Νέα

Piercing Σώματος - κάποιος καλός επαγγελματίας στην Αθήνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patousaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

patousaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν γνωρίζει κάποιος εκ πείρας... γιατί διάβασα διάφορες ιστορίες για <<χασάπηδες>>....

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

akrapovic

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα!Τα στουντιο ειδικα στην Αθηνα υπαρχουν παρα πολλα.Το θεμα ειναι να κανεις εσυ την ερευνα σου κ ν αδεις με τα ματια σου ποιο απο τα στουντιο που θα δεις σου "γεμιζει"το ματι καλυτερα.Τι εννοω...Να δεις τον χωρο κ τον ιδιοκτητη να δεις δειγματα της δουλειας του,να μαθεις αν πληρη το στουντιο του τις προδιαγραφες για ενα τετοιο στουντιο,θα πρεπει να υπαρχει κλυβανος κ γενικα θα πρεπει να ειναι χειρουργειο!Ολα αυτα εχεις το δικιωμα να τα ζητησεις κ δεν εχει δικαιωμα να στα αρνηθει.Μια αναζητηση στο νετ θα σε βοηθησει κ θα βρεις πολλα.
Δεν αναφερομαι σε κανενα για να μην θεωρηθει διαφημιση..

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Αν γνωρίζει κάποιος εκ πείρας... γιατί διάβασα διάφορες ιστορίες για <<χασάπηδες>>....

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου
Πηγαινε σε μερικα tattoo studio και κοιτα το χωρο τους,αν ειναι καθαρος,αν σε κανει να αισθανεσαι βολικα και φυσικα αν το σαλονι ειναι ξεχωριστο απο το χωρο που γινονται τα τατουαζ και τα πιρτσινγκ!Κατσε,μιλα με τα παιδια που θα δουλευουν μεσα,εξηγησε τους τι αποριες και φοβους εχεις!Αυτοι που θα κερδισουν την εμπιστοσυνη σου,εκει και θα το κανεις!
Αυτα απο μενα και καλοφορετο .......

jimaras35

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια και απο εμενα!εγω θα σου προτεινα στην πατησιων στο εμπορικο κεντρο sotto στο νουμερο 122 στο υπογειο!ειναι πολλα χρονια στον χωρο και με φοβερες υπηρεσιες στα tattoo και στο piercing!!ονομαζεται 8ball στα tattoo ειναι  ο τολης και στο body piercing ο ηρακλης     

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Golden Rose Μοναστηράκι όταν ήμουν Αθήνα και ρώτησα 3 φίλους (άγνωστους μεταξύ τους) αυτό που πρότιναν και οι 3.

Όταν έκανα εκεί πιρσινγκ μου έβαλαν ξυλοκαίνη το καθάρισαν πρώτα και εννοείται καινούργια βελόνα...

Ούτε διαφήμηση να 'κανα ρε γαμώτο... :2funny:

Vickaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια και απο εμενα!εγω θα σου προτεινα στην πατησιων στο εμπορικο κεντρο sotto στο νουμερο 122 στο υπογειο!ειναι πολλα χρονια στον χωρο και με φοβερες υπηρεσιες στα tattoo και στο piercing!!ονομαζεται 8ball στα tattoo ειναι  ο τολης και στο body piercing ο ηρακλης     
Στο συγκεκριμενο στουντιο θα χτυπησω και γω ενα...Ειναι πολυ καθαρο και τα παιδια ειναι επαγγελματιες...

Vickaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Golden Rose Μοναστηράκι όταν ήμουν Αθήνα και ρώτησα 3 φίλους (άγνωστους μεταξύ τους) αυτό που πρότιναν και οι 3.

Όταν έκανα εκεί πιρσινγκ μου έβαλαν ξυλοκαίνη το καθάρισαν πρώτα και εννοείται καινούργια βελόνα...

Πολυ καλο..εχω κανει στον αφαλο..Βεβαια αυτος που το εχει ειναι λιγο καπως..Σε θεμα συμπεριφορας...

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1

Ξυλοκαινη? :S!Η ξυλοκαινη χρησιμοποιειται σε οσους κανουν τατουαζ,ΑΛΛΑ για να ενεργησει πρεπει πρωτα να ξεκινησει ο ταττοο αρτιστ να "χτυπαει" το τατουαζ,για να ανοιξουν οι ποροι και μετα να βαλει  ξυλοκαινη ωστε να μουδιασει το σημειο!Καλυτερη λυση η αλοιφη emla την οποια βαζεις στο σημειο που θελεις και μετα απο 5-10 λεπτα εχει μουδιασει και δεν καταλαβαινεις τιποτα!

Επισκέπτης
εγώ στην γλώσσα θέλω να κάνω..αλλά φοβάμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ποναει αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα...Βοηθαει στο να κανεις διαιτα...Για καμια βδομαδα δεν θα μπορεις να φας

Κι έχει κ το πλεονέκτημα ότι μετά κάνεις καλύτερες πίπες... τρίβεται πολύ ερεθιστικά πάνω στο πουτσοκέφαλο! :rockon:

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
εγώ στην γλώσσα θέλω να κάνω..αλλά φοβάμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(
Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα!!Απλα τις πρωτες μερες αφου βαλεις το σκουλαρηκι,ισως να ψευδιζεις λιγακι!Στο φαγητο προσοχη σε σουβλακια,σοκολατες και γενικα σκληρη τροφη!Μετα απο μια βδομαδα θα μπορεις να τρως οτι θελεις!

ΥΓ.Κοιτα στη γλωσσα σου απο κατω το πετσακι που υπαρχει αν ειναι μεσα προς το εσωτερικο του στοματος ή αν ειναι σχετικα προς τα εξω,προς τη μερια των μπροστινων δοντιων!Αυτο παιζει ρολο στο ποιο σημειο θα τοποθετηθει το σκουλαρηκι στη γλωσσα!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ακουγεται αλλα δεν ξερω στα σιγουρα...Οταν κανω θα σου πω  :rolleyes: :rolleyes:

Εσύ δεν θα ξέρεις, εκτός κι αν σου γλύψει κάποιος-α το μουνάκι που έχει επίσης piercing στην γλώσσα ;)
θα μπορούν να πουν με σιγουριά όμως οι παρτενέρ σου... κι επειδή μου έχει τύχει πολλές πολλές να μου το κάνουν, σε διαβεβαιώ πως είναι ΜΕΓΑΛΗ κάβλα (αρκεί η κοπέλα να το έχει συνηθίσει μέσα στο στόμα της κ να μην είναι πρωτάρα)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom