You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πήραν την Πόλιν,πήραν την...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 126
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μπράβο ρε φίλε flesh.Μπράβο ρε φίλε μου.Θα μπορούσα να είχα γράψει παρόμοια κ εγώ αλλά κ δε προλαβαίνω καθόλου κ με πρόλαβες.
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Πολυ καλο το κειμενο αν και τεραστιο....το κακο βεβαια ειναι οτι η ιστορια ξεκιναει με τον <<μεγα>>> κωνσταντινο και τη μαμα του....τους εκαναν και αγιους....μαλλον επειδη μαζι δολοφονησαν τον μεγαλυτερο αδελφο...
Καλα του εκαναν! Ποιος ξερει τι πουστης θα ηταν!Πολυ καλο το κειμενο αν και τεραστιο....το κακο βεβαια ειναι οτι η ιστορια ξεκιναει με τον <<μεγα>>> κωνσταντινο και τη μαμα του....τους εκαναν και αγιους....μαλλον επειδη μαζι δολοφονησαν τον μεγαλυτερο αδελφο...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Πολυ καλο το κειμενο αν και τεραστιο....το κακο βεβαια ειναι οτι η ιστορια ξεκιναει με τον <<μεγα>>> κωνσταντινο και τη μαμα του....τους εκαναν και αγιους....μαλλον επειδη μαζι δολοφονησαν τον μεγαλυτερο αδελφο...
Φίλε SANIM, δυστυχώς αυτή ήταν μια πρακτική που ακολουθούνταν από την πλειοψηφία των ηγεμόνων της εποχής, και αποσκοπούσε στην αποφυγή μελλοντικής διεκδίκησης της ηγεμονίας από συγγενικά πρόσωπα... Στο Βυζάντιο ακρωτηρίαζαν (έκοβαν μύτες, αυτιά ή ακόμα και τύφλωναν) με βάναυσο τρόπο τους διεκδικητές (αδέλφια, ανηψιούς κλπ) ακόμα και βρέφη σκότωναν, ο δε Μωάμεθ Β', με το που ανήλθε στην εξουσία, έδωσε εντολή θανάτωσης όλων των αδελφών του (του γλίτωσε μόνο ο πρίγκηπας Τζεμ, ο οποίος όντως αργότερα διεκδικούσε το θρόνο, περιτρέχοντας διάφορες Αυλές και ζητώντας υποστήριξη...)
Δεν είναι παράλογο, λοιπόν, που άτομα που έμειναν στην Ιστορία ως "Μεγάλοι", βαρύνονται με φρικαλέες πράξεις, δυσθεώρητης για εμάς αναλγησίας και σκληρότητας...
Αυτο ενιωσα και γω το 2002 πουχα παει στη πόλη με τον Παναθηναικο.
Εφτασα εξω απ την Αγ.Σοφιά αλλα δεν ειχα κουραγιο να πληρώσω εισητήριο και να μπώ μεσα.
Εκατσα λοιπον εξω ωραια και καλά, χαζεψα, εβγαλα τις φωτό μου και το πούλο μετα εφυγα. :'(
Σαβάλα, τί είναι αυτό που βλέπω, πάνω απ' το avatar!!!Είσαι λέει στο site, γιατί παλιά είχες πάει σε μπουρδέλο;
Μπράβο ρε φίλε flesh.Μπράβο ρε φίλε μου.Θα μπορούσα να είχα γράψει παρόμοια κ εγώ αλλά κ δε προλαβαίνω καθόλου κ με πρόλαβες.
Είχες να πας σε κομματικές συγκεντρώσεις για το καλό της χώρας;