arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
κανενα τυπε δεν πουλησε και ουτε προκειτε να πουλησει.τυπε δεν μας ειπε ποσα ζιγκολικια πουλησε απτην τελευταια φορα που ειχε γραψει εδω
φιδεμπορας ειναι και αυτος να ξερεις.
κανενα τυπε δεν πουλησε και ουτε προκειτε να πουλησει.τυπε δεν μας ειπε ποσα ζιγκολικια πουλησε απτην τελευταια φορα που ειχε γραψει εδω
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ,ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΖΙΓΚΟΛΙΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,μην πατε παλι να το μπαχαλοσετε οι 2 σαςκανενα τυπε δεν πουλησε και ουτε προκειτε να πουλησει.
φιδεμπορας ειναι και αυτος να ξερεις.
τυπε δεν μπορουν να καταλαβουν οι ζιγκολο το κοινωνικο εργο που κανεις οταν γαμας δωρεαν τα γκρανια.
οι ζιγκολο ολα σε φραγκα τα μετρανε.
Πιάτσες-ζιγκολό στη Σαλόνικα ;;;;
Φαντασία που έχουν μερικοί .......
γράψτε για υπαρκτά πράματα ρε ...
Πατσατζίδικα, σκυλάδικα που πας τη νυχού με Μ5 και σου τρώει 500€ λουλούδια
και μετά γυρνάς σπίτι για εργόχειρο κτλ κτλ κτλ
τυπε τι εγινε?και ενω στι εξωτερικο ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ,και εδω ερχονται και πηδιουνται τζαμπα,και εμεισ γαμιομαστε στην δουλεια και της πληρωνουμε κιολας.
μετα περιμενεις αυτο το κρατος να παει μπροστα.
Πιάτσες-ζιγκολό στη Σαλόνικα ;;;;
Φαντασία που έχουν μερικοί .......
γράψτε για υπαρκτά πράματα ρε ...
Πατσατζίδικα, σκυλάδικα που πας τη νυχού με Μ5 και σου τρώει 500€ λουλούδια
και μετά γυρνάς σπίτι για εργόχειρο κτλ κτλ κτλ
και ενω στι εξωτερικο ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ,και εδω ερχονται και πηδιουνται τζαμπα,και εμεισ γαμιομαστε στην δουλεια και της πληρωνουμε κιολας.
μετα περιμενεις αυτο το κρατος να παει μπροστα
.....κ για να προλαβω κανεναν που κελαιδαει γρηγορα...τσατσος δεν υπηρξα ποτε...οποτε να πω λεπτομερειες για τα ζιγκολικια που παιζουν δεν προκειται.....
αυτο μας εφαγε τυπε
δεν υπαρχει συναδελφικη αλληλεγγυη μεταξυ των ελληνων ζιγκολο :S
γιαυτο δεν θα παει μπροστα ο ελληνας ζιγκολο τυπε
.....κ για να προλαβω κανεναν που κελαιδαει γρηγορα...τσατσος δεν υπηρξα ποτε...οποτε να πω λεπτομερειες για τα ζιγκολικια που παιζουν δεν προκειται.....
αυτο μας εφαγε τυπε
δεν υπαρχει συναδελφικη αλληλεγγυη μεταξυ των ελληνων ζιγκολο :S
δηλαδη ρε μεγαλε εσυ τωρα μας εμφανιζεσε σαν επαγγελματιας ζιγκολο? αλλα επειδη ειστε κλειστο επαγγελμα οπως οι συμβολαιγραφοι,δεν θελεις να δωσεις τους συναδελφους σου?Εγω παλι δεν ειμαι κλωνος κανενος μπηκα μονο να πω ενα μεγαλο respect σε arcans82 και apolyto_arseniko για το τρελο γελιο που εχω ριξει με τα comments τους.....κ για να προλαβω κανεναν που κελαιδαει γρηγορα...τσατσος δεν υπηρξα ποτε...οποτε να πω λεπτομερειες για τα ζιγκολικια που παιζουν δεν προκειται.....
δηλαδη ρε μεγαλε εσυ τωρα μας εμφανιζεσε σαν επαγγελματιας ζιγκολο? αλλα επειδη ειστε κλειστο επαγγελμα οπως οι συμβολαιγραφοι,δεν θελεις να δωσεις τους συναδελφους σου?
για κατουρα λιγο και μην καθεσε στον ηλιο πολυ αυτες τις μερες.
ζιγκολο δεν υπαρχει στην θεσσαλονικη,υπαρχουν μονο κατι μαλακες λιγουριδες που τους δινουν η γκομενες κανενα 50ευρω για τα τσιγαρα τους,απο λυπηση και μονο.και μην ακουω αλλες τετοιες μαλακιες.βραζει απο μουνι ο τοπος στη θεσσαλονικη,και η πιο πατσαβουρα αμα θελει να γαμηθει θα βρει να γαμηθει,κατι μαλακοκαβληδες μονο δεν γαμανε,γιατι δεν δουλευει το μυαλο τους.
Ρε αγιε τι εγινε,πηγες για κανενα μασαζ η τζαμπα κουβεντα και φασαρια καναμε προχθες?Καταρχην μαλλον μπερδευεσαι κ προφανως εχει βαρεσει εσενα η ζεστη στο κεφαλι.....ειπα εγω ποτε οτι ειμαι επαγγελματιας ζιγκολο κ μιλησα εγω ποτε για επαγγελματα κ παπαριες?καλυτερα να μασας παρα να μιλας.....κ επειδη οπως βλεπω εισαι ενας απο τους πολλους ξερολες που υπαρχουν....δε μπαινω στην διαδικασια να αποδειξω σε κανεναν τπτ κ να δωσω κανεναν γιατι τσατσιλικια δεν κανω...το αν υπαρχει κ τι υπαρχει ασε να το ξερει κανεις αλλος....το οτι δεν μιλαμε η δεν λεμε λεπτομερειες δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν ....χαλαρωσε λοιπον κ μην μου το παιζεις ειδημονας σε ολα...το να ακουμε καμια φορα κ να μην ειμαστε κριτες των παντων δεν ειναι κακο....το οτι βραζει ο τοπος απο μουνι δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν καποιες που πληρωνουν να γαμηθουν χωρις πολλα πολλα....με την ιδια λογικη το ιδιο κανουν κ οι αντρες παρολο που βραζει ο τοπος ....καμια διαφορα δεν υπαρχει...απολυτωσ καμια...
απο τι βραζει ρε τυπε.με την ιδια λογικη το ιδιο κανουν κ οι αντρες παρολο που βραζει ο τοπος ....καμια διαφορα δεν υπαρχει...απολυτωσ καμια...