Νέα

Πήδηξα παντρεμένη και παίζει να παίχτηκε μαλακία.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Σκεφτηκες αν απλα ηθελε να βρει καποιον για να μεινει εγκυος? Ξερεις αν εχει παιδια? αν θελει να κανει και δεν μπορει με τον αντρα της? Το πιο κουφο......ξερεις αν οντως ειναι παντρεμενη? Μηπως ειναι απλα ενα παραμυθακι? Δυστυχως πολλες γυναικες σημερα θελουν να κανουν ενα παιδι αλλα δεν θελουν αυτο που παει πακετο με το παιδι....τον μαλακα που λεγεται "πατερας".
(δεν διαβασα ολο το θεμα οποτε δεν ξερω αν καποια εχουν αναφερθει,αλλα αυτο που γραφω το γραφω απο προσωπικη εμπειρια).

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
187
Πόντοι
1
Καλησπέρα μάγκες.

Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά μου συνέβη κάτι τραγικό και θα ήθελα τη βοηθειά σας. Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής.

Εδώ και 3 μήνες μιλάω με μια 30κάτι μέσω skype με μια παντρεμένη που τη γνώρισα μέσω chat. Τη ψήνω να πάμε για ποτάκι ένα βραδυ που ο άντρας της ακόμα δεν είχε σχολάσει μιας και αργεί πάντα στη δουλειά του δουλεύει σε μια εταιρία πολλές ώρες. Παίζει φασωματάκι αλλά μέχρι εκεί. Κανονίζουμε δεύτερο και τρίτο ραντεβού και στο τρίτο καταλήγουμε σε ξενοδοχείο να πηδιόμαστε. Στο τέλος της πράξης κι ενώ της έχω πετάξει τα φλόκια στη κοιλίτσα της αρχίζει να χαϊδεύει το μουνάκι της αφου είχε ακουμπήσει το πούτσο μου με τα χύσια μου:o :o. Με το που το βλέπω έπαθα εγκεφαλικό αφενος γιατι αν το χει ξανακάνει είναι επικίνδυνη αφετέρου υπάρχει πιθανότητα να γίνω πατέρας χωρίς να το θέλω. Δε της το πα εκείνη τη στιγμή γιατί ντράπηκα..μετά όμως που το σκέφτηκα της το πα και αυτή γέλασε και με διαβεβαίωσε  πως δε τρέχει κάτι κι ότι δεν είχε ακουμπήσει τα υγρά μου.Εγώ όμως είμαι σίγουρος ότι ακούμπησε.

τι να κάνω; Μ εχει πιάσει τρόμος μη γίνει καμια μαλακία..
Καλά ρε τυπε παντρεψες την χούφτα σου με την πουτσα σου  :2funny:

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Αν δεν την ξαναδείς , δεν θα σε ενοχλήσει σίγουρα για τέτοια θέματα. Έτσι θα είσαι σίγουρος (θεωρητικά) ότι δεν έχεις σπείρει κάτι.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Εν συντομία το ανέκδοτο με τον βλάχο κουμπάρο :

Έρχεται ο βλάχος κουμπάρος στην Αθήνα και ο πρωτευουσιάνος κουμπάρος τον πάει σε μπουρδέλο.
Άκου , του λέει , εδώ θα πληρώσουμε και θα γαμήσουμε
Εντάξει λέει ο βλάχος.
Μπαίνει στο δωμάτιο , έρχεται η κοπέλα και πάει να του φορέσει προφυλακτικό .
Τι ν τούτο μαρή ?
Προφυλακτικό κύριε .
Τι ?
Καπότα
Δεν του ξέρου τούτου .
Είναι για να μη μείνω έγγυος .
Ααααα καλά .

Γαμάει ο βλάχος φεύγουν γυρνάνε σπίτια τους οι κουμπάροι και κανά δύωρο μετά ο βλάχος τηλεφωνεί :

Κουμπάρε στ αρχίδια μ αν γκαστρωθεί η τσούπρα , να βγάνου την καπότα γιατί κατουριέμαι ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ωραίο!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα μάγκες.

Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά μου συνέβη κάτι τραγικό και θα ήθελα τη βοηθειά σας. Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής.

Εδώ και 3 μήνες μιλάω με μια 30κάτι μέσω skype με μια παντρεμένη που τη γνώρισα μέσω chat. Τη ψήνω να πάμε για ποτάκι ένα βραδυ που ο άντρας της ακόμα δεν είχε σχολάσει μιας και αργεί πάντα στη δουλειά του δουλεύει σε μια εταιρία πολλές ώρες. Παίζει φασωματάκι αλλά μέχρι εκεί. Κανονίζουμε δεύτερο και τρίτο ραντεβού και στο τρίτο καταλήγουμε σε ξενοδοχείο να πηδιόμαστε. Στο τέλος της πράξης κι ενώ της έχω πετάξει τα φλόκια στη κοιλίτσα της αρχίζει να χαϊδεύει το μουνάκι της αφου είχε ακουμπήσει το πούτσο μου με τα χύσια μου:o :o. Με το που το βλέπω έπαθα εγκεφαλικό αφενος γιατι αν το χει ξανακάνει είναι επικίνδυνη αφετέρου υπάρχει πιθανότητα να γίνω πατέρας χωρίς να το θέλω. Δε της το πα εκείνη τη στιγμή γιατί ντράπηκα..μετά όμως που το σκέφτηκα της το πα και αυτή γέλασε και με διαβεβαίωσε  πως δε τρέχει κάτι κι ότι δεν είχε ακουμπήσει τα υγρά μου.Εγώ όμως είμαι σίγουρος ότι ακούμπησε.

Περισσότερο να προσέχεις τέτοιες φάσεις για το θέμα της υγείας. - Πάντως απορώ πώς τα κατάφερες να βρεις τέτοια... Στα τσατ μόνο μπακούρια βρίσκω εγώ.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
πες του ν το αγαπαει σαν παιδι του κι εξαφανισου :2funny: :2funny:

daemonr

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ τώρα που κάβλωσα με τη φάση της τύπισας που το χαιδευέί μετά είμαι ανώμαλος ?  :wanker:

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα μάγκες.

Δεν έχεις θέμα Piro. Η γυναίκα μένει έγγυος όταν τα φλόκια μπουν με δύναμη μέσα και τουλάχιστον από βάθος 8 εκκατοστών. Επίσης τα ζωάρια επιβιώνουν μόνο 3ο'', μπορεί και λιγότερα όταν είναι εκτός κόλπου. Τώρα να σου πει μαλακίες να πάτε μαζί σε γιατρό διότι σε δουλεύει

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
φίλος αν έμεινε έτσι έγκυος κράτα το παιδί γιατί σίγουρα παίχτηκε θεϊκή παρέμβαση χαχαχα  :wanker:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δεν έχεις θέμα Piro. Η γυναίκα μένει έγγυος όταν τα φλόκια μπουν με δύναμη μέσα και τουλάχιστον από βάθος 8 εκκατοστών. Επίσης τα ζωάρια επιβιώνουν μόνο 3ο'', μπορεί και λιγότερα όταν είναι εκτός κόλπου. Τώρα να σου πει μαλακίες να πάτε μαζί σε γιατρό διότι σε δουλεύει
Επιβιώνει για 20'.

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
αν μου γνωρίσεις την γκομενα τυπε θα γινω εγω ο νονος του παιδιου ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom