Στις σχολές λάτιν γαμιώντουσαν ανέκαθεν. Κυρίως οι μαθητευόμενες δασκάλες που προπονούνταν σκληρά για την απόκτηση του διπλώματος ασκήσεως του επαγγέλματος ανταγωνίζονταν η μια την άλλη ποια θα την πέσει στον Δάσκαλο ή τον ιδιοκτήτη της σχολής. Ξέρω παντρεμένο δάσκαλο όπου κατέφευγε στην αλληλεγγύη μεταξύ φίλων διότι σε βραδινό πάρτυ χορού, είχε μέσα τη σύζυγό του και την επίσημη αγαπητικιά και η τρίτη μαθήτρια ήθελε να τον πάρει επι τόπου πίπα μέσα στο ανσασέρ και μεις κρατάγαμε τσίλιες και γενικά προσπαθούσαμε εκείνη την ώρα το ανσασέρ να είναι off limits . Η συγκεκριμένη καριόλα ήθελε να μπεί αυθαίρετα επικεφαλής όλων των μαθητριών και να κάνει κουμάντο ποιά φεύγει ποιά μπαίνει μέσα...ευτυχώς κάποια μεγαλύτερα μέλη της σχολής επιδίωξαν να την διώξουν και όλη την κλίκα-βδέλυγμα.
Ένας καριόλης χάλαγε τις καινούριες μαθήτριες , διότι τους έλεγε ότι θέλει να μαζευτεί και να παντρευτεί , τους έταζε γάμο και μετά τις πήδαγε και τις παρατούσε για μια άλλη... με αποτέλεσμα να διώχνει τη μια μετά την άλλη από τη σχολή...
Μια άλλη είχε έναν αραβωνιαστικό που δεν γούσταρε τον χορό και τον τραβολόγαγε στη σχολή με το ζόρι και το απέφευγε συχνά αλλά τα'φτιαξε με έναν ψηλό πλαταρά αλβανό πιτσιρικά που τον είχανε να κάνουν πρακτική άσκηση οι μαθήτριες και ένας 18άρης πιτσιρικάς την γυρόφερνε όλη την ώρα -σχεδόν την παρακάλαγε - και εκείνη του είπε οτι ..."θα σε βάλω και σένα στη λίστα μου"...του είπε κατά λέξη.
Ένας άλλος ιδιοκτήτης σχολής παντρεύτηκε μια από τις πρώτες του μαθήτριες...
Μια μέρα ο φίλος μου μου είπε να μην φύγω όταν σχολάσει το μάθημα που πήγα να τους επισκεφτώ. Όταν έφυγαν οι υπόλοιποι πρότεινε σε δύο από τις μαθήτριες να μείνουν να τις κεράσει ουισκάκι και εκείνες πήραν τηλέφωνο σε άλλες δύο που είχαν ήδη φύγει για να έρθουν να κάνουμε ιδιωτικό πάρτυ. Χαμήλωσε τα φώτα, έβαλε καψουροτράγουδα, αδειάσαμε κάτι μπουκάλες ουίσκι , έκανα εγώ νέες γνωριμίες και ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Στο τέλος μια από τις τέσσερις έμεινε όταν φύγαμε όλοι και την πήρε εκεί στον καναπέ στεγνά...αλλά δεν παραπονιέμαι διότι συνεχώς μου σύστηνε καινούριες μαθήτριες όπου τους πρότεινα κάθε φορά να βγούμε μαζί έξω για χορό...