Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.865
- Πόντοι
- 1.406
Αυτο με το σωβρακο Μινερβα ηταν βαρυ ομως :- :S
τυπε μαλλον βρηκε λαθος ατομο να ειρωνευτει ο αλεξ :SΑγριο πραμα ο νικος τυπε
τυπε νομιζω το χειροτερο ηταν αυτο
ρε κοκκινοσκουφίτσα παλιοαδερφάρα, το μουνί της γυναίκας σου μυρίζει ψαρίλα από τα χύσια κάποιου άλλου και ο κώλος σου έχει σκατώσει το άσπρο σου μινέρβα!!!
ΡΕ παπαρα αλεξ,μινερβα ρε???????
alex71 ....το 71 σημαίνει ότι είσαι κάργα 43 με 44 ....σου σηκώνεται όταν πας να κρυφτείς στην τουαλέτα να τραβήξεις καμιά ξερή μ'αυτά που διαβάζεις εδώ μέσα????
γιατί το να γαμήσεις μάλλον σαν επιστημονική φαντασία το ακούς!!!!
είχα κανένα λόγο ρε καριόλη τρύπιε να γράψω ψέματα???
ρε κοκκινοσκουφίτσα παλιοαδερφάρα, το μουνί της γυναίκας σου μυρίζει ψαρίλα από τα χύσια κάποιου άλλου και ο κώλος σου έχει σκατώσει το άσπρο σου μινέρβα!!!
βλάκα ε βλάκα..
όσα δεν φτάνει αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!! μαλακισμένο, που εσύ γαμάς αμέσως!!! φυσικά γαμάς αμέσως!!!! την έχεις ξεσκίσει την παλάμη σου!!! τον χειμώνα όταν κρυώνουν τα χεράκια σου τα δίνεις μια ξερή και ζεσταίνονται!!! βλέπεις αυτά δεν έχουν τηλεφωνακι να ζητήσεις!!!
τρολάρα του κώλου!!!!
Τύπε μονο εγω το εχω πιασει το νοημα. Δώσε φαΐ στην ελλεηνιδα και όλα είναι ενταξει.εχει μαγειρεψει τουλαχιστο ή θα τον πιασει υστερια αμα δει οτι εχει παει δυομιση και η ελλεηνιδα πειναει?
γιαυτο και οι ερωμενες σου ειναι τροφαντες τυπεΤύπε μονο εγω το εχω πιασει το νοημα. Δώσε φαΐ στην ελλεηνιδα και όλα είναι ενταξει.
Ναι τα καμαρια μου ;)γιαυτο και οι ερωμενες σου ειναι τροφαντες τυπε
Τύπε μονο εγω το εχω πιασει το νοημα. Δώσε φαΐ στην ελλεηνιδα και όλα είναι ενταξει.
Ναι τα καμαρια μου ;)
http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2012/MARTIOS/20-03/resized/xontri_h_633_451.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
Τύπε μονο εγω το εχω πιασει το νοημα. Δώσε φαΐ στην ελλεηνιδα και όλα είναι ενταξει.
Tο εχω κάνει ΚΑΙ αυτό τύπε.Mετα θα σου ζητανε αλλα λεφτα για κεντρα αδυνατισματος, μαν.
Διευκρινιζω οτι ΔΕΝ αναφερεται σε μενα!!!!Tο εχω κάνει ΚΑΙ αυτό τύπε.
Όχι δα, εσυ δεν χρειαζεσαι τιποτα.Διευκρινιζω οτι ΔΕΝ αναφερεται σε μενα!!!!
Tο εχω κάνει ΚΑΙ αυτό τύπε.
και παραθετει ο αρχιερεας αρχιπιρφορος[size=40pt]ο προφητης νωντας[/size] αυτη τη στιγμη βρισκεται σε καποιο διαμερισμα κανοντας ηλεκτρικη σκουπα ενω η γυναικα βλεπει τηλεοραση με τσιγαρο και καφε
εχει μαγειρεψει τουλαχιστο ή θα τον πιασει υστερια αμα δει οτι εχει παει δυομιση και η ελλεηνιδα πειναει?
και παραθετει ο αρχιερεας αρχιπιρφορος
επαναληψη για τους διανοητικα καθυστεριμενους πιρφορους νωντιστες ψευτες