goystakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 38
- Πόντοι
- 1
elaaaaaaaaaaaaaaaa ΜΗΝ ΠΗΔΑΤΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΝΑΡΙΩΤΟΝ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΙΣΩ ΜΑΓΑΖΙΑ?ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑ
ρε σεις τι λετε τωρα?
διαβαζω το θρεντ κ λεω ειναι δυνατον?
ρε ξυπνατατε ρεεεεεεε
αν ειναι μια γνωστη κυρια κ ειναι κ καλη γκομενα σιγα μην παει σε κανενα κωλομαγαζο η σε καμια πλατεια για να βρει πουτσο
αν τωρα ψαχνετε για να γαμησετε τιποτα τελειωμενες σταφιδιασμενες παλιογριες τοτε μπορειτε να τις βρειτε παντου
Μπα , η αγαμια τον βαρεσαι στο κεφαλι , μπηκε στο μπουρδελα και ειπε να ρωτησει ταχα μου ταχαμου για τις πιατσες με τα πουρα μπας και γαμισει στο τσαμπε ,και μετα το παιζει και γνωστης απο 80's
παρτο αυγο και κουρευτο δηλαδη , θα τον χωρισε η γυναικα του στα 50 και θυμηθικε τα νιατα του
παιδια θελω να γινω ζιγκολο ξερετε πως?
Καταρχην μαλλον μπερδευεσαι κ προφανως εχει βαρεσει εσενα η ζεστη στο κεφαλι.....ειπα εγω ποτε οτι ειμαι επαγγελματιας ζιγκολο κ μιλησα εγω ποτε για επαγγελματα κ παπαριες?καλυτερα να μασας παρα να μιλας.....κ επειδη οπως βλεπω εισαι ενας απο τους πολλους ξερολες που υπαρχουν....δε μπαινω στην διαδικασια να αποδειξω σε κανεναν τπτ κ να δωσω κανεναν γιατι τσατσιλικια δεν κανω...το αν υπαρχει κ τι υπαρχει ασε να το ξερει κανεις αλλος....το οτι δεν μιλαμε η δεν λεμε λεπτομερειες δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν ....χαλαρωσε λοιπον κ μην μου το παιζεις ειδημονας σε ολα...το να ακουμε καμια φορα κ να μην ειμαστε κριτες των παντων δεν ειναι κακο....το οτι βραζει ο τοπος απο μουνι δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν καποιες που πληρωνουν να γαμηθουν χωρις πολλα πολλα....με την ιδια λογικη το ιδιο κανουν κ οι αντρες παρολο που βραζει ο τοπος ....καμια διαφορα δεν υπαρχει...απολυτωσ καμια...
εεεε...χωρις παρεξηγηση αλλα πανω κατω για τους ιδιους λογους που πανε κι οι αντρες πανε κι οι γυναικες για αγοραιο ερωτα...γιατι να ρισκαρεις να φας χυλοπιτα..? γιατι να μην κανεις σεξ με εναν εμφανησιμο...? γιατι να περιμενεις να σε ξαναπαρει τηλεφωνο..? και στο κατω κατω γιατι να θελεις σχεση???!!!!! ουτε μπινελικια θα ακουσεις, ουτε κριτικη ουτε τιποτα! απλο, γαματο ηρεμο χωρις εκλπηξεις σεξ που θα το θυμασαι για πολυυυ καιρο!!
Γιατι διαφωνεις ρε ΚΩΣΤΑΚΗ?Μου πηρε τηλ μια πριν και μου εδινε 100 ευρω για μια ωρα αλλα είμαι κλεισμενος σε άλλη...κ μετα ξυπνησες
ακριβως αυτο.εχει δημιουργηθει ενας μυθος οτι οι αντρες ειμαι πιο σεξογαλικη απο τη φυση τους .το θεμα ειναι οτι η σεξουαλικοτητα των φυλων απλα εκφραζεται διαφορετικα.η ενταση της ορμης ομως ειναι η ιδια.ενα καρο μυθοι γυρω απο μονογαμιμες γυναικες και πολυγαμικους αντρες με ηλιθιες εξελιχτηκες θεωριες του κωλου.η κοινωνια απλα εχει επιβαλει τη μονογαμια στη γυναικα οποτε ειναι πιο δυσκολο να ψωνισουν εναν αντρα μονο για σεξ.οι ζιγκολο δουλευουν γιαυτο το λογο μονο με γκει κοινοεεεε...χωρις παρεξηγηση αλλα πανω κατω για τους ιδιους λογους που πανε κι οι αντρες πανε κι οι γυναικες για αγοραιο ερωτα...γιατι να ρισκαρεις να φας χυλοπιτα..? γιατι να μην κανεις σεξ με εναν εμφανησιμο...? γιατι να περιμενεις να σε ξαναπαρει τηλεφωνο..? και στο κατω κατω γιατι να θελεις σχεση???!!!!! ουτε μπινελικια θα ακουσεις, ουτε κριτικη ουτε τιποτα! απλο, γαματο ηρεμο χωρις εκλπηξεις σεξ που θα το θυμασαι για πολυυυ καιρο!!
Γιατι διαφωνεις ρε ΚΩΣΤΑΚΗ?Μου πηρε τηλ μια πριν και μου εδινε 100 ευρω για μια ωρα αλλα είμαι κλεισμενος σε άλλη...
Θες να στη κανω πασα?
τυπε πολυ σεξ και η πολη βλεπει αυτοςκ μετα ξυπνησες
τυπε πολυ σεξ και η πολη βλεπει αυτος
καλτιλα τυπεαπολυτε βλεπω γουσταρεις καργα εποχες 80'ς
Τυποι , απο αθηνα ειμαι, γνωριζω μια φολα απο Facebook, k μου εδινε 100 ευρω για να την γαμησω....ειχε αδερφο μπατσο μου ειπε,μολις μου εδωσε το κατοσταρικο.επειδη φοβηθηκα , της το εδωσα πισω, φοβηθηκα μημως με συλλαβουν για αρσενικη πορνη κ λακισα