Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Σε πρεσβεία του εξωτερικου εργαζεται κ ειναι υπαλληλος ΥΠΕΞ , κ μιλάει με
Ολο το δικτυο του ΥΠΕΞ , ωςτε να πιέσουν τον Κούλη κ να μην υποχωρήσει
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ , διαβιβάζουν στον ΚΟΥΛΗ κ στο επιτελείο του
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ

Αρες μάρες. Γενικολογίες, "όλο το δικτυο"...

Σου είπα, δεν ξέρεις ποιος είναι ποιος εδω μέσα.

Πες μας τώρα τον πραγματικό λόγο που σε έκανε να μπεις εδω μέσα να γράψεις αυτές τις ανοησίες; Τι περιμένεις να κερδίσεις;

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36

Σου είπα, δεν ξέρεις ποιος είναι ποιος εδω μέσα.

Πες μας τώρα τον πραγματικό λόγο που σε έκανε να μπεις εδω μέσα να γράψεις αυτές τις ανοησίες; Τι περιμένεις να κερδίσεις;

Ανοησία ειναι οτι ο κουλης θέλει να ´´πουλήσει το αιγαιό´´ ( αρχικά , αυτη την ταση λεγεται οτι ειχε  για να ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ) κ τωρα πιέζεται για το παρακάτω ———> ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ δηλαδη για το καμια υποχώρηση

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Χτυπάει το τηλέτυπο στο επιτελείο του Κούλη και διαβάζουν οι επιτελείς το φλογερό μήνυμα. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. Υπογραφή: Δικτυο ΥΠΕΞ. Ρε τι διαβαζουμε....

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
@Termin παρουσιάζεις τον πόλεμο του Γιομ Κιππούρ όπως σε βολεύει ώστε να φανεί ότι τάχα το Ισραήλ σώθηκε από τα πυρηνικά του. Στην πραγματικότητα, το Ισραήλ απέκρουσε τη επίθεση και νίκησε χάρη στις καταπληκτικές του ένοπλες δυνάμεις, γιατί είχε και συνεχίζει να εχει την καλύτερη αεροπορία στον κόσμο και τον καλύτερο στρατό στον κόσμο.

Τώρα, για τα πυρηνικά, άντε και τα αποκτήσαμε. Πώς θα τα αποκτήσουμε βέβαια, όλο το ζουμί, κουβέντα. Θα πρέπει να παραβιάσουμε διεθνείς συνθήκες και μαζί οι μεγάλες δυνάμεις να μας κοιτάνε τι όμορφοι είμαστε. Θα πρέπει να επενδυθούν λεφτά που δεν υπάρχουν. Θα πρέπει όλη η χώρα να δουλέψει σε ένα τεράστιο βιομηχανικό και ερευνητικό πρόγραμμα, να επιστρατευθεί όλο το έθνος, όπως έκανε η Βόρεια Κορέα. Με τις πλάτες της Κινας βέβαια, αλλά ας κάνουμε για λίγο πως δεν κοροϊδευόμαστε, εμείς θα το κάνουμε μόνοι μας. Πυρηνικό αντιδρστήρα πού θα βρούμε; Ουράνιο για εμπλουτισμό; Κανείς δε θα μας δώσει. Ή θα τα φτιάξουμε όλα μόνοι μας, η χώρα που δε φτιάχνει ούτε σπίρτα;

Αλλά άντε και τα αποκτάμε. Τι νομίζεις; Αν εμείς αποκτήσουμε, οι Τούρκοι θα κάτσουν να μας κοιτάνε; Θα αποκτήσουν κι αυτοί. Και τότε θα βρεθούμε σε ακόμα χειρότερη θέση από ότι είμαστε τώρα. Γιατί αν έχουν και οι Τούρκοι πυρηνικά, τα δικά μας είναι άχρηστα. Η χώρα μας μπορεί να εξαφανιστεί με μόλις δέκα βόμβες. Για τις μικρές χώρες τα πυρηνικά δεν εγγυώνται τίποτα. Αν το Ισραήλ λυσσάει μην αποκτήσει το Ιραν πυρηνικά, είναι γιατί με μόλις μία βόμβα το Ισραήλ θα κινδυνεύει να εξαφανιστεί, ακόμα κι αν το ίδιο έχει διακόσιες.

