arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ειχε τα αρχιδια μου.ειχε εργοστασιο ξυλειας
στο τελος δεν ειχε φραγκα να γυρισει ουτε στην ελλαδα,απο εκεινο το γυφτοχωρι τις ουκρανιας που ειχε παει και εκανε τον γαμπρο.
ειχε τα αρχιδια μου.ειχε εργοστασιο ξυλειας
σαλτα και γαμησου τωρα,και μην μας πουλας αλλο θεωρια.
και ο αγιος φοβερα θελει να ξερεις.
γιαυτο τουμπεκιασου τωρα.
σε ποια χωρα ησουνα μεταναστης?ελα να κερασω μια φασολαδα να μου κλασεις τα αρχιδια...κ μην ξεχασεις ομως να αλλαξεις φλαντζα πρωτα....μαγκα του πληκτρολογιου....
ειχε τα αρχιδια μου.
στο τελος δεν ειχε φραγκα να γυρισει ουτε στην ελλαδα,απο εκεινο το γυφτοχωρι τις ουκρανιας που ειχε παει και εκανε τον γαμπρο.
ελα να κερασω μια φασολαδα να μου κλασεις τα αρχιδια...κ μην ξεχασεις ομως να αλλαξεις φλαντζα πρωτα....μαγκα του πληκτρολογιου....
τυπε αν προσθεσεις ολα τα ποστ του αρκανς με οσα νικ ειχε που εχουν φαει μπαν ειναι πιο πολλα απο 1000Φίλε agios μην ασχολείσαι με αυτούς τους 2 (apolyto arseniko και arcans). Δε βλέπεις ότι ο ένας από τους 2 έχει κοντά στις 40.000 μηνύματα. Ο άλλος είναι μέλος εδώ και 5 μήνες κι έχει γραψει κοντά στα 1000. Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη μαζί τους γιατί πολύ απλά αυτοί οι δύο ζουν εδώ μέσα και γενικότερα στο Internet. Είναι δυνατόν να πιάνεις κουβέντα με άτομα που γράφουν 25 μηνύματα την ημέρα ΜΟΝΟ στο bourdela.com...Φαντάσου σε συνδυασμό με άλλα πόσα site που θα είναι γραμμένοι πόσες ώρες περνάνε μπροστά σε ένα pc για να γράφουν σε forums και να spammaroun....Αυτή είναι όλη τους η ζωή, να γαμάνε όλα τα θέματα γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν...και είναι καλοί στο να μην έχουν ζωή...δεν μπορείς να τους κερδίσεις.
Γι' αυτό σου λέω άστους και πάνε παρακάτω
τυπε νομιζω οτι ηρθε αδιαβαστος και αυτος.επειγοντος να ξεκινησει εντατικο θερινο τμημα.τυπε αν προσθεσεις ολα τα ποστ του αρκανς με οσα νικ ειχε που εχουν φαει μπαν ειναι πιο πολλα απο 1000
κανεις λαθος και τον προσβαλεις νομιζω :-
τυπε περιμενω να μας πει και αυτος τις ζιγκολιστικες εμπειριες τουτυπε νομιζω οτι ηρθε αδιαβαστος και αυτος.επειγοντος να ξεκινησει εντατικο θερινο τμημα.
ακου 5 μηνες μονο ειμαι στο σαιτ
τυπε νομιζω οτι πρεπει να παρεις θεση στο θεμα αμεσως.
τυπε λες να ειναι συναδελφοι με τον αγιο?τυπε περιμενω να μας πει και αυτος τις ζιγκολιστικες εμπειριες του
δινουν φ.π.α τυπε ολοι οι ζιγκολο.δε μας ειπαν Φ.Π.Α. δινουν στο κρατος?? οι ζιγκολο θα μας βγαλουν απο τη κριση...
το πολυ πολυ τα παληκαρια να τσιμπουκωθηκαν με καναν πουστη να τους εδωσε κανα χαρτζιλικι και νομιζουν οτι μπορουνε να πουλανε ζιγκολιλικια....
δινουν φ.π.α τυπε ολοι οι ζιγκολο.
με μπλοκακι παροχης υπηρεσιων στο χερι γυρνανε ολη μερα.
αστα αυτα!πεσ τιποτε αλλο μην εισαι τοσο σκεφτικοςπολυ μπαναρισμα επεσε τελευταια
Μαλον για την Ηλεκτρα μιλας....αυτη με το σμαρτακι η ξανθια που καθεται στην αρχη της 28ις γραμμες ποια ειναι?
αυτη τον εχει κομμενο?
δεν ξερω ονομαΜαλον για την Ηλεκτρα μιλας....
ναιδεν ξερω ονομα
τον εχει στη θεση του?