Τα πυρηνικά είναι η μόνη ρεαλιστική λύση για την Ελλάδα καθώς δεν είμαστε σε θέση να ακολουθήσουμε σε συμβατικά όπλα την Τουρκία.
Η άποψη μου είναι ότι με οποιοδήποτε κόστος πρέπει να τα αποκτήσουμε.
Για όλους τους άσχετους εδώ μέσα να καθίσουν να διαβάσουν πως γλύτωσε το Ισραήλ το 1973 όταν του επιτέθηκαν Αίγυπτος, Συρία και Ιράκ ταυτόχρονα 100 εκατομμύριων έθνη έναντι έθνους 8 εκατομμυριων και πως λειτούργησε η απειλή για πυρηνικό ολοκαύτωμα. Μάλιστα τότε δεν ήταν αυτό που είναι σήμερα το Ισραηλ με την Αμερική, το Ισραήλ ήταν πιο μόνο του αλλά λειτουργούσε τελείως μυστικά παίρνοντας τεχνογνωσία και βαρύ ύδωρ και από τους Άγγλους και από τους Αμερικάνους.
Περιληπτικά για τις συμφωνίες οι συμφωνίες υπάρχουν και φυσικά καταπατούνται κατά το δοκούν διαβάστε το αποσπασμα:
Το πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ είναι το χειρότερα κρυμμένο στρατιωτικό μυστικό στις διεθνείς σχέσεις. Από τη δεκαετία του 1970, το Ισραήλ διατηρεί την πυρηνική αποτροπή προκειμένου να διατηρήσει μια ευνοϊκή ισορροπία ισχύος με τους γείτονές του. Εκτός από κάποιες ανησυχητικές στιγμές κατά τη διάρκεια του πολέμου Yom Kippur, η Ισραηλινή κυβέρνηση δεν έχει εξετάσει ποτέ σοβαρά τη χρήση αυτού του όπλου.
Πιθανολογείται ότι το Ισραήλ απέκτησε το πρώτο πυρηνικό όπλο του το Δεκέμβρη 1966, το μυστικό αυτό διέρρευσε τον Οκτώβρη του 1985 από τον Mordechai Vanunu. Το Ισραήλ έχει ως πάγια πολιτική του να αρνείται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το αν έχει πυρηνικά όπλα. Μια πρακτική που του αποφέρει διπλό κέρδος, καθώς δεν αναγκάζεται να υπογράψει τις διεθνείς συνθήκες και να δέχεται διεθνέις ελέγχους, αλλά διατηρεί και όλα τα οφέλη της πυρηνικής αποτροπής, καθώς κανένα κράτος στην περιοχή δεν θα ρίσκαρε να το προκαλέσει φοβούμενο μια πυρηνική απάντηση.
Το πιο προφανές σενάριο για τη χρήση πυρηνικών από το Ισραήλ θα ήταν για να απαντήσει σε μια πυρηνική επίθεση που θα δεχόταν από μια ξένη δύναμη. Οι πυραυλικές άμυνες και η αντιαεροπορικές άμυνες του Ισραήλ είναι εξαιρετικά εξελιγμένα για να φανταστούμε ένα σενάριο στο οποίο μια χώρα, πλην μίας εκ των μεγαλύτερων πυρηνικών δυνάμεων θα μπορούσε να πετύχει ένα αφοπλιστικό πρώτο χτύπημα. Κατά συνέπεια, κάθε επιτιθέμενος είναι βέβαιο ότι θα υποστεί μαζικά αντίποινα και άμεσα. Οι στόχοι του Ισραήλ θα ήταν να καταστρέψει την στρατιωτική ικανότητα του εχθρού (ας πούμε το Ιράν για χάρη της συζήτησης) και επίσης να στείλει ένα μήνυμα ότι οποιαδήποτε πυρηνική επίθεση εναντίον του θα αντιμετωπίζεται με καταστροφικά, αδιανόητα αντίποινα.