Αγαπητέ BLOOM.
Όλα τα επιχειρήματα σου ειναι ήδη απαντημένα.
Το Ισραήλ είναι εκεί είναι 8 εκ κάτοικοι. και είναι σε έκταση μια κουτσουλιά.
Γύρω του είναι η Αίγυπτος η Συρία η Τουρκία πιο δίπλα το Ιραν καμιά 150 με 200 εκ κάτοικοι Μουσουλμανικών κρατών.

Όμως αυτό στέκεται εκεί σαν μια σφήκα σαν μια οχιά και κανένας δεν το ακουμπάει. Ίσως όπως λες να το εξαφανίσουν από το χάρτη κάποτε. Αλλά κάνει το κουμάντο του δεν περιμένει απο τον ΟΗΕ και από το ΝΑΤΟ να του σκουπίζουν τον κώλο.

Εγώ δεν είμαι ειδικός με τι τρόπο και πως να αποκτήσουμε πυρηνικά. Αυτό είναι δουλειά άλλων. Γνώμες και απόψεις λέω. Μπορεί να πάρουμε 3-4 κεφαλές από Γαλλία ή Ισραήλ μυστικά, κάνουμε και μια μικρή πυρηνική δοκιμή ίσα ισα για να δείξουμε ότι τα έχουμε αλλά δεν παραδεχόμαστε ότι τα έχουμε.

Η ζωή δεν είναι με τον σταυρό στο χέρι και με τις συμφωνίες τους οηδες και τα νατο. είναι πουστιές στους πούστηδες, μαγκιές στους μάγκες και μαχαίρι στο μαχαίρι.
Αλλιώς θα δεις καμιά Θεσσαλονίκη με συρματοπλέγματα η μισή Ελληνική η άλλη μισή Τούρκικη όπως η Λευκωσία, καμιά Ρόδο να μετονομάζεται σε New Bodrum, αν νομίζεις ότι οι υπογραφές σε χαρτιά σε κάνουν ταυτόχρονα και ιδιοκτήτη ενός πράγματος.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Ανοησία ειναι οτι ο κουλης θέλει να ´´πουλήσει το αιγαιό´´
Ποιος το λέει αυτό; Λές ψέματα. Τι λόγο έχεις να πεις ψέματα;  

( αρχικά , αυτη την ταση λεγεται οτι ειχε
Λέγεται ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;

τωρα πιέζεται για το παρακάτω ———> ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ δηλαδη για το καμια υποχώρηση

Είσαι γελοίος. Τράβα στην Πάνια να τα πεις αυτά, ΑΝ σε δεχτεί

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Termin και Bloom - είστε σίγουροι οτι ο τούρκος μαζί με το φίλο του το ρώσο ή το πακισταν δεν ετοιμάζουν ήδη πυρηνικά;

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Ποιος το λέει αυτό; Λές ψέματα. Τι λόγο έχεις να πεις ψέματα; 
Λέγεται ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;

Είσαι γελοίος. Τράβα στην Πάνια να τα πεις αυτά, ΑΝ σε δεχτεί

Δειλέ πηγαινε στη Συγγρου , ούτως η άλλως σε οποιαδήποτε περίσταση γιωτάς κ άχρηστος  εισαι κ αυτο φαίνεται απο τις απορίες που εχεις

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Δειλέ πηγαινε στη Συγγρου , ούτως η άλλως σε οποιαδήποτε περίσταση γιωτάς κ άχρηστος  εισαι κ αυτο φαίνεται απο τις απορίες που εχεις

Αυτό έχεις να απαντήσεις μετά τον εξευτελισμό σου;

Δεν καταλαβαίνω τη λογική σύνδεση απορίες --> είσαι γιωτάς.

Άλλη φορά να είσαι προσεκτικός, αλλιως δε θα είμαι τόσο ευγενικός μαζί σου

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Termin και Bloom - είστε σίγουροι οτι ο τούρκος μαζί με το φίλο του το ρώσο ή το πακισταν δεν ετοιμάζουν ήδη πυρηνικά;
Άρα τι κάνουμε; Διάβημα; Καταλαβαίνεις το άτοπο να λεει κάποιος συνεχώς ότι κάτι είναι αδύνατον;
Είναι κοινό μυστικό ότι η Ελλάδα δεν έχει καθόλου εφεδρείες ούτε σε έμψυχο υλικό ούτε σε πυρομαχικά σε ένα πιθανό πόλεμο σε 10 μέρες έχουμε ρίξει ότι έχουμε, μετά μόνο πέτρες μπορούμε να πετάμε.

Εγώ δεν λέω το ανέφικτο να κατασκευάσουμε μόνοι μας πυρηνικά. Υπάρχουν 3-4 εναλλακτικοί τρόποι απόκτησης.
Τέλος πάντων η συζήτηση είναι άτοπη γιατί η γενική πεποίθηση του Έλληνα αυτή τη στιγμή είναι θα μας προστατέψει ο αστυνόμος αν είμαστε καλά και τίμια παιδιά, αυτό έχει καλιεργηθεί στο μυαλό του αυτό πιστεύει αυτό θα πει.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Άρα τι κάνουμε; Διάβημα; Καταλαβαίνεις το άτοπο να λεει κάποιος συνεχώς ότι κάτι είναι αδύνατον;

Ναι ναι, να κάνουμε διαβήματα, και ανακοινώσεις...τρίχες

Προφανώς η Ελλάδα πρέπει να γίνει πυρηνική δύναμη. Υπάρχουν οι φίλοι, που θα βοηθήσουν

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.958
Πόντοι
5.506
27,34 η πιθανοτητα πολεμου αυτη την στιγμη....
εχω φιλο μεσα που μου το ειπε εμπιστευτικα

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Στο 27,35% να αρχίσω να σιδερώνω τη μεγάλη μου στολή??

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Αυτό έχεις να απαντήσεις μετά τον εξευτελισμό σου;

Δεν καταλαβαίνω τη λογική σύνδεση απορίες --> είσαι γιωτάς.

Άλλη φορά να είσαι προσεκτικός, αλλιως δε θα είμαι τόσο ευγενικός μαζί σου

μην ρωτας συνεχεια ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, για την πολιτικη ΚΟΥΛΗ, στο ΑΙΓΑΙΟ
Φροντισε να εισαι ΜΑΧΙΜΟΣ, κανεις δεν περισσευει

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Aυτό έχει γραφεί εδώ και πολύ καιρό. Πολλοί αρθογραφούν με τη λογική πως μόλις πάρει μεριδιο και η BP θα σταματήσουν τα ζοριλίκια Ερντογαν στη δική μας ΑΟΖ. Μόνον που οι αντίπαλοι μνηστήρες είναι η Τοταλ και η Έξον. Πολύ βαριά χαρτιά για να τα αγνοήσεις. Ο Μακρόν πριν λίγο έδωσε συνέντευξη όπου στηριζει Ελλαδα έναντι Τουρκίας και το Στέιτ Ντεπάρτμεντ με δήλωσή του καλεί την Τουρκία να "συμμαζευτεί" στα νταηλίκια μέσω Λιβύης. Θα δούμε αρκετά επεισοδια ακόμα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
27,34 η πιθανοτητα πολεμου αυτη την στιγμη....
εχω φιλο μεσα που μου το ειπε εμπιστευτικα

Πούτσες!

Εγώ παρακαλάω να γίνει πόλεμος για να γίνει πλιάτσικο στα Β.Π (κτλ χειρουργείο παντού)

αλλά δεν παίζει. Έχω έναν αποτυχημένο υψηλόβαθμο μονιμόπουστα

που χθες που μιλούσαμε, είπε "καμία ανησυχία".

Δυστυχώς...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.958
Πόντοι
5.506
Πούτσες!

Εγώ παρακαλάω να γίνει πόλεμος για να γίνει πλιάτσικο στα Β.Π (κτλ χειρουργείο παντού)

αλλά δεν παίζει. Έχω έναν αποτυχημένο υψηλόβαθμο μονιμόπουστα

που χθες που μιλούσαμε, είπε "καμία ανησυχία".

Δυστυχώς...
μετα απο αυτην την πληροφορια  η πιθανοτητα επεσε στο 24.92%

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μια σκέψγ στα γρήγορα για τους γαμημένους υδρογονάνθρακες της περιοχής μας.

Όλο το αλοκαίρι μας έχουν πρήξει τον μπούτσο και τα αρχίδια για τα πετρέλαια των Κυπρίων και τις παπαριές τψν σκύλων.
Είστε σίγουροι οτι υπάρχουν υδρογονάνθρακες?
Είτε που θα είναι πανάκριβη και επικίνδυνη η εξόρυξη (σχιστολιθικά) είτε που θα έχουν εξορυχθεί σε προηγούμενη επανάληψη του μάτριξ..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
μην ρωτας συνεχεια ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, για την πολιτικη ΚΟΥΛΗ, στο ΑΙΓΑΙΟ
Φροντισε να εισαι ΜΑΧΙΜΟΣ, κανεις δεν περισσευει

Σάλτα γαμισου ρε σκουπίδι, μη μου απευθύνεις το λόγο

Σου είπα - δε με ξέρεις. Να είσαι προσεκτικός

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Termin, δε διαφωνώ ότι πάμε για δεύτερη Τουρκοκρατία και όποιος δεν μπορεί να μεταναστεύσει εγκαίρως στη Δύση καλό είναι να μάθει λίγα τουρκικά, ώστε να μπορεί να συνομιλεί με τους κατακτητές, αλλά και πάλι, τα πυρηνικά δεν είναι λύση.

Το Ισραήλ είναι εκεί είναι 8 εκ κάτοικοι. και είναι σε έκταση μια κουτσουλιά.
Γύρω του είναι η Αίγυπτος η Συρία η Τουρκία πιο δίπλα το Ιραν καμιά 150 με 200 εκ κάτοικοι Μουσουλμανικών κρατών.

Όμως αυτό στέκεται εκεί σαν μια σφήκα σαν μια οχιά και κανένας δεν το ακουμπάει.

Το Ισραήλ αυτό το πέτυχε επειδή όποτε πήγαν να του κουνηθούν, τους πάτησε κάτω σαν κατσαρίδες. Αυτό το έκανε με τις συμβατικές του ένοπλες δυνάμεις. Το 1967 δεν είχε πυρηνικά, κι όμως τους διέλυσε σε έξι μόλις ημέρες.

Εγώ δεν είμαι ειδικός με τι τρόπο και πως να αποκτήσουμε πυρηνικά. Αυτό είναι δουλειά άλλων. Γνώμες και απόψεις λέω. Μπορεί να πάρουμε 3-4 κεφαλές από Γαλλία ή Ισραήλ μυστικά, κάνουμε και μια μικρή πυρηνική δοκιμή ίσα ισα για να δείξουμε ότι τα έχουμε αλλά δεν παραδεχόμαστε ότι τα έχουμε.

Εντάξει, αυτά δε είναι σοβαρά. Απλά δείχνει πως δε γνωρίζεις τίποτα για το θέμα που μιλάς. Τα πυρηνικά δεν αλλάζουν χέρια. Κανείς ποτέ δεν πούλησε σε άλλον πυρηνικά. Το Ισραήλ τα έφτιαξε μόνο του. Αν ήταν τόσο εύκολο για την Ελλάδα να αποκτήσει πυρηνικά, θα ήταν και για την Τουρκία. Αν εμάς μας έδινε η Γαλλία, θα έδινε στην Τουρκία το Πακιστάν (αυτό πάντως δεν είναι σενάριο εντελώς απίθανο, για το μέλλον). Οπότε και πάλι τζίφος. Αν αποκτούσαμε ποτέ πυρηνικά, με οποιοδήποτε τρόπο, θα αποκτούσε και η Τουρκία, γιατί δε θα καθόταν να περιμένουν πότε θα εξαϋλώναμε την Άγκυρα.

Αλλά τι συζητάμε; Πιο πιθανό είναι να φτιάξουμε διαστημικό πρόγραμμα για να πάμε στο φεγγάρι. Επναλαμβάνω βέβαια πως η χώρα μας δε μπορεί να φτιάξει σπίρτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom