Νέα

πιθανοτητες με Ιεροδουλη μετα την βαρδια της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drizzt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Παιδιά εγώ είχα μια εμπειρία πρόπερσι πηγαιμέ με ένα φίλο μου από Ουκρανία σε ένα σπιτάκι στην φυλής 3 φορές εκεί είχε μια Ουκρανίδα και ο φίλος μου κατάφερε να πάρει το τηλέφωνο της έτσι βγήκαμε κάνα δυο φορές οι τρεις μας αλλά απ ότι κατάλαβα οι γκόμενες έχουν φάει τόσες πούτσες που έχουν σιχαθεί το σεξ και τους άντρες φυσικό είναι αλώστε και ψάχνουν κάποιον που να μην αναφέρει τίποτα για σεξ υπάρχει μια πιθανότητα αν το πας στο love story να βγαίνετε όταν μπορεί γιατί παίζει πολύ δουλεία αλλά και πάλι δύσκολο εκτός βεβαία αν έχεις πολύ χρήμα και τις κάνεις όλα τα γούστα ε έτσι όλες γυναίκες θα σου έκαναν ότι ήθελες με αυτή τελικά δεν έγινε τίποτα φυσικά

Φανταζομαι την κερασατε....χορηγους εψαχνε :2funny: :2funny: :2funny:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Αν ειναι να γινει κατι ,θα ερθει  απο μονο του,μετα απο μερικες φορες που θα πας σαν πελατης...αρκει να της αρεσεις και νακαταλαβει  οτι  εισαι σοβαρος...και μην εχετε  αυταπατες οτι θα την ξεγελασετε πανω  σε κατι... για πολυ καιρό.Και προ παντος προχωρηστε ΜΟΝΟ  αν νοιωθετε κατι πραγματικα γι αυτην ,αλλιως αφηστε το αθλημα ,οι κοπελες  αυτες εχουν  οξυδερκεια και  εμπειρια πολλαπλασια απο τις μη εκδιδομενες γυναικες ,σε κοβουν απο τρια χιλιομετρα τι καπνο  φουμαρεις.Ισχυουν  και αυτα πο  εγραψε  ο φιλος παραπανω  και  για το σεξ,μην κανετε  τη μαλακια να της το θεσετε  ως σκοπο  της  σχεσης  σας.Καλη  επιτυχια παντως σε οποιον  θα εχει το κουραγιο !

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ναι αλλά αν είναι να της προτείνεις ξενοδοχείο επί πληρωμή φυσικά τότε παίζει;

Είναι 2-3 που χαλαρά θα το πρότεινα αλλά ντρέπομαι ρε γαμώτο. Ξέρει κανένας καμία που να δέχεται; Φυσικά, όταν λέμε ξενοδοχείο, εννοούμε πως εκεί θα δίνει φιλάκια και ντουζάκι μαζί κλπ...

Επισκέπτης
Γιατί ντρέπεσαι ρε τύπε; Τσάμπα θα τους προτείνεις;
Από προσωπική πείρα ξέρω ότι όλες σχεδόν θα πήγαιναν σε ξενοδοχείο, αρκεί να σε ξέρουν κάπως, δηλαδή να τις έχεις τιμήσει μερικές φορές.
Από 'κει και πέρα το τι θα επακολουθήσει εκεί, είναι θέμα που μόνο εσύ θα το δεις.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Γιατί ντρέπεσαι ρε τύπε; Τσάμπα θα τους προτείνεις;
Από προσωπική πείρα ξέρω ότι όλες σχεδόν θα πήγαιναν σε ξενοδοχείο, αρκεί να σε ξέρουν κάπως, δηλαδή να τις έχεις τιμήσει μερικές φορές.
Από 'κει και πέρα το τι θα επακολουθήσει εκεί, είναι θέμα που μόνο εσύ θα το δεις.
Δηλαδή το έχεις κάνει; Πέρασες καλά; Ήταν αυτό που περίμενες;

Επισκέπτης
Δεν το 'χω κάνει αλλά το έχω σκεφτεί πολλές φορές και το έχω συζητήσει με πολλές ιερόδουλες. Όλες ήταν θετικές, αλλά και σε όλες ήμουν πελάτης.
Τελικά δεν το επιχείρησα με καμιά, επειδή προτίμησα να πάω σε 4-5 διαφορετικά μπουρδέλα φερ' ειπείν, αλλά πολύ πιθανό να το κάνω στο μέλλον.
Γνωρίζω άτομα που το κάνουν συστηματικά, αν σημαίνει κάτι αυτό.
Το αν αξίζει για 'σενα, θα το δεις εσύ. Απλά δοκίμασε καλά την κοπέλα στο μπουρδέλο. Αν αξίζει στο δεκάλεπτο, πολύ πιθανόν να περάσεις καλά και στο 60λεπτο.
Πάντα για μπουρδελοκόριτσα μιλώ, αλλά δεν πιστεύω να έχει και καμιά διαφορά αν το ζητήσεις από στουντιοκόριτσο, εκτός από το οικονομικό βέβαια.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
βρειτε μια κοπελα να κανετε οικογενεια ρε χασισοποτισμενοι που γυρνατε με τραβελια και πουτανες

Επισκέπτης
Για γαμήσι τις θέλουμε μάγκα, όχι για αποκατάσταση.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ναι αλλά αν είναι να της προτείνεις ξενοδοχείο επί πληρωμή φυσικά τότε παίζει;

Είναι 2-3 που χαλαρά θα το πρότεινα αλλά ντρέπομαι ρε γαμώτο. Ξέρει κανένας καμία που να δέχεται; Φυσικά, όταν λέμε ξενοδοχείο, εννοούμε πως εκεί θα δίνει φιλάκια και ντουζάκι μαζί κλπ...
θες και φιλακια χοντρουλη? :tooth:

Επισκέπτης
Πάντως τύπε, υπάρχουν πολλά μπουρδελοκόριτσα που μπορείς να τα κλείσεις για διπλό ή τριπλό χρόνο. Και παραπάνω μη σου πω τώρα με την αναδουλειά.
Δοκίμασε αυτό πρώτα και αν αξίζει, τότε πάρ' την και σε ξενοδοχείο.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Πάντως τύπε, υπάρχουν πολλά μπουρδελοκόριτσα που μπορείς να τα κλείσεις για διπλό ή τριπλό χρόνο. Και παραπάνω μη σου πω τώρα με την αναδουλειά.
Δοκίμασε αυτό πρώτα και αν αξίζει, τότε πάρ' την και σε ξενοδοχείο.
αυτο πως το εννοεις?το χεις κανει?

γιατι εγω παλια που ειχα ρωτησει μου παν οτι η μια φορα πιανεται για 6 λεπτα...δηλαδη αν θες μιση ωρα ειναι 5*πορνοεισιτηριο...και μου φανηκε :idiot:

Επισκέπτης
Μπορεί να 'τανε καμιά ξεπετατζού αυτή που σου το 'πε εν έτη 2008 που είχε δουλειά και ημέρα Σάββατο :tooth:

Εγώ το 'χω κάνει πολλές φορές. Αλλά πάντα με κοπέλες που είμαι πελάτης. Συνήθως στο μισάωρο τσινίζουνε οι τσατσάδες και θέλουν η κοπέλα να βγαίνει και στο σαλόνι και στο χαλάνε. Αλλά υπάρχουν πολλές που δέχονται.
Δες και την κριτική του LAMB για την Κατερίνα τη Σέρβα, που είχε συμφωνήσει να του κάτσει μισή ώρα για 50 ευρά.
Απλά μετά σκέφτεσαι το άλλο. Η Κατερίνα είναι από τις κοπέλες που κάθονται πολύ. Σ' εμένα κάθετε χαλαρά τέταρτο και άνετα εικοσάλεπτο με μονή ταρίφα. Άρα γιατί να δώσω 60 και να μου φύγει στη μισή ώρα;
Πιο καλά 20 + 20 +20 και να κάνω και διάλειμμα ενδιάμεσα που θα πηγαίνει σε άλλο πελάτη παρά απανωτά. ;)
Έχει τύχει σε μπουρδέλο, μαζί με τα διαλείμματα και τα γαμήσια και διάφορες μαλακίες, να κάτσω μιάμιση ώρα!!!
Γιατί νομίζεις ότι είμαι φανατικός εχθρός των στούντιο; :tooth:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
λοιπον ακουστε πριν λιγο καιρο πηρα ενα call girl στο ταξι κουρσα και μου ειπε να παμε να παρουμε κοκα απο ομονοια....καθως πηγαιναμε αρχισε να μου μιλαει και να μου λεει για την δουλεια της πως βγαζει πολλα χρηματα και το οτι αν εισαι γυναικα δηλαδη εχεις τρυπα δεν χανεσε επισης να μου λεει για το γκομενο πως την χωρισε ο βλακας και οτι αν ηταν ακομη μαζι θα τον ειχε σαν βασιλια....να μην τα πολυλογω την παω σπιτι και αρχισε να μου δειχνει το πολιτελες της τζιπ αφου μου ελεγε να ανεβω επανω στο διαμερισμα για ποτο κατι που φισικα αρνιθικα γιατι δεν ηξερα που μπλεκω ετσι και εφυγα απο το σπιτι της....τι λετε να ηθελε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λοιπον ακουστε πριν λιγο καιρο πηρα ενα call girl στο ταξι κουρσα και μου ειπε να παμε να παρουμε κοκα απο ομονοια....καθως πηγαιναμε αρχισε να μου μιλαει και να μου λεει για την δουλεια της πως βγαζει πολλα χρηματα και το οτι αν εισαι γυναικα δηλαδη εχεις τρυπα δεν χανεσε επισης να μου λεει για το γκομενο πως την χωρισε ο βλακας και οτι αν ηταν ακομη μαζι θα τον ειχε σαν βασιλια....να μην τα πολυλογω την παω σπιτι και αρχισε να μου δειχνει το πολιτελες της τζιπ αφου μου ελεγε να ανεβω επανω στο διαμερισμα για ποτο κατι που φισικα αρνιθικα γιατι δεν ηξερα που μπλεκω ετσι και εφυγα απο το σπιτι της....τι λετε να ηθελε

να την κερασεις την ταριφα της διαδρομης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom