Νέα

Πιάτσες ζιγκολό θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goystakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 247
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
G

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
φιλε θες θεια να της φας χρημα η απλα να την γαμας ?
ΚΑΛΑ...ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ?αμα ειναι να γαμισουμε γαμαμε και την γυναικα μας,ακομα και απο το μπαλκονι να σφιριξο θα μου κατσει η γειτονισα,τι θελουμε ρε μεγαλε εδω μεσα και ανοιγουμε αυτο το θρεντ?μην με κανεις και εσυ σαν εναν αλλον που με εστελνε π.μ πως καμακονι μιλφαρες και στο τελος ξεπαραδιαζοταν.ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΑΤΣΕΣ ΖΙΓΚΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΚΟΜΕΝΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!ΓΚΕ ΓΚΕ?

OP
OP
G

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
φοβασαι μαλακα μην σε παρει κανενας καλυτερος την δουλεια;;;
επειδη εισαι ψηλοσκατας
ε;
Οχι μονο φοβαται,τρεμει στην ιδεα γιατι υπαρχουν παρα μα παρα πολλες γυναικες που εστω θελουν ενα γαμικουλα να δωσουν οσα οσα να περασουν καλα οι κυριες,να βγαλει σου λεει και το αγαρακι το μερο-νυχτο καματο,και ολα καλα ολα οραια,αυτοι οι κουφαλομπαχαλοπροβοκατοπονιροι θελουν ΝΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΝΤΕΜΕΚ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΟΦΕΞΕΛΑ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΚΩΣΟΥΝΕ ΑΛΛΟΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΘΕΙΕΣ.τα πουστικα σας ΑΛΛΟΥ!αντε για να μην πω και αλλα μεροι-στεκια ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΑΣΜΕΝΕΣ!

ZAXOS DOGKANOS

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
goystakias εχεις απολυτο δικιο. ετσι ειναι οπως τα λες :rockon:

OP
OP
G

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
goystakias εχεις απολυτο δικιο. ετσι ειναι οπως τα λες :rockon:
ΝΑΙ Ε?ΑΜΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ...ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ!
το θεμα μας δεν ειναι αυτο κατα ποσο εχω δικαιο,το θεμα μας ειναι ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΕΣ-MILF-GRANNY,και αυτα που λενε οτι ΝΑ ΜΑΘΕ ΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΑ..ΠΙΑΣΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ,ΚΛΑΨΟΥ ΛΙΓΟ,ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΛΕΦΤΑ ΑΜΜΕΣΟΣ,ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΗΣ ΤΑ ΦΑΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Μ-Α-Λ-Α-Κ-Ι-Ε-Σ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ!ενα και ενα,η ΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΕΞ,ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!
προτινετε εσεις ΣΤΕΚΙ ΖΙΓΚΟΛΟ ΔΥΤΙΚΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ
;)ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους..

διαβαζω και διαβαζω.. και ακρη δεν βγαζω?.. καλα εκανα και ρημα χωρις να το καταλαβω...
τελος παντων.. η αποψη μου.. προσωπικη.. και ως εκ τουτου οποιος θελει την λαμβανει υποψη οποιος δεν θελει απλα προσπερναει..

Γυναικες μεσης ηλικιας και ανω ( οχι οτι δεν παιζει καισ ε προ -αντα) υπαρχουν παντου.. ολες θελουν το ιδιο πραγμα.. να περνανε καλα... να ξεφυγουν απο την καθημερινοτητα τους και να νιωσουν οτι περναει η μπογια τους.. να ξεσκιστουν οπως βλεπουν στις ταινιες και να ζησουν οσα φοβουνται να εκμυστηρευτουν στον αντρα συντροφο τους..
το ιδιο δεν κανουν και οι αντρες οταν πανε να γαμησουν επι πληρωμη.. ειτε βιζιτα λεγεται ..ειτε λαδοκορη..ειτε πιατσα..
ολοι θελουμε τα ιδια πραγματα... σκεφτειτε τι θα θελατε εσεις.. καντε αναγωγη στο γυναικειο μυαλο που εχει και καποιες ιδιαιτεροτητες.. και βουαλα.. βρηκατε  τι ζητανε ολες..μα ολες.. καποιες ντρεπονται περισσοτερο ..καποιες λιγοτερο.. εξαρταται ποσο φινετσατη ειναι η "γκομενα".. ολες μα ολες πληρωνουν αν εχεις τον τροπο.. δεν υπαρχει ευαγγελιο και τυφλοσουρτης.. καθε γκομενα ειναι διαφορετικη και θελει αλλη μεταχειριση.. αν ειναι να κλαιγεσαι που ελεγε καποιος συναθλητης για πενταροδεκαρες..επιλογη του καθενος.. αν θελεις ομως να περνας καλα..θα πρεπει να βρεις τον τροπο και να μοχθησεις.. ... τα αγαθα κοπεις κτωνται!!
και οσο για σημεια..πατε οπου υπαρχουν μεσηλικα στεκια..ολο και θα βρεθει καποια παρεα γυναικων που θα παιξει το ματακι τους.. αν βλεπεσαι φυσικα..αν εισαι σαν εμενα κουασιμοδος..γαματα..
καλο βολι

OP
OP
G

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
περισοτερες πιθανοτητες εχω να πιασω τζοκερ η να βρω κανα πιθαρη με λυρες παρα αυτα που λες μεγαλε...
μην γινεσαι και εσυ σαν εναν παρα πισω που ελεγε σχεδον τα ιδια με εσενα πως να την πιασω γκομενα την πουρογρυα και να της τα φαω με τροπο.δεν γινονται αυτα.ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΝΟΊΜΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ ΔΥΣΤΙΧΩΣ...
δηλαδη τι τροπος υπαρχει?γραμματα θελει να καθεσε καπου και να σε ψωνιζουν οποια τελος παντον θελει?
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΛΥΚΟ Η ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥ.
θελουμε απλα ζιγκολο-μπαρ,ζιγκολο στεκια ωπος υπαρχουν αλλα ειναι καπιοι τοσο μουγκα
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ αυτα που λες στεκουν για 15-17χρονια που και πως θα γαμισουμε η θα καταφερουμε την γκομενα που θελουμε,ωπος λεγαμε τοτε και ψαχναμε που συχναζουν τα κοριτσουλια...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΥΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΥΣΧΙΑΝ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ 1990-2000.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ολοι θελουμε τα ιδια πραγματα... σκεφτειτε τι θα θελατε εσεις.. καντε αναγωγη στο γυναικειο μυαλο που εχει και καποιες ιδιαιτεροτητες.. και βουαλα.. βρηκατε  τι ζητανε ολες..μα ολες.. καποιες ντρεπονται περισσοτερο ..καποιες λιγοτερο.. εξαρταται ποσο φινετσατη ειναι η "γκομενα".. ολες μα ολες πληρωνουν αν εχεις τον τροπο.. δεν υπαρχει ευαγγελιο και τυφλοσουρτης.. καθε γκομενα ειναι διαφορετικη και θελει αλλη μεταχειριση.. αν ειναι να κλαιγεσαι που ελεγε καποιος συναθλητης για πενταροδεκαρες..επιλογη του καθενος.. αν θελεις ομως να περνας καλα..θα πρεπει να βρεις τον τροπο και να μοχθησεις.. ... τα αγαθα κοπεις κτωνται!!
και οσο για σημεια..πατε οπου υπαρχουν μεσηλικα στεκια..ολο και θα βρεθει καποια παρεα γυναικων που θα παιξει το ματακι τους.. αν βλεπεσαι φυσικα..

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
μερικοι μου φαινετε οτι βρισκεστε και ζειτε σε αλλο κοσμο.
πιστευετε οτι υπαρχουν γκομενες που ειναι ετοιμες να πληρωσουν οσο οσο για να γαμηθουν? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πανε αυτα φιλοι μου,δεν υπαρχουν πλεον.δεν παει να ειναι η γκομενα και 100 χρονων,μπορει να βρει να γαμηθει,δεν υπαρχει λογος να δωσει λεφτα.
τωρα απο εκει και περα για να φαει καποιος λεφτα απο γκομενα και να το παιζει και ζιγκολο, 2 λογοι υπαρχουν.
1. η γκομενα να τον γουσταρει παρα πολυ,και παλι θα του δωσει λεφτα αφου περασει καποιο χρονικο διαστημα,που θα εχει σιγουρευτει η γκομενα οτι ο τυπος την βλεπει στα σοβαρα.
2.πρεπει να ειναι καποιος τοσο καλος ηθοποιος,και να κανει τοσο πολυ υπομονη,ωστε να μπορει να φαει καποιο αξιοσεβαστο χρηματικο ποσο.τωρα αν γινετε καποιος ξεφτιλα για 50-100 ευρω θα φαει σουτ σε χρονο μηδεν.

