Νέα

Πιστεύετε ότι στις σχολές χορού λάτιν γαμιούνται μεταξύ τους οι μαθητές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos.thessaloniki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μαν, γνωστος μου συναδελφος σου μου δειχνε το πακο με τα βερεσεδια που εχει φτασει πια σε διαστασεις εγκυκλοπαιδειας. :S
γαμησετα τυπε
εδω αφηναν βερεσεδια στις καλες εποχες
τωρα φαντασου τι θα γινεται

εχουμε γεμισει γυφτους
αν δεν εχεις λεφτα κυριος τι πας και πεθαινεις :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
10600593_864776616887398_7876625762867153824_n.jpg

hoppos7

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
12
Πόντοι
0
Τα τελευταία χρόνια είναι της μόδας και υπάρχουν σε αρκετές σχολές, χοροί τύπου swing, lindy hop, rock n' roll, boogie woogie, για όποιον δε γουστάρει τους latin

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Στις σχολές λάτιν γαμιώντουσαν ανέκαθεν. Κυρίως οι μαθητευόμενες δασκάλες που προπονούνταν σκληρά για την απόκτηση του διπλώματος ασκήσεως του επαγγέλματος ανταγωνίζονταν η μια την άλλη ποια θα την πέσει στον Δάσκαλο ή τον ιδιοκτήτη της σχολής. Ξέρω παντρεμένο δάσκαλο όπου κατέφευγε στην αλληλεγγύη μεταξύ φίλων διότι σε βραδινό πάρτυ χορού, είχε μέσα τη σύζυγό του και την επίσημη αγαπητικιά και η τρίτη μαθήτρια ήθελε να τον πάρει επι τόπου πίπα μέσα στο ανσασέρ και μεις κρατάγαμε τσίλιες και γενικά προσπαθούσαμε εκείνη την ώρα το ανσασέρ να είναι off limits . Η συγκεκριμένη καριόλα ήθελε να μπεί αυθαίρετα επικεφαλής όλων των μαθητριών και να κάνει κουμάντο ποιά φεύγει ποιά μπαίνει μέσα...ευτυχώς κάποια μεγαλύτερα μέλη της σχολής επιδίωξαν να την διώξουν και όλη την κλίκα-βδέλυγμα.
Ένας καριόλης χάλαγε τις καινούριες μαθήτριες , διότι τους έλεγε ότι θέλει να μαζευτεί και να παντρευτεί , τους έταζε γάμο και μετά τις πήδαγε και τις παρατούσε για μια άλλη... με αποτέλεσμα να διώχνει τη μια μετά την άλλη από τη σχολή...
Μια άλλη είχε έναν αραβωνιαστικό  που δεν γούσταρε τον χορό και τον τραβολόγαγε στη σχολή με το ζόρι και το απέφευγε συχνά αλλά τα'φτιαξε με έναν ψηλό πλαταρά αλβανό πιτσιρικά που τον είχανε να κάνουν πρακτική άσκηση οι μαθήτριες και ένας 18άρης πιτσιρικάς την γυρόφερνε όλη την ώρα -σχεδόν την παρακάλαγε - και εκείνη του είπε οτι ..."θα σε βάλω και σένα στη λίστα μου"...του είπε κατά λέξη.
Ένας άλλος ιδιοκτήτης σχολής παντρεύτηκε μια από τις πρώτες του μαθήτριες...
Μια μέρα ο φίλος μου μου είπε να μην φύγω όταν σχολάσει το μάθημα που πήγα να τους επισκεφτώ. Όταν έφυγαν οι υπόλοιποι πρότεινε σε δύο από τις μαθήτριες να μείνουν να τις κεράσει ουισκάκι και εκείνες πήραν τηλέφωνο σε άλλες δύο που είχαν ήδη φύγει για να έρθουν να κάνουμε ιδιωτικό πάρτυ. Χαμήλωσε τα φώτα, έβαλε καψουροτράγουδα, αδειάσαμε κάτι μπουκάλες ουίσκι , έκανα εγώ νέες γνωριμίες και ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Στο τέλος μια από τις τέσσερις έμεινε όταν φύγαμε όλοι και την πήρε εκεί στον καναπέ στεγνά...αλλά δεν παραπονιέμαι διότι συνεχώς μου σύστηνε καινούριες μαθήτριες όπου τους πρότεινα κάθε φορά να βγούμε μαζί έξω για χορό...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
"Ένας άλλος ιδιοκτήτης σχολής παντρεύτηκε μια από τις πρώτες του μαθήτριες..."
Και μετα τη χωρισε γιατι του τα φοραγε και δεν μπορούσε να κανει και παιδια...Δυτικα Προάστεια.. ;) ;)

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
248
Πόντοι
26
"Ένας άλλος ιδιοκτήτης σχολής παντρεύτηκε μια από τις πρώτες του μαθήτριες..."
Και μετα τη χωρισε γιατι του τα φοραγε και δεν μπορούσε να κανει και παιδια...Δυτικα Προάστεια.. ;) ;)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.786
Πόντοι
6.946
Για τέτοια τιτανοτεράστια θέματα - αναπάντητα ερωτήματα της ζωής, ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΠΟΥ.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.786
Πόντοι
6.946
Τύποι, αν ΔΕΝ επιβλέπουν οι δάσκαλοι τους μαθητάς επί τω σεξέργω, να διορθώνουν, και να τους μαθαίνουν καινούργιες στάσεις κινήσεις και ακροβατικά, σας το λέω, εγώ δεν γράφομαι εκεί!

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.147
Πόντοι
456
Το λέει πολύ κόσμος αυτό , να πας σε καμιά δραστηριότητα να γνωρίσεις κοπέλες.

Το ερώτημα είναι : αξίζει να κάνεις κάτι που θα σε τρώει χρόνο και χρήμα μόνο και μόνο γιατί μπορείς να πηδήξεις ;

Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως όσοι το έχουν με τις γυναίκες στο περίπτερο πάνε και βρίσκουν.

Το νόημα είναι να πεις " θα κάνω μαθήματα λάτιν επειδή μου αρέσει ο χορός. Άμα τύχει και κάτι με κάποια κοπέλα ας έρθει με το καλό".

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
718
Πόντοι
81
ε φυσικά μετά φίλος??

ακούω για πολλά πάρτι μεταμεσονύχτια...
Οτι πιθανότητες εχεις σε ψυχρή προσέγγιση σε μπαρ ή γνωριμία απο κοινή παρέα, αλλη τοση έχεις κι εκει. Για να στο δωσει πρέπει να την κανεις να γουσταρει, να τητν πετύχεις σε φαση και να το κλιμακώσεις σωστά γιαβτα δεδομένα της. Μη περιμένεις θαυματα. Απλά εχεις περισότερους στοχους εκει. Απο αυτη την άποψη αξίζει

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.968
Πόντοι
456
Το λέει πολύ κόσμος αυτό , να πας σε καμιά δραστηριότητα να γνωρίσεις κοπέλες.

Το ερώτημα είναι : αξίζει να κάνεις κάτι που θα σε τρώει χρόνο και χρήμα μόνο και μόνο γιατί μπορείς να πηδήξεις ;

Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως όσοι το έχουν με τις γυναίκες στο περίπτερο πάνε και βρίσκουν.

Το νόημα είναι να πεις " θα κάνω μαθήματα λάτιν επειδή μου αρέσει ο χορός. Άμα τύχει και κάτι με κάποια κοπέλα ας έρθει με το καλό".
Τυπε παντου πρεπει να "πληρωσεις" για να γαμησεις
Ειτε αυτο ειναι με χρημα, ειτε με ιδρωτα, με το χρονο σου, με την αξιοπρεπεια σου...
Οι πουτανες ειναι οι πιο φτηνες γυναικες, το μονο που ζητανε ειναι λιγο χρημα, το πιο ανωδυνο, γιαυτο τις γουσταρω

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Για σχολες λατιν δεν ξερω, ενας ξαδερφος μου που δουλευει στη NASΑ ομως μου εχει πει οτι εκει μεσα παιρνονται ολες με ολους.
απο που νομιζεις οτι προηλθε η φραση διαστημικο τσιμπουκι?
μετα τον εξωγηινο του Roswell, τα τσιμπουκια της NASA ειναι η μεγσλυτερη συνομωσια συγκαλυψης της αληθειας.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Τι γυναίκες περιμένετε να βρείτε στις σχολές χορού; Πουτανάκια πολυτελείας. Αν έχετε τέτοια γούστα, ελεύθερο χρόνο και το αντίστοιχο χρήμα να πάτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom