Νέα

Πήδηξα παντρεμένη και παίζει να παίχτηκε μαλακία.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.810
Πόντοι
41.129
Καλησπέρα μάγκες.

Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά μου συνέβη κάτι τραγικό και θα ήθελα τη βοηθειά σας. Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής.

Εδώ και 3 μήνες μιλάω με μια 30κάτι μέσω skype με μια παντρεμένη που τη γνώρισα μέσω chat. Τη ψήνω να πάμε για ποτάκι ένα βραδυ που ο άντρας της ακόμα δεν είχε σχολάσει μιας και αργεί πάντα στη δουλειά του δουλεύει σε μια εταιρία πολλές ώρες. Παίζει φασωματάκι αλλά μέχρι εκεί. Κανονίζουμε δεύτερο και τρίτο ραντεβού και στο τρίτο καταλήγουμε σε ξενοδοχείο να πηδιόμαστε. Στο τέλος της πράξης κι ενώ της έχω πετάξει τα φλόκια στη κοιλίτσα της αρχίζει να χαϊδεύει το μουνάκι της αφου είχε ακουμπήσει το πούτσο μου με τα χύσια μου:o :o. Με το που το βλέπω έπαθα εγκεφαλικό αφενος γιατι αν το χει ξανακάνει είναι επικίνδυνη αφετέρου υπάρχει πιθανότητα να γίνω πατέρας χωρίς να το θέλω. Δε της το πα εκείνη τη στιγμή γιατί ντράπηκα..μετά όμως που το σκέφτηκα της το πα και αυτή γέλασε και με διαβεβαίωσε  πως δε τρέχει κάτι κι ότι δεν είχε ακουμπήσει τα υγρά μου.Εγώ όμως είμαι σίγουρος ότι ακούμπησε.

τι να κάνω; Μ εχει πιάσει τρόμος μη γίνει καμια μαλακία..

θες να μας πεις ότι γαμησες ακαποτα την παντρεμενη ???  ξερεις ποσους αλλους εραστες εχει σαν και εσενα από το τσατ που την γνωρισες ?? για τρεχα στο συγγρο για εξετασεις..

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
τύπε αν της έριχνες ακάποτο πρωχτικό τελειωτικό κρεμπιέ τώρα
θα είχες το κεφάλι σου ήσυχο  :orchestra:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.810
Πόντοι
41.129
οχι ρε είσαι σοβαρός; απλά όταν έχυσα πεταξα το προφυλακτικό κι έχυσα πάνω της

μπορει να εχει μεινει εγκυος από άλλο γαμια και να το φορτωσει σε εσενα... σε χρησιμοποιησε τυπε.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
ευτυχως που τον καθησιχαζουμε τον τυπο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
τυφλα να' χει η εξωσωματικη γονιμοποίηση...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Εχω την εντύπωση ότι είναι κλασική περίπτωση σύλληψης διδύμων.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.810
Πόντοι
41.129
ευτυχως που τον καθησιχαζουμε τον τυπο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οι φιλοι πρεπει να λενε παντα αληθεια και να μην κοροϊδευουν... εχει τριδυμα το παντρεμενο πουτανακι τι να λεμε τωρα.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
δε ξέρω.. τι να πρωτοσκεφτώ μήπως έγινα πατέρας; μήπως κόλλησα τίποτα; :helpplea:

Να σκεφτείς πως είναι καιρός να κόψεις τις μαλακίες και να βρεις μια γκομενίτσα να περνάς καλά και να καθαρίσει το σκοτεινιασμένο μυαλουδάκι σου...
Λες εσύ να κάνεις πραγματικότητα την έννοια "ανεμογκάστρι" ; Αμάν βρε παληκάρι μου... σκέψου και λίγο...

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τύπε το ενδεχόμενο να βρήκε πέρασμα προς το ωάριο μέσα από την αφαλότρυπα το έχεις αποκλείσει :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom