Επισκέπτης
Το λάδι επιτέλους κύλησε , τώρα έπεται το μεγάλο τηγάνισμα στο μεγάλο τηγάνι το Καραϊσκάκη.
Τελικά είναι η εβδομάδα της ελεημοσύνης.
Δεύτερη φορά βοηθάμε τον βάζελο να κερδίσει. Αλλά μάλλον το κάνουμε για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά η ίδια ομάδα φάντασμα της Πάτρας έχει τώρα και ονειρώξεις τίτλου.
Κάθε χρόνο τα ίδια ρε πούστη. Δεν ξέρω αν φτιάχνονται στο λιμάνι κάθε Μάη να δουλεύουν τις λαγόκοτες που ονειρεύονται πρωτάθλημα και μένουν με το πουλί στο χέρι, αλλά φέτος υπάρχει και η ΑΕΚ που είναι σοβαρή. Αυτοί, εντάξει, μόλις κοπούν οι αβάντες των κορακιών θα γυρίσουν στην θέση που δικαιωματικά τους ανήκει (την τρίτη).
ΥΓ. Φυσικά, ως δείγμα του πολιτισμού και της ανωτερότητας των λαγόκοτων, έγιναν τα ντου σε Ζέβλακοφ και Οκκά. Αλλά που να ανοίγεις thread λαγοί - ζώα (κάτι το οποίο εξυπακούεται).
Όποιος έχει μια Ριζούπολη στο ενεργητικό του ας σιωπά γιατί εκτίθεται..Τουλάχιστον οι όποιες επιθέσεις δεν έκριναν το αποτέλεσμα...
Απο μια φάπα που έφαγε ο οκκας και μια κλωτσία ο ζεβλάκωφ δεν έπαθε ποτέ κανεις τίποτα.
βλεπω την αντιπαραθεση που υπαρχει για το ποιος ειναι λιγοτερο καφρος απο τον αλλο (δεν μιλαω προσωπικα για καποιον, μιλαω γενικα για τη μαζα) και θα' θελα ν' απευθυνω καποια ερωτηματα:
γιατι κοψατε απο εμενα και απο πολλους αλλους χιλιαδες φιλαθλους τη χαρα να παω να παρακολουθησω την ομαδα που υποστηριζω χωρις να φοβαμαι μηπως καποιος μαλακας απο απεναντι μου καρφωσει καμια φωτοβολιδα στη καροτιδα ή μηπως βρω το αμαξι μου σπασμενο ή δεν ξερω και εγω τι αλλο?
εχει παει κανενας να παρακολουθησει ποδοσφαιρικο αγωνα σε καποιο ποδοσφαιρικα (και κοινωνικα) πιο προηγμενο κρατος απο τη ψωροκωσταινα? αυτοι ειναι βεβαια μαλακες και ξενερωτοι που πανε στο γηπεδο και δεν σπανε-καινε-βριζουν παρα μονο φωναζουν για τις ομαδες τους. η μηπως εκει ισχυουν οι νομοι και οι καφροι εχουν απομονωθει?
βλεπετε, εδω ειναι μαγκια να βαρας τον ζεβλακωφ ή τον σκουντη και μενεις ατημωρητος, αλλου ομως ειναι ποινικο αδικημα και πας καρφι στη φυλακη. (πχ. οπαδος της μαρσειγ που πεταξε τη φωτοβολιδα σε πυροσβεστη και του' κοψε κανα δυο δαχτυλα-10 χρονακια μεσα)
Καλα τα λες αλλα εδω ειναι Ελλαδαρα.Ειχανε ολα τα καναλια αυτον τον πιθηκομουρη που βγαινει στο ΤV Magic να βαραει τον Γρανιτσα και να τον κλωτσαει και αυτος μας ελεγε οτι πηγε να τον προστατευσει και ο εισαγγελεας μουγγα
Τι λέτε ρε παιδί μου.. Αυτό το καταγγελτικό σύνδρομο δεν το ξεπερνάνε μερικοί ποτέ..
Φίλε μου, τα κατάλαβες όλα... ΟΛΑ!
Και κάφροι είμαστε, και μόνο στην Νεάπολη έχουμε πάει..
Είσαι μήπως ο Τζόσουα, μαζί με την Μύριαμ του κληρονομικού χαρίσματος??