των πετραλωνων
Αδερφέ, μια ερώτηση αν επιτρέπεις??Εκαλη,Πολιτεια,Ψυχικο,Φιλοθεη....εδω μενουν νιπληδες..καλα που ηρθα και ομορφυνα την περιοχη...
οταν θα φυγω θα κυλιστει στον βουρκο παλι
Γιατι να γυρισουν; Ειμαστε φιλοξενος λαος...και να κάνουν διαθήκες.Δεν θα γυρισουν πίσω.
Ας έρθουν σαν τουρίστες .Γιατι να γυρισουν; Ειμαστε φιλοξενος λαος