Νέα

Πήδηξα παντρεμένη και παίζει να παίχτηκε μαλακία.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.744
Πόντοι
2.606
μωλης διαβασα.....λοιπον να σε βοηθησω δεν μπορω....απλα αν θες να κανεις κατι καλο για μενα πες μου πληροφοριες που μενει ονομα της ονομα αντρα της και αλλες πληροφοριες να παρω τον αντρα της να τον εκβιασω και να ζητησω κανα χρημα για να μαθει την αληθεια γιατι δεν πεζει απο φραγκα μια να ουμ!!!
και τα κερδη μισα μισα!!  :gay:  :gay:

Τυπε εισαι αδιστακτος.  :S :S :S

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Πιστεύω οτι δεν παίζει τίποτα και να μην ανησυχείς!  ;)

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Κοίτα πέζει ρόλο αν απλά το χάιδεβε το μουνί της απέξω...έχει λίγες πιθανότητες να μείνει εγκύος .

Το θέμα είναι μήπως το έβαλε βαθιά το δάχτυλο.. έκει είναι που θα έχεις πρόβλημα.... 
pregnant-smiley-2.gif
URL]]

Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
νομίζω οτι τα σπερματοζωάρια πεθαίνουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την έκθεση τους στο περιβάλλον (εκτός αιδοίου).

τώρα τα λίγα που επέζησαν, αν αυτή πρόλαβε και τα έβαλε μέσα και ΕΝΑ από αυτά κατόρθωσε να εισέλθει στο ωάριο, αυτό είναι ο Τζέιμς Μποντ των σπερματοζωαρίων.
+++++

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπέρα μάγκες.

Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά μου συνέβη κάτι τραγικό και θα ήθελα τη βοηθειά σας. Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής.

Εδώ και 3 μήνες μιλάω με μια 30κάτι μέσω skype με μια παντρεμένη που τη γνώρισα μέσω chat. Τη ψήνω να πάμε για ποτάκι ένα βραδυ που ο άντρας της ακόμα δεν είχε σχολάσει μιας και αργεί πάντα στη δουλειά του δουλεύει σε μια εταιρία πολλές ώρες. Παίζει φασωματάκι αλλά μέχρι εκεί. Κανονίζουμε δεύτερο και τρίτο ραντεβού και στο τρίτο καταλήγουμε σε ξενοδοχείο να πηδιόμαστε. Στο τέλος της πράξης κι ενώ της έχω πετάξει τα φλόκια στη κοιλίτσα της αρχίζει να χαϊδεύει το μουνάκι της αφου είχε ακουμπήσει το πούτσο μου με τα χύσια μου:o :o. Με το που το βλέπω έπαθα εγκεφαλικό αφενος γιατι αν το χει ξανακάνει είναι επικίνδυνη αφετέρου υπάρχει πιθανότητα να γίνω πατέρας χωρίς να το θέλω. Δε της το πα εκείνη τη στιγμή γιατί ντράπηκα..μετά όμως που το σκέφτηκα της το πα και αυτή γέλασε και με διαβεβαίωσε  πως δε τρέχει κάτι κι ότι δεν είχε ακουμπήσει τα υγρά μου.Εγώ όμως είμαι σίγουρος ότι ακούμπησε.

τι να κάνω; Μ εχει πιάσει τρόμος μη γίνει καμια μαλακία..
σεχουαλικη διαπαιδαγωγηση μηδεν ε?εισαι μηπως και απ τους μυστες που βαζουν διπλη καποτα για διπλη προφυλαξη?

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Με αυτά που έγιναν, πρέπει να την αποκαταστήσεις την κοπέλα !!!

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Mια παλια γκομενα που τα χα που μου τα χε ζαλισει να παντρυτουμε καθε φορα πιυ την εχυνα σωμα τα επαιρνε με το χερι κ τα βαζε στο μουνι της
αυτο μου το πε η ιδια την μερα πιυ χωρισαμε
το εκανε λεει για να μειενει εγκυος κ να παντρευτουμε
αλλα δεν εγινε τιποτα κ μου την ειπε κ ολας οτι εχω αδυναμο σπερμα :2funny:
καριολες πονηρες κ ηλιθιες

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Mια παλια γκομενα που τα χα που μου τα χε ζαλισει να παντρυτουμε καθε φορα πιυ την εχυνα σωμα τα επαιρνε με το χερι κ τα βαζε στο μουνι της

σου την είπε κιόλας για το σπέρμα σου ? χαχαχαχαχ

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.698
Πόντοι
606
:2funny: :2funny: :2funny:

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
το θυμαμαι κ γελαω :2funny:

έσκασε που δεν έμεινε έγκυος και της έφταιξε το σπέρμα. έτσι κάνουν όλες, τη στιγμή του χωρισμού όλο και κάτι θα βρουν να μας κατηγορήσουν, για να αισθάνονται ότι έχουν το πάνω χέρι στο θέμα του χωρισμού και να παρηγορηθούν, ή να πληγωθούν λιγότερο.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
έσκασε που δεν έμεινε έγκυος και της έφταιξε το σπέρμα. έτσι κάνουν όλες, τη στιγμή του χωρισμού όλο και κάτι θα βρουν να μας κατηγορήσουν, για να αισθάνονται ότι έχουν το πάνω χέρι στο θέμα του χωρισμού και να παρηγορηθούν, ή να πληγωθούν λιγότερο.
γυναικειος εγωισμος τυε.τι ψαχνεις να βρεις..

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
γυναικειος εγωισμος τυε.τι ψαχνεις να βρεις..

ναι τύπε, υπάρχει ο γυναικείος εγωισμός. Κάποτε δικαιολογημένα, κάποτε αδικαιολόγητα. 'Ολα τα προβλήματα οφείλονται στον εγωισμό κατά 99 %.

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
19
Like
1.383
Πόντοι
6.765
Το ανέκδοτο , να βγάλω κουμπάρε την καπότα γιατί θέλω να κατουρήσω το ξέρεις τύπε ?

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.806
Πόντοι
2.646
Όταν πηδάς παντρεμένες πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για extreem καταστάσεις (τσαμπουκάδες, τραμπουκισμούς, πληρωμένους φουσκωτούς, οπλισμένους τρελαμένους συζύγους κλπ).

Αυτά δεν είναι παιχνίδια για παιδάκια...

Μην σε νοιάζει για γκαστρώματα κλπ...αυτά είναι ανούσια....

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
19
Like
1.383
Πόντοι
6.765
Εν συντομία το ανέκδοτο με τον βλάχο κουμπάρο :

Έρχεται ο βλάχος κουμπάρος στην Αθήνα και ο πρωτευουσιάνος κουμπάρος τον πάει σε μπουρδέλο.
Άκου , του λέει , εδώ θα πληρώσουμε και θα γαμήσουμε
Εντάξει λέει ο βλάχος.
Μπαίνει στο δωμάτιο , έρχεται η κοπέλα και πάει να του φορέσει προφυλακτικό .
Τι ν τούτο μαρή ?
Προφυλακτικό κύριε .
Τι ?
Καπότα
Δεν του ξέρου τούτου .
Είναι για να μη μείνω έγγυος .
Ααααα καλά .

Γαμάει ο βλάχος φεύγουν γυρνάνε σπίτια τους οι κουμπάροι και κανά δύωρο μετά ο βλάχος τηλεφωνεί :

Κουμπάρε στ αρχίδια μ αν γκαστρωθεί η τσούπρα , να βγάνου την καπότα γιατί κατουριέμαι ?

Επισκέπτης
Φιλε για το γκαστρωμα πρεπει να λαβεις υποψιν πολλους παραγοντες.π.χ. αν η λεγαμενη βρισκεται στις επικίνδυνες μερες, αν γαμιεται σαν σκυλα συνέχεια. Γεγονος πολυ πιθανο.Αν το κανει και μεσα να τα χυνες παλι μπορεί  να μην πιασει.τι  ποιοτητας είναι  ταα  φλόκια σου.αν εχεις φλοκια αλογου τοτε πιθανο να πιασει και με το χυσιμο στην  κοιλια.χαχα.επισης τι ποιοτττητας ειναι τα ωαρια της.στα 30αντα της μαλλον καπως ψοφια θα ναι.παρόλα αυτα μπορει να εισαι τυχερος και να υπηρξαν οι ιδανικες συνθήκες και να στην ειχε και στημενη οπότε καλα γεννητούρια . χαχαχααααααααααααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom