Νέα

Πιστεύετε ότι στις σχολές χορού λάτιν γαμιούνται μεταξύ τους οι μαθητές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos.thessaloniki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Λοιπον η κατασταση σε latin μαγαζια για γκομενες ειναι για να τρωνε οι ντοπιοι του μαγαζιου...χορευτες αφεντικα λατινοι μαυρουκοι..κτλ συνεργαζομενοι και συνηθως οι κοπελιτσες που πηγαινουν εκει μονες γουσταρουν αυτους...ΠΡιν κανεις κινηση σε καποιο καλο σε εχουν φαει λαχανο εδω αρπαζανε τις γκομενες απο το χερι και χωνοντουσαν την στιγμη που κανεις καμακιΚαι μην τολμησετε να αντιδρασετε σας εχει φαει το κυκλωμα του μαγαζιου....Μπορεις να βγαλεις γκομενα αν εχεις κανει κυκλωμα/παρεακι απο το μαγαζι και μεσα απο την παρεα.Οχι ευκολα απο το πεσιμο.Αν σε παρουν χαμπαρι οτι χορευεεις για να βγαλεις γκομενα το εχεις χαμενο το παιχνιδι.Αν το κανεις επειδη γουταρεις και εισαι χαβαλες εχεις μεγαλες πιθανοτητες..Φιλαρακι οχι ιδιαιτερα εμφανισημος  θα ελεγα αλλα αρκετα καλος στην σαλσα ειχε παρει κανει 2-3 γνωστες αλλα το παλικαρι πηγαινε εκει γιατι γουσταρε και εβγαζε οχι την εικονα του λιγουρη

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Λοιπον η κατασταση σε latin μαγαζια για γκομενες ειναι για να τρωνε οι ντοπιοι του μαγαζιου...χορευτες αφεντικα λατινοι μαυρουκοι..κτλ συνεργαζομενοι και συνηθως οι κοπελιτσες που πηγαινουν εκει μονες γουσταρουν αυτους...ΠΡιν κανεις κινηση σε καποιο καλο σε εχουν φαει λαχανο εδω αρπαζανε τις γκομενες απο το χερι και χωνοντουσαν την στιγμη που κανεις καμακιΚαι μην τολμησετε να αντιδρασετε σας εχει φαει το κυκλωμα του μαγαζιου....Μπορεις να βγαλεις γκομενα αν εχεις κανει κυκλωμα/παρεακι απο το μαγαζι και μεσα απο την παρεα.Οχι ευκολα απο το πεσιμο.Αν σε παρουν χαμπαρι οτι χορευεεις για να βγαλεις γκομενα το εχεις χαμενο το παιχνιδι.Αν το κανεις επειδη γουταρεις και εισαι χαβαλες εχεις μεγαλες πιθανοτητες..Φιλαρακι οχι ιδιαιτερα εμφανισημος  θα ελεγα αλλα αρκετα καλος στην σαλσα ειχε παρει κανει 2-3 γνωστες αλλα το παλικαρι πηγαινε εκει γιατι γουσταρε και εβγαζε οχι την εικονα του λιγουρη

Τι εννοεις οταν λες οτι τις αρπαζουν η χωνονται ? Προβατο ειναι η αλλη και την αρπαζουν?  :think:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Τι εννοεις οταν λες οτι τις αρπαζουν η χωνονται ? Προβατο ειναι η αλλη και την αρπαζουν?  :think:
Να στο πω απλα εκει που εχεις κανεις κατασταση και μιλας με ενα μωρακι ερχονται οι λατινοι τρομαρα τους  :jerking: και την ζητανε σε χορο οι και πολλες φορες τις τραβανε απο το χερι...και η γκομενα συνηθως σε αφηνει στα κρυα του λουτρου για να χορεψει με τον λατινο με τα απαραιτητα χουφτωματα και εσυ μενεις με το πουλι στο χερι.Συνηθως αυτο γινεται σε κανα 2 μαγαζια λατιν στην Αθηνα και οχι τοσο σε σχολες χορου...εκει συνηθως υπαρχει η δασκαλα ή ο πουστακος δασκαλος/φιλος που δεν σουν αφηνουν να τους παρεις το εμπορευμα οπως σωστα ειχε προαναφερθει ποιο πανω

djangooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
0
Φιλος 34αρης ασχολειται εντατικα με λατιν τα τελευταια 3 χρονια. Εκανε μια σχεση του κωλου για κανα εξαμηνο με μια μικρη φοιτητρια η οποια τον ειχε λιγο γραμμενο και του καθοταν 2-3 φορες το μηνα. Επισης προσφατα γαμουσε περιστασιακα μια 40αρα ψιλοκαμμενη. Εχω διαπιστωσει οτι στις σχολες αυτες παιζουν κυριως 2 κατηγοριες γυναικων: μικρες 18-22 που μαλλον γουσταρουν να χορευουν και 40φευγα που εχουν ξεμεινει και πανε εκει καθαρα για να γαμηθουν. Παντως οσες ειναι εμφανισιμες και μαθουν τα μυστικα του χορου καβαλανε ασχημα το καλαμι κ το παιζουν πολυ μοιραιες γκομενες. Αυτες συνηθως γαμιουνται με κατι δασκαλους χορου βραζιλιανους, κουβανους κλπ. Ωστοσο για καποιον που δεν ειναι δικτυωμενος με γκομενες σιγουρα ο χορος ειναι μια καλη περιπτωση να κανει γνωριμιες και αν δεν ψαχνει την σουπερ γκομενα εχει πολλες ελπιδες να φαει

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Δεν θα σου ανοιξει τα ποδια με το καλημερα , δεν σε ξέρει.

Αν δεν δειξεις ενδιαφερον απ την αρχη, εχασες.
Στη βραση κολλαει το σιδερο, λενε.
Στα σεντονια της θα βρεθεις οταν ερθει η ωρα οπως το λες.
Αλλα αν μετα απο κανα χρονο μετα απο καφεδες κτλ. θυμηθεις να της την πεσεις, αντε γεια μαν μου.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αναρωτιέμαι αν πρέπει να αρχίσω λάτιν για να χώσω κανένα πουτανάκι..παίζει η θα πληρώνω άδικα???
ξέρετε αν το δίνουν τα κοριτσάκια εκεί....έχει πιασίματα και τέτοια αλλά χώνει κανείς?
ξέρω ότι γίνονται και πάρτι και βρίσκονται μεταξύ τους....μιλάω για λάτιν..τάγκο και τέτοιες παπαριές...

καλα ειναι τ λατιν κ τα γυμναστηρια κτλ κτλ

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Με το λάτιν δεν γαμησε κανεις!  Βγες εξω πες την σε 50 γκομενες στην ψύχρα και θα σου κάτσει σε χρόνο ρεκόρ κάποια 100%! Εγώ όσες σχέσεις έκανα έτσι τις έβρισκα.  Σιγά μην περίμενα να γνωρίσω παρέες,  φίλους κτλ. Ότι καταφέρνεις μόνος σου έχει άλλη αξία και δεν το χρωστάς και σε κανέναν!

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.240
Πόντοι
6.765
Οι λάτιν χοροί θέλουν και ένα σπάσιμο της μέσης τύπε.
Οι κωλομπαράδες παραμονεύουν σε τέτοια μέρη ......

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.097
Πόντοι
2.606
URL]]

OP
OP
N

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
η ερώτηση μου προήλθε διότι πρόσφατα βρέθηκα σε ένα τέτοιο πάρτι και είδα ένα σωρό μαλάκες να χουφτώνουν τα πουτανάκια και εκείνα να χασκογελάνε σαν ηλίθια προβατάκια,
αναρωτήθηκα λοιπόν γιατί αυτοί και οχι εγώ. Έχω τρία κορίτσια αυτήν την περίοδο, ένα για εξόδους και σχέση κανονική, ένα για βρώμικο γαμήσι με ελεύθερη σχέση και μια πουτανάρα παντρεμένη που την γαμάω μόνο από κανένα πρωινό στην πολύ ξεπέτα...με λίγα λόγια λουστραρισμένος είναι ο πούτσος μου κάθε μέρα.
όμως αυτό το θέμα με τον χορό μου κέντρισε το ενδιαφέρον, νομίζω ότι εκεί έχει οργασμούς με το κιλό....και αγοροκόριτσα που γράφετε εδώ...ξυπνήστε, η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες...κάποιοι τις οσφρίζονται...κάποιοι τις κυνηγούν...και μερικοί τις γαμάνε το κέρατο...όλοι οι υπόλοιποι μένουν στις φλύαρες φιλοσοφίες....ανεμομαζώματα διαολοσκορπίσματα με λίγα λόγια....
συμπερασμα...εγώ θα πάω στη σχολή χορού και αν δεν προσθέσω στις εμπειρίες μου λίγη σκόνη απ τον χορό των κοριτσιών....δεν πειράζει...γιατί έχει ο Θεός.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Σε συλλογους με παραδοσιακους χορους να πας. Εκει εκτος απο μιλφοειδη γαλακτερα κρεατα εσωτερικου μπορεις να τσιμπησεις και βαλκανικα ή ευρωπαικα μιλφονια. Κανουν συχνα ταξιδια σε φεστιβαλ παραδοσιακου χορου οπου η συσφιξη σχεσεων και ανταλλαγη αποψεων ειναι φουλ.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Έχω τρία κορίτσια αυτήν την περίοδο, ένα για εξόδους και σχέση κανονική, ένα για βρώμικο γαμήσι με ελεύθερη σχέση και μια πουτανάρα παντρεμένη που την γαμάω μόνο από κανένα πρωινό στην πολύ ξεπέτα...με λίγα λόγια λουστραρισμένος είναι ο πούτσος μου κάθε μέρα.

Καλα κατούρα και λιγο.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Διαβασα ολες τις σελίδες,μόνο οι KOSTAS THAI-HILNICK-SAKARVATS αποτύπωσαν την πραγματικότητα..Οι υπόλοιποι, εισαστε ΜΑΚΡΑΝ ΑΣΧΕΤΟΙ η το κανετε επίτηδες για εχετε τις καβατζες σας στις σχολές χορού,δεν εξηγείται διαφορετικά...
Αν γυριζα το χρόνο πίσω ,από τα 20 θα γραφόμουν σε σχολή Χορού..
Εμπλεξα με το κύκλωμα στα 32, απο προτροπή συναδελφου αεροπορου που εχει σχολή στη Νικαια-FAME- στην πλατεία...
με ετρωγε μια πενταετία πριν "ελα μαλάκα να δεις γυναικάκια που εχουμε,κορμαρες,ανετες,ελεύθερες,χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις"
-"ασε με ρε του ελεγα,πού να τρεχω απο Β. Προάστια ,Νικαια για γκομενες,θα μας φαει η βενζίνη"...
ΜΙΑ ΦΟΡΑ που δεν ειχα τι να κάνω-Παρασκευή βράδυ -πηρα εναν ξαδερφο και κατεβήκαμε...
Αυτό ηταν!!
Δεν εχετε ιδεα του τι γινεται μεσα..
Γκομενες σε σηκώνουν για χορό,ελευθερα πιασιματα με το πρόσχημα-που να σε πιασω τωρα-καμακι φουλ,κορμαρες χωρίς κυτταριτιδα και κρεατα-τυπου Τραμουντανα  :2funny:
Το ιδιο βραδυ φυγαμε με τρεις απο αυτες για μπουζούκια:
Σε γνωστο μου μαγαζί -στο ΚΟΚΟΡΙΚΟ Κηφισίας στον ΟΤΕ διπλα παλαιο GRAND ROYAL-ο ιδιοκτητης με παρακάλαγε να του τις φερνω ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ γιατι ανεβαζανε το κεφι και οταν ανεβαιναν στην πιστα για Χασαπικο γινόταν της πουτανας από τα λουλούδια..
Επεσα σε εποχή διοργανωσης πανελληνίου Πρωταθλήματος και γνωρίστηκα και με αλλον εναν ιδιοκτήτη Σχολής από τη Ν.Ιωνία -BLAZE-και πηγαινα ταχαμου στο μαγαζί για να  ..βιντεοσκοπώ τις πρόβες...!!
Το τι υλικό εχω από τότε δεν περιγραφεται.
Γνωρισα όλες τις κοπέλες και από εκεί και ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ με τον ξαδερφο-πού να ξεκόψει-και αλλα δυο παλικαρια και τις πηγαιναμε ΚΟΚΟΡΙΚΟ.
Πρωτο τραπέζι πιστα-8 εως 10 γκομενες να επιδίδονται σε χορυτικές φιγούρες στο Χασαπικο/ζειμπέκικο/τσιφτετελι κι εμεις από κατω να τις παρακολουθούμε ενω ειχαν γινει από το λουλουδοπόλεμο ..κήπος!!!
ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ξενυχτι επί 8 μηνες,πηγαινα στο καραβι 10-11 η ωρα και στο τελος επαιρνα και τον ..Κυβερνητη παρεα για άλλοθι...
Διοργανωσαμε εκδρομη στην Ερέτρια οι δυο σχολές,τριήμερη κι επεσε η πούτσα της αρκούδας!τρεις τρεις τις περναμε και το επόμενο βραδυ αλλαγή!
Ειχα γινει αλκοολικός από το πιοτό καθε βραδυ και ηταν και τζαμπα κιόλας....
ποτέ δε γραφτηκα μελος,ποτέ δεν πλήρωσα για μαθημα..Περασα τη φαση του  κουραστηκα να πηδαω,αν ποτέ μπορείς να το
πεις αυτό..
τελικά σταματησαμε τη φαση γιατι ενα βραδυ σουρωμενοι,ενας από μας στούκαρε στην κηφισιας και πηγε να σκοτωθεί επί τόπου..
Μετα κουλαραμε λίγο με το σκυλαδικο και πηγαιναμε στα παρτυ καθε Πεμπτη και Παρασκευή.
Συμπερασματικά,δυο σχολές, 20 μηνες, πήρα 9 από αυτές και η τελευταία ηταν και ..η γυναικα μου.!
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ,ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ!!!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
μετα το εντονο ενδιαφερον που δειχνει ο κοσμος του site για τη συγκεκριμενη δραστηριοτητα μηπως θα ηταν καλη επιχειρηματικη κινηση να ανοιξει λατιν σχολη με κατασταση αντιστοιχη των μασατζιδικων  :think:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.097
Πόντοι
2.606
μετα το εντονο ενδιαφερον που δειχνει ο κοσμος του site για τη συγκεκριμενη δραστηριοτητα μηπως θα ηταν καλη επιχειρηματικη κινηση να ανοιξει λατιν σχολη με κατασταση αντιστοιχη των μασατζιδικων  :think:
αν δεν μας πει την γνωμη του ο ματζεστικ δεν κανουμε κινηση  :grin:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Κι εγω ετσι πιστευω γνεται.
Αυτες που ειναι μουναρες ,κορμαρες αλλα αγαμητες και λαχταρανε πουτσο γράφονται σε σχολες χορού και περιμενουνε ασχετους με τον χορό να ερθουνε στην σχολη για να τις γαμησουνε.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κι εγω ετσι πιστευω γνεται.
Αυτες που ειναι μουναρες ,κορμαρες αλλα αγαμητες και λαχταρανε πουτσο γράφονται σε σχολες χορού και περιμενουνε ασχετους με τον χορό να ερθουνε στην σχολη για να τις γαμησουνε.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Σιγα ρε μλκα με τις μναρες τις εχετε μυθοποιησει οσο δεν παει

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.240
Πόντοι
6.765

Αφού είμαστε αρκετοί μπορούμε να έχουμε ανταποκρίσεις απο σχολές χορου ,γυμναστήρια , κλπ
Να επεκταθούμε όπου υπάρχει μουνί .
Κάτι σαν την ΕΥΠ του μουνιού δηλαδή . :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
N

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
βλέπω οτι οι απόψεις διίστανται. Πήγε φίλος σε πάρτι κοντά στο μέγαρο μουσικής θεσσαλονίκης, χόρευαν πολλά καριολάκια, τραγουδούσε κάποιος chico latino, μου είπε ότι είδε πολλούς χορηγούς που κερνούσανε τα ιδρωμένα πουτανάκια με τα υγρά μουνόχειλα και δύο από αυτούς καθήσανε στο τραπέζι τους τελικά ένας πήρε μια παρέα ολόκληρη και την έκανε....λέτε να μη γάμησε το παλικάρι??
στο κάτω κάτω αυτές γουστάρουνε να τις πιάνουνε το κωλαράκι, την μεσούλα και μέσα στην τρέλα του χορού και του ποτού, όπως ακουμπάει η πούτσα στα μπουτάκια τους όλο και λίγακι θα υγραίνεται το μουνάκι και τελικά κάποιον θα αφήνουνε να τις καρφώσει...
αναρωτιέμαι δεν τους σηκώνεται η πούτσα όσο χορεύουνε? εγώ νομίζω οτι πρακτικά αυτό δεν γίνεται...σίγουρα έχουνε στύση και οι καριόλες το νιώθουνε και γουστάρουνε.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τα λεγε ο Μπόλντης εδώ και χρόνια και τον κοροιδεύαμε. Λέγαμε ότι στα κλαμπ γαμάνε ο μπάρμαν και οι σερβιτόροι. Ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. ¨Οτι βλέπει πολλές ταινίες. Μετά του ανεβάζαμε φωτογραφίες χορευτών για να τον απαξιώσουμε...................Μετά από χρόνια ήρθαμε στα λόγια του!!!

Φέτος θα είναι η χρονιά του Μπόλντη πιστεύω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom