apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
με αλλα λογια λες τον νικο αδερφη τυπε? :SΜετα λεμε ρε τύπε, γιατι οι μικρες ψαχνουν κανεναν σαρανταρη να γαμηθουν.
Οι μικροι είναι ειτε αδελφες ειτε βλαμμενοι.
με αλλα λογια λες τον νικο αδερφη τυπε? :SΜετα λεμε ρε τύπε, γιατι οι μικρες ψαχνουν κανεναν σαρανταρη να γαμηθουν.
Οι μικροι είναι ειτε αδελφες ειτε βλαμμενοι.
με αλλα λογια λες τον νικο αδερφη τυπε? :S
Το σιγουρο είναι ότι βρήκαμε νεα τεραστια μορφη στο σαιτ ρε τύπε.με αλλα λογια λες τον νικο αδερφη τυπε? :S
Όχι, θα μου πει η άλλη κρυωνει το μουνι μου και θα της πω "ασε το ζεσταίνουμε αυριο".
Ρε τύπε δεν υπαρχουν αυτά. Ακου εκει "δωσε μου τηλεφωνο να βρεθουμε αυριο".μπορει να μην ειχε λεφτα για πετρελαιο το παιδι.κατευθειαν να τον θαψουμε.αλητες
ναι αλλα ετσι που του την ειπες θα εχετε κοντρα :SΤο σιγουρο είναι ότι βρήκαμε νεα τεραστια μορφη στο σαιτ ρε τύπε.
Εκτός πια, αν ηθελε πρωτα να ενημερωσει το σαιτ ότι αυριο θα γαμησει ώστε να ζηλεύουμε ολη μερα
τελικά είστε μπόμποι όλοι, καλά ρε φλουφλάκια, εγώ τα τηλεφωνάκια τα πήρα, την πούτσα μου θα την χώσω στα μουνάκια,
εσεις τραβάτε μαλακία με τις φαντασιώσεις που θα σας δημιουργήσω όταν θα σας περιγράψω με λεπτομέρειες πως τις κάρφωσα!!!!!
ααα και κάτι ακόμη, η μια είναι και παντρεμένη!!!
μαλακούληδες
τυπε πως τον κοβεις το νικολακη?Και μη γραφεις greeklish αλλη φορα
τυπε πως τον κοβεις το νικολακη?
δυναμικο καμακι
μπηκε και με φορα στο σαιτ
Τυπε εχει τις προδιαγραφες για μπολντοτυπος
τι ιδεα εχεις εσυ απο προδιαγραφες μπολντοτυπου ρε κακομοιρε νωντοτυπε
βλεπει εσενα ρε κακομοιρε μπολντοτυπετι ιδεα εχεις εσυ απο προδιαγραφες μπολντοτυπου ρε κακομοιρε νωντοτυπε
βλεπει εσενα ρε κακομοιρε μπολντοτυπε
τον στειλαμε πισω στην κινα στο εργοστασιο, ευτυχως ηταν μεσα στην εγγυησηκακομοιροι πιρφοροι γιατι κρυψατε τον σλαβι? απο ντροπη?
για αλλαγη cpu τυπετον στειλαμε πισω στην κινα στο εργοστασιο, ευτυχως ηταν μεσα στην εγγυηση
τον στειλαμε πισω στην κινα στο εργοστασιο, ευτυχως ηταν μεσα στην εγγυηση
δεν πεθανε, σερβις και αναβαθμιση κανειο νωντας πεθανε ο μπολντης ζει
δεν πεθανε, σερβις και αναβαθμιση κανει
ακομα και σαν σκραπ μεταλ αξιζει περισσοτερο απο τον ιδιο τον προφητη του μπολντισμου ;)ναι ναι κραταει χρονια αυτο το σερβις
ακομα και σαν σκραπ μεταλ αξιζει περισσοτερο απο τον ιδιο τον προφητη του μπολντισμου ;)