Νέα

Πισίνα ή θάλασσα;;;;; Τι προτιμάνε τα μέλη;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

;;;;;;;

• Πισίνα

Ψήφοι: 20 28,2%
  • Θάλασσα

Ψήφοι: 51 71,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    71

Επισκέπτης
Μιας και μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι......ας κάνουμε ένα σχετικό θέμα.....που προτιμα΄νε τα μέλη του φόρουμ να πηγαίνουν για μπάνιο;

Εγώ προσωπικά προτιμώ πισίνα.......στ'αρχίδια μου αν είναι πιο βρώμικη από τη θάλασσα γιατί μετά ούτως ή άλλως θα κάνω ντους.....αλλά τουλάχιστον η πισίνα ξέρεις τι έχει μέσα.... :rockon:

ΥΣ. 1 ώρα ζωής του δίνω,του νήματος.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μιας και μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι......ας κάνουμε ένα σχετικό θέμα.....που προτιμα΄νε τα μέλη του φόρουμ να πηγαίνουν για μπάνιο;

Εγώ προσωπικά προτιμώ πισίνα.......στ'αρχίδια μου αν είναι πιο βρώμικη από τη θάλασσα γιατί μετά ούτως ή άλλως θα κάνω ντους.....αλλά τουλάχιστον η πισίνα ξέρεις τι έχει μέσα.... :rockon:

ΥΣ. 1 ώρα ζωής του δίνω,του νήματος.
θαλασσα βρε ακαταλληλε...

Επισκέπτης
θαλασσα βρε ακαταλληλε...

1) Έχεις πατήσει αχινό,να πεθάνεις από τον πόνο;;;

2) Εκεί που κάθεσαι αμέριμνος,σου έχει τύχει να έρθει ξαφνικά το ψάρι και να σε τσιμπήσει;

3) Έχεις πατήσει σε φύκια να νιώθεις μια "γλίτσα" στα πόδια σου;

Αν δεν έπαθες τίποτα από αυτά είσαι από τους τυχερούς...... :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
κάτσε 'οπου νάναι θα πατήσεις και καμμιά δράκαινα  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16

2) Εκεί που κάθεσαι αμέριμνος,σου έχει τύχει να έρθει ξαφνικά το ψάρι και να σε τσιμπήσει;

4)εκει που καθεσαι αμεριμνος στην αδεια παραλια 500 χλμ τσαφ ερχεται η οικογενεια με τα 15 παιδια και καθεται ΑΚΡΙΒΩΣ διπλα σου...

οπως και να χει προτιμω παραλια...στην πισινα δεν τσιτσιδωνονται τοσο ευκολα...

Επισκέπτης
4)εκει που καθεσαι αμεριμνος στην αδεια παραλια 500 χλμ τσαφ ερχεται η οικογενεια με τα 15 παιδια και καθεται ΑΚΡΙΒΩΣ διπλα σου...

οπως και να χει προτιμω παραλια...στην πισινα δεν τσιτσιδωνονται τοσο ευκολα...

4) Με το τάπερ με τα κεφτεδάκια,οπου η κυράτσα κυνηγάει τον μικρό για να φάει.....πωπω αίσχος...ευτυχώς έχω χρόνια να δω αυτή τη σκινή :2funny:

Παραλία γυμνιστών μάλλον θες να πεις....στις άλλες παραλίες δεν τσιτσιδώνονται.......εκτός αν είναι σε καμιά ερημιά,οπότε αλλάζει το θέμα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Στη θάλασσα μπορείς να κάνεις άπειρα πράγματα και να μη βαριέσαι. Στην πισίνα πας για μόστρα μονάχα, όχι ότι δε μ'αρέσει, αλλά πόσο να κάτσεις πια? Εκτός κι αν μπεκροπίνεις αραγμένος στην ξαπλώστρα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

fear of the shark :rockon:
URL]] :)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
στη θαλασσα μπορεις να κανεις windsurf,kitesurf( ολα τα -surf γενικως) εχεις απλα ρε παιδι μου ,ασε που αμα εχει κυμα ειναι αλλιως το μπανιο...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Για ολους τους παραπανω λογους σε λενε πουστικη κιθαρα.
goodpost7td.jpg
... μωρη τιτικα

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
....kai na κυνηγάς τη Βέλβυ στουσ αμμόλοφους.... :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Στη θάλασσα μπορείς να κάνεις άπειρα πράγματα και να μη βαριέσαι. Στην πισίνα πας για μόστρα μονάχα, όχι ότι δε μ'αρέσει, αλλά πόσο να κάτσεις πια? Εκτός κι αν μπεκροπίνεις αραγμένος στην ξαπλώστρα.

Εξαρτάται και από την θάλασσα/πισίνα βέβαια.....

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τελικα αμα κατουρησεις στην πισινα φαινεται? κολωνω να δοκιμασω ρε γαμωτο

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ουτε θαλλασα,ουτε πισινα (μπλιαχ...).
Βουνο (οσο πιο ψηλα τοσο πιο καλα) :grin: :grin:

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
τι παπαρια ερωτηση ειναι αυτη ρε κιθαρα. ειχες και στο χωριο σου πισινα?καλα σε ειπε ο αλος τιτικα....αιντεεεεεε...

Επισκέπτης
τι παπαρια ερωτηση ειναι αυτη ρε κιθαρα. ειχες και στο χωριο σου πισινα?καλα σε ειπε ο αλος τιτικα....αιντεεεεεε...

Ναι είχαμε και στο χωριό μου πισίνα και βάζαμε πιράνχας μέσα,όταν έρχονταν οι karablaxoi από το διπλανό χωριό...... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom