El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.074
- Πόντοι
- 1.056
Η δικιά μου ξέρει ότι δεν θα την ψηφίσω....... γιατί δεν μπορώ, είναι υποψήφια σε άλλο δημοτικό διαμέρισμα
Οι γυναίκες τους τους έχουν τελείως λασκα;Εχει κατι μουνετα ομως.. πρεπει να τρωνε καλα οι Υποψηφιοι Δημαρχοι και οι Περιφερειαρχες.
Όλοι τρέχουν και άλλοι συναγωνιστες ονειρεύονται σεξουαλικές εμπειρίες...Οι δημοτικές σύμβουλοι αυτή την περίοδο τα χέρια τους τα χουν για να πιάνουν μόνο κινητά και οχι πουτσες.
Αν αξιζει ζητα της επαναληπτικο γυρο.Εγω μια αλλα δεν ηξερα οτι κατεβαινει, βασικα τελευταια στιγμη μπηκε σε συνδυασμο για να συμπληρωσει.
Ψηφο παντως ακομα δεν ζητησε
γαμιουνται για ψηφους δηλαδηΕγω μια αλλα δεν ηξερα οτι κατεβαινει, βασικα τελευταια στιγμη μπηκε σε συνδυασμο για να συμπληρωσει.
Θελουν να τους την ριξεις. Την ψηφο πανταγαμιουνται για ψηφους δηλαδη
αμα ξερετε καμια πειτε μας κ μαςΘελουν να τους την ριξεις. Την ψηφο παντα
Μόνο πουτσα;Εγω μια αλλα δεν ηξερα οτι κατεβαινει, βασικα τελευταια στιγμη μπηκε σε συνδυασμο για να συμπληρωσει.
Άνδρας με στερεοτατες απόψεις...αμα ξερετε καμια πειτε μας κ μας
μεχρι κ μεταδημοτευση κανω αμα ειναι κανα καλο μουνι
τα παντα για το πηδημα!
Ούτε να κατουρησουν δεν προλαβαίνουν....άσε να περάσει κανας μήνας και βλέπουμε.γαμιουνται για ψηφους δηλαδη
Στερεοτατες ή στερεοτυπες?Άνδρας με στερεοτατες απόψεις...
Στέρεες,στερεοτατες...!Στερεοτατες ή στερεοτυπες?
πανταΣτέρεες,στερεοτατες...!
Αυτό θα πει ταγμένος στην πολιτική και στην παράταξη σου !Δυστυχώς οχι. Καποιες που μου προτάθηκαν , παρατηρησα οτι ανήκανε σε διαφορετικό συνδυασμό απο αυτον που υποστηρίζω, οποτε και δεν το προχώρησα , όσο και αν ψοφάγανε για σαρκική επαφή μαζί μου , για να με φέρουν ύπουλα στα νερά τους.
Ολα και όλα , εγώ δεν προδίδω τον δήμαρχό μου .Ειμαι πιστός στρατιώτης. Μου έχει τάξει και διορισμό στην επόμενη θητεία, βέβαια μου το είχε πει και στην προηγούμενη θητεία , αλλά μου δικαιολογήθηκε οτι φταίει ο covid και πήγαν ολα πισω. Για να δούμε αυτη την φορά..