και μην ξεχνατε οτι ειδικα οι γκομενες των 30-40-50 πλεον ειναι πιο πονηρες και απο τις αλεπουδες,εχουν φαει στην μαπα και αγαπες και ερωτες,και μαλακες πολλους στα μουτρα,και περνουν χαμπαρι αμεσως οταν παει να γινει κατι τετοιο.γιατι οι περισσοτερες εχουν μασησει φραγκα απο αγαπουληδες και το ξερουν καλα το παιχνιδι.

τωρα αν καποιοι την βλεπουν ζιγκολο-αστροναυτες-αεροποροι-διαστημανθρωποι-καραγκιοζιδες ειναι αλλο θεμα αυτο.

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Παίδες καλημέρα. Στο κέντρο υπάρχει ένα κυριλέ μαγαζί, Banquet λέγεται. Από φίλους που δούλευαν εκεί μέσα έμαθα ότι παίζουν πολλές φραγκάτες που ψάχνονται. Το μαγαζί βέβαια δεν έχει καμία ανάμειξη. Εγώ από όσες φορές πήγα τις μισές είδα κάτι θείες κυριλάτες να τα πίνουν και να ψιλοκόβει το μάτι τους αλλά δεν μπορούσα να κόψω καλύτερα γιατί πάντα ήμουν με γκόμενα. Άσε που δε με τρελαίνει η φάση του ζιγκολό. Τα φιλαράκια όμως από μέσα που ξέρουν καλύτερα μου έχουν πει ότι παίζει παιχνίδι. Σε ακόμη ένα μαγαζί που πήγα μία φορά και είδα να γίνεται παιχνίδι είναι το Fox Trot (δεν ξέρω αν το γράφω σωστά) πάνω από την Εγνατία σε μια στοά. Εκεί ήμασταν με έναν φίλο και μας την πέφταν κάτι 50άρες μπάζα. Όταν είδαν ότι δεν ενδίδουμε την έπεφταν στον barman. Αυτό το μαγαζί το έχει ανοίξει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και από ότι έχω δει μαζεύει κόσμο φραγκάτο και της τέχνης, οπότε είναι καλό το πεδίο.
Να πω και κάτι άλλο το οποίο είναι λογικό. Εφόσον ψάχνετε φραγκάτες για να τους τα φάτε, δεν είναι πολύ δύσκολο να σκεφτείτε που πρέπει να πάτε. Σε κυριλέ μαγαζιά που συχνάζουν οι φραγκάτες θα πρέπει να πάτε. Εκεί μπορείς να κάνεις κονέ με θείες που έχουν και ψάχνονται. Πιστεύω ότι αν αρχίζεις να κόβεις, αυτές που ψάχνονται θα κάνουν μπαμ. Αν πιάσεις την πάρλα θα σου πουν να συνεχίσετε σε κανένα άλλο μαγαζί. Πέτα την ατάκα: "Βασικά δεν ξέρω γιατί δεν έχω και πολλά λεφτά" και η σχέση σας θα ξεκινήσει στη "σωστή" βάση. Το παιχνίδι αυτό μου το έχει πει ένα φίλος που σήμερα είναι επαγγελματίας ζιγκολό και το έκανε όταν έκανε τα πρώτα του βήματα.
Και κάτι τελευταίο. Μην περιμένετε να βγάλετε μεροκάματο / νυχτοκάματο αν δεν είστε σε κύκλωμα και δεν έχετε κάποιον να σας προωθήσει. Αν είστε σχετικά εμφανίσιμοι (μη φανταστείτε τίποτα υπεροβολικό) και θέλετε πραγματικά να γίνετε ζιγκολό κάντε μια επαγγελματική φωτογράφιση και δώστε τις φωτογραφίες σας σε κάποιο πρακτορείο μοντέλων. Αφού δε θα είστε τόσο ωραίοι για μοντέλο ξέρουν αυτοί που θα τις προωθήσουν. Ο φίλος που λέω παραπάνω έτσι ξεκίνησε, έπαιρνε για να συνοδεύει πουρά σε μπουζουξίδικα εντός και εκτός Θεσσαλονίκης γύρω στα 100-150 τη βραδιά (άλλα τόσα έπαιρνε ο μεσάζοντας) και τελικά σήμερα είναι στην Αθήνα και πηδάει γνωστό σχεδιαστή μόδας ο οποίος τον έχει σπιτώσει, τον συντηρεί του τα ακουμπάει για γούστα, του κάνει δώρα και του φέρνει και μοντέλα να πηδάει. Θα τον έχετε δει σε διάφορα κοσμικά περιοδικά να ποζάρει με γκόμενες μοντέλα και θα λέτε κοίτα τον πούστη τι γαμάει. Και που να ξέρατε...

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Παίδες καλημέρα. Στο κέντρο υπάρχει ένα κυριλέ μαγαζί, Banquet λέγεται. Από φίλους που δούλευαν εκεί μέσα έμαθα ότι παίζουν πολλές φραγκάτες που ψάχνονται. Το μαγαζί βέβαια δεν έχει καμία ανάμειξη. Εγώ από όσες φορές πήγα τις μισές είδα κάτι θείες κυριλάτες να τα πίνουν και να ψιλοκόβει το μάτι τους αλλά δεν μπορούσα να κόψω καλύτερα γιατί πάντα ήμουν με γκόμενα. Άσε που δε με τρελαίνει η φάση του ζιγκολό. Τα φιλαράκια όμως από μέσα που ξέρουν καλύτερα μου έχουν πει ότι παίζει παιχνίδι. Σε ακόμη ένα μαγαζί που πήγα μία φορά και είδα να γίνεται παιχνίδι είναι το Fox Trot (δεν ξέρω αν το γράφω σωστά) πάνω από την Εγνατία σε μια στοά. Εκεί ήμασταν με έναν φίλο και μας την πέφταν κάτι 50άρες μπάζα. Όταν είδαν ότι δεν ενδίδουμε την έπεφταν στον barman. Αυτό το μαγαζί το έχει ανοίξει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και από ότι έχω δει μαζεύει κόσμο φραγκάτο και της τέχνης, οπότε είναι καλό το πεδίο.
Να πω και κάτι άλλο το οποίο είναι λογικό. Εφόσον ψάχνετε φραγκάτες για να τους τα φάτε, δεν είναι πολύ δύσκολο να σκεφτείτε που πρέπει να πάτε. Σε κυριλέ μαγαζιά που συχνάζουν οι φραγκάτες θα πρέπει να πάτε. Εκεί μπορείς να κάνεις κονέ με θείες που έχουν και ψάχνονται. Πιστεύω ότι αν αρχίζεις να κόβεις, αυτές που ψάχνονται θα κάνουν μπαμ. Αν πιάσεις την πάρλα θα σου πουν να συνεχίσετε σε κανένα άλλο μαγαζί. Πέτα την ατάκα: "Βασικά δεν ξέρω γιατί δεν έχω και πολλά λεφτά" και η σχέση σας θα ξεκινήσει στη "σωστή" βάση. Το παιχνίδι αυτό μου το έχει πει ένα φίλος που σήμερα είναι επαγγελματίας ζιγκολό και το έκανε όταν έκανε τα πρώτα του βήματα.
Και κάτι τελευταίο. Μην περιμένετε να βγάλετε μεροκάματο / νυχτοκάματο αν δεν είστε σε κύκλωμα και δεν έχετε κάποιον να σας προωθήσει. Αν είστε σχετικά εμφανίσιμοι (μη φανταστείτε τίποτα υπεροβολικό) και θέλετε πραγματικά να γίνετε ζιγκολό κάντε μια επαγγελματική φωτογράφιση και δώστε τις φωτογραφίες σας σε κάποιο πρακτορείο μοντέλων. Αφού δε θα είστε τόσο ωραίοι για μοντέλο ξέρουν αυτοί που θα τις προωθήσουν. Ο φίλος που λέω παραπάνω έτσι ξεκίνησε, έπαιρνε για να συνοδεύει πουρά σε μπουζουξίδικα εντός και εκτός Θεσσαλονίκης γύρω στα 100-150 τη βραδιά (άλλα τόσα έπαιρνε ο μεσάζοντας) και τελικά σήμερα είναι στην Αθήνα και πηδάει γνωστό σχεδιαστή μόδας ο οποίος τον έχει σπιτώσει, τον συντηρεί του τα ακουμπάει για γούστα, του κάνει δώρα και του φέρνει και μοντέλα να πηδάει. Θα τον έχετε δει σε διάφορα κοσμικά περιοδικά να ποζάρει με γκόμενες μοντέλα και θα λέτε κοίτα τον πούστη τι γαμάει. Και που να ξέρατε...
να πεις το φιλο σου να ανοιξει ι.ε.κ. για ζιγκολο θα τα κονομησει.
οτι μαλακια καττεβαινει του καθενος την γραφει.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Πού είναι η μαλακία δεν κατάλαβα? Εγώ είπα απλά την ιστορία του. Ούτε μούρη το παίζω, ούτε παντογνώστης, ούτε τίποτα. Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο να πεις, πέστο. Ο φίλος ξεκίνησε ακριβώς έτσι από κυριλέ μαγαζιά που του έκαναν κονέ γνωστοί του σερβιτόροι/barmen και στη συνέχεια σε πρακτορείο μοντέλων που τον ψάρεψε ο μόδιστρος. Που κολλάς δεν κααλαβαίνω?????

OP
OP
G

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
τυπε επειδη δεν ξερω απο θεσσ
φιδια λεει?
ΒΡΕ ΒΡΕ...ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΜΠ@Χ@ΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ!!καιρο εχετέ να εμφανιστεται..αλλα παλιο το κολπο σας.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΘΡΕΝΤ κυριοι αναγνωστες,και θα με ΔΙΚΑΙΟΣΕΤΑΙ ποσο ψηφιακη μπαχαλακιδες ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΚΥΡΙΟΙ.
Υ.Γ οσο και να προσπαθητε να λετε τα δικα σας δεν προκιται να πετυχεται.ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,πλεον οι γυναικες γουσταρουν να περασουν καλα και το κανουν!
ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΘΡΕΝΤ αλλα αυτο δεν περασε,οι αγωνες δικαιοθικαν..
τωρα οτι και να λετε φιδια,ξιδια,ζοχιες,κρεμυδια.η ουσια ειναι μια...
ΕΙΔΗΚΑ τωρα που οσο ξερενεται ο καιρος υγραινονται τα μουνακια τους περισοτερο...

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
ΒΡΕ ΒΡΕ...ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΜΠ@Χ@ΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ!!καιρο εχετέ να εμφανιστεται..αλλα παλιο το κολπο σας.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΘΡΕΝΤ κυριοι αναγνωστες,και θα με ΔΙΚΑΙΟΣΕΤΑΙ ποσο ψηφιακη μπαχαλακιδες ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΚΥΡΙΟΙ.
Υ.Γ οσο και να προσπαθητε να λετε τα δικα σας δεν προκιται να πετυχεται.ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,πλεον οι γυναικες γουσταρουν να περασουν καλα και το κανουν!
ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΘΡΕΝΤ αλλα αυτο δεν περασε,οι αγωνες δικαιοθικαν..
τωρα οτι και να λετε φιδια,ξιδια,ζοχιες,κρεμυδια.η ουσια ειναι μια...
ΕΙΔΗΚΑ τωρα που οσο ξερενεται ο καιρος υγραινονται τα μουνακια τους περισοτερο...
μεγαλε δες τι εχεις γραψει καταρχην εσυ,και μετα δες τι εχω γραψει εγω.
αντε γιατι μου φαινετε απο την πολυ την μαλακια θολουρα εχεις.

OP
OP
G

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
μεγαλε δες τι εχεις γραψει καταρχην εσυ,και μετα δες τι εχω γραψει εγω.
αντε γιατι μου φαινετε απο την πολυ την μαλακια θολουρα εχεις.
αυτο ακριβως λεω και εγω,ενα σαμποταζ και μπαχαλο εισαστε και εσυ και ο apolyto_arseniko.αλλα αποτυχατε σαν της ελληνικες κυβερνισεις :cheesy: :cheesy: :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΘΡΕΝΤ κυριοι αναγνωστες,και θα με ΔΙΚΑΙΟΣΕΤΑΙ ποσο ψηφιακη μπαχαλακιδες ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΚΥΡΙΟΙ.
μην ρουφιανευεις ρε τυπε :S

αυτο ακριβως λεω και εγω,ενα σαμποταζ και μπαχαλο εισαστε και εσυ και ο apolyto_arseniko.αλλα αποτυχατε σαν της ελληνικες κυβερνισεις :cheesy: :cheesy: :cheesy:
τυπε εχουμε ιερο σκοπο να ξεσκεπαζουμε τους φιδεμπορες :rockon:

OP
OP
G

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
μην ρουφιανευεις ρε τυπε :S
τυπε εχουμε ιερο σκοπο να ξεσκεπαζουμε τους φιδεμπορες :rockon:
ναι ε?ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?
ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΗΣ ΦΙΔΕΜΠΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ χανεις,σε τρωμε της δουλειες ε?και γινεσαι μπαχαλακιας για να σταματισεις το θρεντ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ ΩΜΟΣ.δεν εχεις μεγαλε δυνατο κυνημα.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΊΚΙΣΤΗΚΑ ΜΕΣΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ... :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom