Νέα

Πήραν φωτιά τα τηγάνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το λάδι επιτέλους κύλησε , τώρα έπεται το μεγάλο τηγάνισμα στο μεγάλο τηγάνι το Καραϊσκάκη.
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Τι να σου πω!!!!
Μια νίκη καταφερατε να πάρετε (με δικό μας γκολ) και σηκώατε κεφάλι?
Το Μαη γελάει ο καλύτερος.

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
H  ομαδα θελει δουλεια ακομα..Αλα οσο παει γινεται και καλυτερη.Το θεμα ειναι αν αντεξουν οι παπουδες του Ολυμπιακου μεχρι το Μαη.

alnos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
0
αντε....βγειτε ολοι στην ομονοια....

alnos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
0
χαχαχαχα.....ναι ναι....οπως καθε χρονο....παρτυ στο καραϊσκακη....ε ρε πλακα που εχετε....

alnos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
0
εχει κληρονομικο χαρισμα;;;; καθε χρονο τα ιδια δεν λεει;;;;

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Τελικά είναι η εβδομάδα της ελεημοσύνης.

Δεύτερη φορά βοηθάμε τον βάζελο να κερδίσει. Αλλά μάλλον το κάνουμε για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά η ίδια ομάδα φάντασμα της Πάτρας έχει τώρα και ονειρώξεις τίτλου.

Κάθε χρόνο τα ίδια ρε πούστη. Δεν ξέρω αν φτιάχνονται στο λιμάνι κάθε Μάη να δουλεύουν τις λαγόκοτες που ονειρεύονται πρωτάθλημα και μένουν με το πουλί στο χέρι, αλλά φέτος υπάρχει και η ΑΕΚ που είναι σοβαρή. Αυτοί, εντάξει, μόλις κοπούν οι αβάντες των κορακιών θα γυρίσουν στην θέση που δικαιωματικά τους ανήκει (την τρίτη).

ΥΓ. Φυσικά, ως δείγμα του πολιτισμού και της ανωτερότητας των λαγόκοτων, έγιναν τα ντου σε Ζέβλακοφ και Οκκά. Αλλά που να ανοίγεις thread λαγοί - ζώα (κάτι το οποίο εξυπακούεται).

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Πωπω ρε παιδί μου.. Το δικηγορίστικο ύφος και η βασική αρχή του ότι αναφέρουμε ό,τι μας συμφέρει μόνο (σοκαρίστηκες που χτυπήθηκαν οι παίκτες δηλαδή? Και την προηγούμενη Κυριακή επίσης δεν μπορούσες να κοιμηθείς φαντάζομαι από το σοκ για αυτό που έπαθε ο Σκουντής) παραμένουν, αλλά πάνε οι διαλεκτικές, οι υπέροχοι χαρακτηρισμοί και κυρίως οι εξυπνάδες (ψέμματα, αυτές έρχονται)

Για δες αλλαγή που φέρνει το ποδόσφαιρο..

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Χα!

Δεν είναι θέμα αναφοράς σε ότι με συμφέρει. Θα μπορούσα να πω και άλλα πολλά (πχ. ότι ακόμα είμαστε πρώτοι, ή ότι αυτή ήταν μόλις η 5 νίκη σας τα τελευταία 27 παιχνίδια μας ή ακόμα ότι εντός έδρας καταφέρατε να κερδίσετε την "μητέρα όλων των μαχών" με αυτογκόλ του αντιπάλου ή πολλά άλλα), αλλά δεν είναι του παρόντος. Το να πανηγυρίζεις και να λες "κέρδισε ο καλύτερος", όταν το γκόλ που έβαλες, δεν το έβαλες εσύ και ο αντίπαλος, αν και έπαιξε ίσως το χειρότερο του παιχνίδι φέτος είχε και κατοχή και την ευκαιρία του αγώνα, δείχνει πολύ απλά ότι βάζεις τον πήχη πολύ χαμηλά ή απλά απευθύνεσαι σε μη σκεπτόμενα άτομα. Ότι και να συμβαίνει, εμάς μας συμφέρει.

Η αναφορά στο λαγοί - ζώα είναι προφανής. Κάποτε, επειδή επιτεθήκαμε στο πούλμαν της Ρόμα, κάποιοι έσπευσαν να ανοίξουν συζήτηση περί γαύρων - ζώων, όπου και ακούσαμε πύρινους λόγους περί του ότι δεν θα πρέπει να χτυπάει κανείς και ποτέ παίκτες. Βαριέμαι να σε παραπέμπω.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τελικά είναι η εβδομάδα της ελεημοσύνης.

Δεύτερη φορά βοηθάμε τον βάζελο να κερδίσει. Αλλά μάλλον το κάνουμε για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά η ίδια ομάδα φάντασμα της Πάτρας έχει τώρα και ονειρώξεις τίτλου.

Κάθε χρόνο τα ίδια ρε πούστη. Δεν ξέρω αν φτιάχνονται στο λιμάνι κάθε Μάη να δουλεύουν τις λαγόκοτες που ονειρεύονται πρωτάθλημα και μένουν με το πουλί στο χέρι, αλλά φέτος υπάρχει και η ΑΕΚ που είναι σοβαρή. Αυτοί, εντάξει, μόλις κοπούν οι αβάντες των κορακιών θα γυρίσουν στην θέση που δικαιωματικά τους ανήκει (την τρίτη).

ΥΓ. Φυσικά, ως δείγμα του πολιτισμού και της ανωτερότητας των λαγόκοτων, έγιναν τα ντου σε Ζέβλακοφ και Οκκά. Αλλά που να ανοίγεις thread λαγοί - ζώα (κάτι το οποίο εξυπακούεται).

Όποιος έχει μια Ριζούπολη στο ενεργητικό του ας σιωπά γιατί εκτίθεται..Τουλάχιστον οι όποιες επιθέσεις δεν έκριναν το αποτέλεσμα...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Όποιος έχει μια Ριζούπολη στο ενεργητικό του ας σιωπά γιατί εκτίθεται..Τουλάχιστον οι όποιες επιθέσεις δεν έκριναν το αποτέλεσμα...

Γιατί δεν θα μπορούσαν να το κρίνουν. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Όπως και για πολλά άλλα πράγματα..

Το θέμα είναι ότι μίλησες για επίπεδο οπαδών μόλις μια βδομάδα μετά τα όσα έγινα στο ΣΕΦ. Ή σημαίνει ότι κοιμόσουν εκείνη την μέρα, ή απλά το ότι αναγνωρίζεις ότι όλοι ή ηλίθιοι είναι ή απλά έχουν μνήμη χρυσόψαρου.

Από εκεί και πέρα, τα στατιστικά.. ναι τα περισσότερα δεν είναι ψέμματα.  Και για να μπω στη δικιά σου λογική, όταν ο αντίπαλος κάνει το χειρότερό του παιχνίδι, το γεγονός ότι εσύ μπορεί να είσαι καλύτερος μειώνεται? Πάλι καλύτερος δεν ήσουν, στο συγκεκριμένο παιχνίδι?  Γραμματικά, που τόσο αγαπάς, νομίζω στέκει σαν ισχυρισμός..

Πάλι καλά που σε ένδειξη ανωτερότητας, τα άλλα πολλά λες ότι δεν είναι του παρόντος, αλλά τα αναφέρεις έτσι κι αλλιώς..

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
βλεπω την αντιπαραθεση που υπαρχει για το ποιος ειναι λιγοτερο καφρος απο τον αλλο (δεν μιλαω προσωπικα για καποιον, μιλαω γενικα για τη μαζα) και θα' θελα ν' απευθυνω καποια ερωτηματα:

γιατι κοψατε απο εμενα και απο πολλους αλλους χιλιαδες φιλαθλους τη χαρα να παω να παρακολουθησω την ομαδα που υποστηριζω χωρις να φοβαμαι μηπως καποιος μαλακας απο απεναντι μου καρφωσει καμια φωτοβολιδα στη καροτιδα ή μηπως βρω το αμαξι μου σπασμενο ή δεν ξερω και εγω τι αλλο?

εχει παει κανενας να παρακολουθησει ποδοσφαιρικο αγωνα σε καποιο ποδοσφαιρικα (και κοινωνικα) πιο προηγμενο κρατος απο τη ψωροκωσταινα? αυτοι ειναι βεβαια μαλακες και ξενερωτοι που πανε στο γηπεδο και δεν σπανε-καινε-βριζουν παρα μονο φωναζουν για τις ομαδες τους. η μηπως εκει ισχυουν οι νομοι και οι καφροι εχουν απομονωθει?
βλεπετε, εδω ειναι μαγκια να βαρας τον ζεβλακωφ ή τον σκουντη και μενεις ατημωρητος, αλλου ομως ειναι ποινικο αδικημα και πας καρφι στη φυλακη. (πχ.  οπαδος της μαρσειγ που πεταξε τη φωτοβολιδα σε πυροσβεστη και του' κοψε κανα δυο δαχτυλα-10 χρονακια μεσα)

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
βλεπω την αντιπαραθεση που υπαρχει για το ποιος ειναι λιγοτερο καφρος απο τον αλλο (δεν μιλαω προσωπικα για καποιον, μιλαω γενικα για τη μαζα) και θα' θελα ν' απευθυνω καποια ερωτηματα:

γιατι κοψατε απο εμενα και απο πολλους αλλους χιλιαδες φιλαθλους τη χαρα να παω να παρακολουθησω την ομαδα που υποστηριζω χωρις να φοβαμαι μηπως καποιος μαλακας απο απεναντι μου καρφωσει καμια φωτοβολιδα στη καροτιδα ή μηπως βρω το αμαξι μου σπασμενο ή δεν ξερω και εγω τι αλλο?

εχει παει κανενας να παρακολουθησει ποδοσφαιρικο αγωνα σε καποιο ποδοσφαιρικα (και κοινωνικα) πιο προηγμενο κρατος απο τη ψωροκωσταινα? αυτοι ειναι βεβαια μαλακες και ξενερωτοι που πανε στο γηπεδο και δεν σπανε-καινε-βριζουν παρα μονο φωναζουν για τις ομαδες τους. η μηπως εκει ισχυουν οι νομοι και οι καφροι εχουν απομονωθει?
βλεπετε, εδω ειναι μαγκια να βαρας τον ζεβλακωφ ή τον σκουντη και μενεις ατημωρητος, αλλου ομως ειναι ποινικο αδικημα και πας καρφι στη φυλακη. (πχ.  οπαδος της μαρσειγ που πεταξε τη φωτοβολιδα σε πυροσβεστη και του' κοψε κανα δυο δαχτυλα-10 χρονακια μεσα)

Καλα τα λες αλλα εδω ειναι Ελλαδαρα.Ειχανε ολα τα καναλια αυτον τον πιθηκομουρη που βγαινει στο ΤV Magic να βαραει τον Γρανιτσα και να τον κλωτσαει και αυτος μας ελεγε οτι πηγε να τον προστατευσει και ο εισαγγελεας μουγγα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
δεν βλεπετε τα χαλια μας λεω γω καλυτερα?τί μπαζα ειναι αυτα που παιζουνε(νομιζουν δηλ. οτι παιζουνε μπαλα?)Απο την μια μερια ο zewlakov και ο domi και απο την αλλη ο romero και ο bovio!!!!!!!!!!παιχτες καλουπωμενοι σε 1-2 κινησεις χωρις φαντασια,κινηση και ευκαμψια!!!!!!!!!1ειδικα οι 2 του ολυμπιακου το κορμι τους το στριβουν μονο με την κατευθυνση της μπαλας!!!!!!!!!!!τυχερος παντως ο ΠΑΟ που τραυματιστηκε ο igor biscan!!!!!!!!!!!!!!!!!παντως εχει πολυ γελιο ο ολυμπιακος σαν σωματειο.........και η πλακα ειναι οτι θελει νικη με την shaktar στο καραισκακη για να περασει 3ος για UEFA!!!!!!!και παιδια γαυρος ειμαι!!!!!!!!!!!!αλλα γουσταρω να ξεφτιλιζομαστε σε ελλαδα και ευρωπη γιατι ειμαστε το πιο αθλιο και βρωμικο σωματειο οπως και αξεστο επισης γενικοτερα σε ολα τα επιπεδα!!!!!!1για αυτο και μας αξιζει η ψαριλα που βρωμαμε!!!!!!!!!!!!αντε να χαθειτε ολοι σας εκει μεσα!!!!!!!!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Τι λέτε ρε παιδί μου.. Αυτό το καταγγελτικό σύνδρομο δεν το ξεπερνάνε μερικοί ποτέ..

Φίλε μου, τα κατάλαβες όλα... ΟΛΑ!
Και κάφροι είμαστε, και μόνο στην Νεάπολη έχουμε πάει..

Είσαι μήπως ο Τζόσουα, μαζί με την Μύριαμ του κληρονομικού χαρίσματος??

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τι λέτε ρε παιδί μου.. Αυτό το καταγγελτικό σύνδρομο δεν το ξεπερνάνε μερικοί ποτέ..

Φίλε μου, τα κατάλαβες όλα... ΟΛΑ!
Και κάφροι είμαστε, και μόνο στην Νεάπολη έχουμε πάει..

Είσαι μήπως ο Τζόσουα, μαζί με την Μύριαμ του κληρονομικού χαρίσματος??

ναι ολοι αυτοι μαζι ειμαι και σου λεω σαν γαυρος που θλιβεται για αυτον τον συλλογο, που θα επρεπε να ειχε ακαδημιες σωστα δομημενες,scouting με γνωστες του αντικειμενου και οχι συνεργατες βελγοι και νορβηγοι, οτι για μεχρι το κερατσινι και τα ταμπουρια ειμαστε και τοσα χρονια παραμυθιαζεται ο κοσμος(ευτυχως οχι ολος) με τις απατεωνιες του κοκκλαη και τις προχειροτητες συνολικα της διοικησης!!!!!και δεν χρειαζοταν να υπαρξει η αφορμη του σημερινου αγωνα,αλλα μια και ανοιχθηκε το thread να μαθουμε και εμεις οι ολυμπιακοι καποια στιγμη να κρινουμε μπας και φυγουν ολα τα "μαγια" και οι "καταρες" που μονο αυτην την ομαδα κατατρεχουν τοσα χρονια!!!!!!!!!!!!!!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Πρέπει να εγκαταλείψω αυτήν την ενοχλητική συνήθεια να μην λέω σε ποιον αναφέρομαι.

Το ποστ μου, πάει στον ροκός ή ροκοκοός ή πώς λέγεται.

Οκ βάσο?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Πολύ ωραία λοιπόν!

Επειδή ήμουνα γήπεδο, πολύ απλά: 

1. Ο Ο. Σ. Φυλακόβιων Προέδρων ήθελε, αλλά δεν μπορούσε. Ίσως η ανανέωση έχει αργήσει. Και βέβαια είχε κατέβει για το Χ (η μπάλα όλο στον Α. Πουληταρίδη πήγαινε στο Α' ημ.)

2. Η Ελληνική Ομάδα, δεν έβγαλε μάτια, αλλά ήταν σαφώς καλύτερη.

3. Ο καλύτερος παίκτης του γαβρολαγού (Τεροβίτσας) έκανε πολλά, ίσως πάρα πολλά με κάρτες και φάουλ. Δεν τα κατάφερε, παρά τις προσπάθειές του. Το πέναλτυ μου φάνηκε ότι ήταν στο γήπεδο (Ρ1 ήμουν), αλλά δεν το είδα σε επανάληπση στην ΤουΒου.

4. Εντυπωσιακά λίγα τα σκληρά μαρκαρίσματα (καλό αυτό, βέβαια).

5. Το φαβορί για το πρωτάθλημα παραμένει (για μένα) η ομάδα που χτίστηκε με τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου (και που ο 1 από τους 5 συλληφθέντες αλητοχουλιγκάνους της στο ΣΕΦ την περασμένη κυριακή ήταν Αλβανός...και άλλοι μισθοφόροι...)

6. ΕΜΕΙΣ χρειαζόμαστε και άλλη βελτίωση. Στο κάτω-κάτω, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους διαιτητές τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom