Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.247
- Πόντοι
- 2.356
Με ποιο συνδυασμό;Χτες ήρθε μια στην δουλειά άφησε φυλλάδιο και της ευχήθηκα καλή επιτυχία από καρδιάς. Υπερμουνο βάζει Πειραιά.
Με ποιο συνδυασμό;Χτες ήρθε μια στην δουλειά άφησε φυλλάδιο και της ευχήθηκα καλή επιτυχία από καρδιάς. Υπερμουνο βάζει Πειραιά.
Νικητής Πειραιάς νομίζω στο επάγγελμα κτηνίατρος. Ήθελα να της πω ότι έχω χνουδωτό φίλο αλλά ...Με ποιο συνδυασμό;
...μισες δ'λιες κανετε ρε μαγκες! Βαλτε κανα λινκ να μν ψαχνομαστε!!!Νικητής Πειραιάς νομίζω στο επάγγελμα κτηνίατρος. Ήθελα να της πω ότι έχω χνουδωτό φίλο αλλά ...
Στον Πειραιά κατεβαίνει μια υπερμουνάρα όσοι είστε από εκεί σίγουρα την ξέρετε!!!
Τυπάρα εντούρο, Σωτήρος Διός και Καραΐσκου γωνία, υπάρχει τύπος καστανάς σταθερά εκεί πολλά χρόνια!!!! Δε θέλω να έχεις τίποτα διαπληκτισμούς ασούμε!!! Επίσης το χειμώνα βολτάρει έτερος σαλεπιτζής!!! Ακριβώς απέναντι από τον καστανά, είχε στέκι τύπος μπουζουκτσής, που τον κάνανε τσακωτό και μπαούλο επειδή χαρτζιλίκωνε μικρά αλλοδαπά αγόρια και την έβρισκε μαζί τους. (γεγονός, δεν είναι αστείο αυτό).τυπε πως την λενε να παω πειραια να πουλησω σαλεπια εξω απο εκλογικο της κεντρο;
Τυπάρα εντούρο, Σωτήρος Διός και Καραΐσκου γωνία, υπάρχει τύπος καστανάς σταθερά εκεί πολλά χρόνια!!!! Δε θέλω να έχεις τίποτα διαπληκτισμούς ασούμε!!! Επίσης το χειμώνα βολτάρει έτερος σαλεπιτζής!!! Ακριβώς απέναντι από τον καστανά, είχε στέκι τύπος μπουζουκτσής, που τον κάνανε τσακωτό και μπαούλο επειδή χαρτζιλίκωνε μικρά αλλοδαπά αγόρια και την έβρισκε μαζί τους. (γεγονός, δεν είναι αστείο αυτό).
Ασπασίατυπε κανενας χυστης δεν πουλαει σαλεπι σαν το δικο μου
ειναι ειδικη ποικιλια που μου εστειλε ο προμηθευτης απο την ουκρανια,ποτισμενα μεραδιενεργειααιθερια ελαια απο την ρομαντικη φουκουσιμα
ολα τα ναυαγια ζητιανους τους ειπες,αλλα το μουνετο δεν μου ειπες πως λεγεται
Ο ψόφος.Τύπε, αφού δεν είναι του επαγγέλματος, αλλά του ψήφου, πόσταρε μια σύντομη κριτική με βαθμολογία και καλή ψήφο.
Τζιτζικάκη;
Το... - άκη το πέτυχες!!!Ο ψόφος.
Η ψήφος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τζιτζικάκη;
Η άλλη είναι η δίδυμη αδερφή της. Κούκλα η Ασπασία, μειονέκτημα τα ξενέρωτα βίντεo που ανεβάζει στο Twitter παιδάκια, σκυλάκια και γατακια
Αλήθεια;;; Δεν την ακολουθώ!!! Την έχω δει από κοντά (πριν χρόνια) και είναι πολύ καλύτερη από το f/bΗ άλλη είναι η δίδυμη αδερφή της. Κούκλα η Ασπασία, μειονέκτημα τα ξενέρωτα βίντεo που ανεβάζει στο Twitter παιδάκια, σκυλάκια και γατακια
Μαλακία είπα! Μπέρδεψα τις δίδυμες, η Στέλλα (https://twitter.com/StellaAligizaki) ανεβάζει τα βίντεο.Αλήθεια;;; Δεν την ακολουθώ!!! Την έχω δει από κοντά (πριν χρόνια) και είναι πολύ καλύτερη από το f/b
Τυπάρα εντούρο, Σωτήρος Διός και Καραΐσκου γωνία, υπάρχει τύπος καστανάς σταθερά εκεί πολλά χρόνια!!!! Δε θέλω να έχεις τίποτα διαπληκτισμούς ασούμε!!! Επίσης το χειμώνα βολτάρει έτερος σαλεπιτζής!!! Ακριβώς απέναντι από τον καστανά, είχε στέκι τύπος μπουζουκτσής, που τον κάνανε τσακωτό και μπαούλο επειδή χαρτζιλίκωνε μικρά αλλοδαπά αγόρια και την έβρισκε μαζί τους. (γεγονός, δεν είναι αστείο αυτό).