stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Και πριν και μετα μια χαρουλα ειναι.... Πιστεψε μεΠριν την βάρδια της πάντως θα ήταν καλύτερα.
Και πριν και μετα μια χαρουλα ειναι.... Πιστεψε μεΠριν την βάρδια της πάντως θα ήταν καλύτερα.
Παιδιά εγώ είχα μια εμπειρία πρόπερσι πηγαιμέ με ένα φίλο μου από Ουκρανία σε ένα σπιτάκι στην φυλής 3 φορές εκεί είχε μια Ουκρανίδα και ο φίλος μου κατάφερε να πάρει το τηλέφωνο της έτσι βγήκαμε κάνα δυο φορές οι τρεις μας αλλά απ ότι κατάλαβα οι γκόμενες έχουν φάει τόσες πούτσες που έχουν σιχαθεί το σεξ και τους άντρες φυσικό είναι αλώστε και ψάχνουν κάποιον που να μην αναφέρει τίποτα για σεξ υπάρχει μια πιθανότητα αν το πας στο love story να βγαίνετε όταν μπορεί γιατί παίζει πολύ δουλεία αλλά και πάλι δύσκολο εκτός βεβαία αν έχεις πολύ χρήμα και τις κάνεις όλα τα γούστα ε έτσι όλες γυναίκες θα σου έκαναν ότι ήθελες με αυτή τελικά δεν έγινε τίποτα φυσικά
Πριν την βάρδια της πάντως θα ήταν καλύτερα.
Ποσο εφικτο θεωρειτε με ιεροδουλη απο στουντιο οπου υπαρχει οικειοτητα και ανεση να κανονιστει κατι για μετα τη βαρδια της ??
Δηλαδή το έχεις κάνει; Πέρασες καλά; Ήταν αυτό που περίμενες;Γιατί ντρέπεσαι ρε τύπε; Τσάμπα θα τους προτείνεις;
Από προσωπική πείρα ξέρω ότι όλες σχεδόν θα πήγαιναν σε ξενοδοχείο, αρκεί να σε ξέρουν κάπως, δηλαδή να τις έχεις τιμήσει μερικές φορές.
Από 'κει και πέρα το τι θα επακολουθήσει εκεί, είναι θέμα που μόνο εσύ θα το δεις.
Αυτήν ψάχνω αδερφέ.Ξέρεις καμιά να μου γνωρίσεις;βρειτε μια κοπελα να κανετε οικογενεια ρε χασισοποτισμενοι που γυρνατε με τραβελια και πουτανες
θες και φιλακια χοντρουλη?Ναι αλλά αν είναι να της προτείνεις ξενοδοχείο επί πληρωμή φυσικά τότε παίζει;
Είναι 2-3 που χαλαρά θα το πρότεινα αλλά ντρέπομαι ρε γαμώτο. Ξέρει κανένας καμία που να δέχεται; Φυσικά, όταν λέμε ξενοδοχείο, εννοούμε πως εκεί θα δίνει φιλάκια και ντουζάκι μαζί κλπ...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΑυτήν ψάχνω αδερφέ.Ξέρεις καμιά να μου γνωρίσεις;
βρειτε μια κοπελα να κανετε οικογενεια ρε χασισοποτισμενοι που γυρνατε με τραβελια και πουτανες
αυτο πως το εννοεις?το χεις κανει?Πάντως τύπε, υπάρχουν πολλά μπουρδελοκόριτσα που μπορείς να τα κλείσεις για διπλό ή τριπλό χρόνο. Και παραπάνω μη σου πω τώρα με την αναδουλειά.
Δοκίμασε αυτό πρώτα και αν αξίζει, τότε πάρ' την και σε ξενοδοχείο.
λοιπον ακουστε πριν λιγο καιρο πηρα ενα call girl στο ταξι κουρσα και μου ειπε να παμε να παρουμε κοκα απο ομονοια....καθως πηγαιναμε αρχισε να μου μιλαει και να μου λεει για την δουλεια της πως βγαζει πολλα χρηματα και το οτι αν εισαι γυναικα δηλαδη εχεις τρυπα δεν χανεσε επισης να μου λεει για το γκομενο πως την χωρισε ο βλακας και οτι αν ηταν ακομη μαζι θα τον ειχε σαν βασιλια....να μην τα πολυλογω την παω σπιτι και αρχισε να μου δειχνει το πολιτελες της τζιπ αφου μου ελεγε να ανεβω επανω στο διαμερισμα για ποτο κατι που φισικα αρνιθικα γιατι δεν ηξερα που μπλεκω ετσι και εφυγα απο το σπιτι της....τι λετε να ηθελε