You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Piercing Σώματος - κάποιος καλός επαγγελματίας στην Αθήνα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα patousaki
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 38
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Καλημερα!Τα στουντιο ειδικα στην Αθηνα υπαρχουν παρα πολλα.Το θεμα ειναι να κανεις εσυ την ερευνα σου κ ν αδεις με τα ματια σου ποιο απο τα στουντιο που θα δεις σου "γεμιζει"το ματι καλυτερα.Τι εννοω...Να δεις τον χωρο κ τον ιδιοκτητη να δεις δειγματα της δουλειας του,να μαθεις αν πληρη το στουντιο του τις προδιαγραφες για ενα τετοιο στουντιο,θα πρεπει να υπαρχει κλυβανος κ γενικα θα πρεπει να ειναι χειρουργειο!Ολα αυτα εχεις το δικιωμα να τα ζητησεις κ δεν εχει δικαιωμα να στα αρνηθει.Μια αναζητηση στο νετ θα σε βοηθησει κ θα βρεις πολλα.
Δεν αναφερομαι σε κανενα για να μην θεωρηθει διαφημιση..
Δεν αναφερομαι σε κανενα για να μην θεωρηθει διαφημιση..
Αν γνωρίζει κάποιος εκ πείρας... γιατί διάβασα διάφορες ιστορίες για <<χασάπηδες>>....
ΠΟΥ θέλεις να κάνεις piercing?
Πηγαινε σε μερικα tattoo studio και κοιτα το χωρο τους,αν ειναι καθαρος,αν σε κανει να αισθανεσαι βολικα και φυσικα αν το σαλονι ειναι ξεχωριστο απο το χωρο που γινονται τα τατουαζ και τα πιρτσινγκ!Κατσε,μιλα με τα παιδια που θα δουλευουν μεσα,εξηγησε τους τι αποριες και φοβους εχεις!Αυτοι που θα κερδισουν την εμπιστοσυνη σου,εκει και θα το κανεις!Αν γνωρίζει κάποιος εκ πείρας... γιατί διάβασα διάφορες ιστορίες για <<χασάπηδες>>....
edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου
Αυτα απο μενα και καλοφορετο .......
γεια και απο εμενα!εγω θα σου προτεινα στην πατησιων στο εμπορικο κεντρο sotto στο νουμερο 122 στο υπογειο!ειναι πολλα χρονια στον χωρο και με φοβερες υπηρεσιες στα tattoo και στο piercing!!ονομαζεται 8ball στα tattoo ειναι ο τολης και στο body piercing ο ηρακλης
Golden Rose Μοναστηράκι όταν ήμουν Αθήνα και ρώτησα 3 φίλους (άγνωστους μεταξύ τους) αυτό που πρότιναν και οι 3.
Όταν έκανα εκεί πιρσινγκ μου έβαλαν ξυλοκαίνη το καθάρισαν πρώτα και εννοείται καινούργια βελόνα...
Ούτε διαφήμηση να 'κανα ρε γαμώτο...
Όταν έκανα εκεί πιρσινγκ μου έβαλαν ξυλοκαίνη το καθάρισαν πρώτα και εννοείται καινούργια βελόνα...
Στο συγκεκριμενο στουντιο θα χτυπησω και γω ενα...Ειναι πολυ καθαρο και τα παιδια ειναι επαγγελματιες...γεια και απο εμενα!εγω θα σου προτεινα στην πατησιων στο εμπορικο κεντρο sotto στο νουμερο 122 στο υπογειο!ειναι πολλα χρονια στον χωρο και με φοβερες υπηρεσιες στα tattoo και στο piercing!!ονομαζεται 8ball στα tattoo ειναι ο τολης και στο body piercing ο ηρακλης
Πολυ καλο..εχω κανει στον αφαλο..Βεβαια αυτος που το εχει ειναι λιγο καπως..Σε θεμα συμπεριφορας...Golden Rose Μοναστηράκι όταν ήμουν Αθήνα και ρώτησα 3 φίλους (άγνωστους μεταξύ τους) αυτό που πρότιναν και οι 3.
Ξυλοκαινη? :S!Η ξυλοκαινη χρησιμοποιειται σε οσους κανουν τατουαζ,ΑΛΛΑ για να ενεργησει πρεπει πρωτα να ξεκινησει ο ταττοο αρτιστ να "χτυπαει" το τατουαζ,για να ανοιξουν οι ποροι και μετα να βαλει ξυλοκαινη ωστε να μουδιασει το σημειο!Καλυτερη λυση η αλοιφη emla την οποια βαζεις στο σημειο που θελεις και μετα απο 5-10 λεπτα εχει μουδιασει και δεν καταλαβαινεις τιποτα!Golden Rose Μοναστηράκι όταν ήμουν Αθήνα και ρώτησα 3 φίλους (άγνωστους μεταξύ τους) αυτό που πρότιναν και οι 3.
Επισκέπτης
Πολυ καλο..εχω κανει στον αφαλο..Βεβαια αυτος που το εχει ειναι λιγο καπως..Σε θεμα συμπεριφορας...
κ εγω ειχα κανει εκει :-*
Επισκέπτης
εγώ στην γλώσσα θέλω να κάνω..αλλά φοβάμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(
Στο συγκεκριμενο στουντιο θα χτυπησω και γω ενα...
ΠΟΥ θέλεις να κάνεις piercing?
Ποναει αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα...Βοηθαει στο να κανεις διαιτα...Για καμια βδομαδα δεν θα μπορεις να φαςεγώ στην γλώσσα θέλω να κάνω..αλλά φοβάμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(
Για τατουαζ μιλαω...ΠΟΥ θέλεις να κάνεις piercing?
Ποναει αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα...Βοηθαει στο να κανεις διαιτα...Για καμια βδομαδα δεν θα μπορεις να φας
Κι έχει κ το πλεονέκτημα ότι μετά κάνεις καλύτερες πίπες... τρίβεται πολύ ερεθιστικά πάνω στο πουτσοκέφαλο!
Ακουγεται αλλα δεν ξερω στα σιγουρα...Οταν κανω θα σου πωΚι έχει κ το πλεονέκτημα ότι μετά κάνεις καλύτερες πίπες... τρίβεται πολύ ερεθιστικά πάνω στο πουτσοκέφαλο!
Για τατουαζ μιλαω...
οκ... ΤΙ + σε ΠΟΙΟ σημείο του σώματος? Εχεις κι άλλα?
Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα!!Απλα τις πρωτες μερες αφου βαλεις το σκουλαρηκι,ισως να ψευδιζεις λιγακι!Στο φαγητο προσοχη σε σουβλακια,σοκολατες και γενικα σκληρη τροφη!Μετα απο μια βδομαδα θα μπορεις να τρως οτι θελεις!εγώ στην γλώσσα θέλω να κάνω..αλλά φοβάμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(
ΥΓ.Κοιτα στη γλωσσα σου απο κατω το πετσακι που υπαρχει αν ειναι μεσα προς το εσωτερικο του στοματος ή αν ειναι σχετικα προς τα εξω,προς τη μερια των μπροστινων δοντιων!Αυτο παιζει ρολο στο ποιο σημειο θα τοποθετηθει το σκουλαρηκι στη γλωσσα!
Στο λαιμο το αρχιγραμμα μου και στον αστραγαλο κατι αλλα δεν ξερω τι ακομα.οκ... ΤΙ + σε ΠΟΙΟ σημείο του σώματος? Εχεις κι άλλα?
Ακουγεται αλλα δεν ξερω στα σιγουρα...Οταν κανω θα σου πω
Εσύ δεν θα ξέρεις, εκτός κι αν σου γλύψει κάποιος-α το μουνάκι που έχει επίσης piercing στην γλώσσα ;)
θα μπορούν να πουν με σιγουριά όμως οι παρτενέρ σου... κι επειδή μου έχει τύχει πολλές πολλές να μου το κάνουν, σε διαβεβαιώ πως είναι ΜΕΓΑΛΗ κάβλα (αρκεί η κοπέλα να το έχει συνηθίσει μέσα στο στόμα της κ να μην είναι πρωτάρα)...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις