Νέα

Πιάτσα στον Ταύρο (Σημείωση Danger)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fideboras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Στην Κωνσταντινουπόλεως έξω από τις κατοικίες των αξιωματικών πρέπει να είναι το μέρος εκεί, κάνουν πιάτσα τρεις γκόμενες (βλέπω κάθε μέρα τι μία από αυτές) Στο ρεύμα προς το τούνελ που σε βγάζει Χαμοστέρνας.

Είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και μεπάει σε ένα παρκινγκ εκεί δίπλα. Ο κίνδυνος υπάρχει στο ότι η γκόμενα πήγε να τον βάλει μέσα της χωρίς προφυλακτικό. Συναγωνιστές προσοχή

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
οχι τετοια ρε παιδια

καλα εκανες και το ειπες να ξερουν οι συνναγωνιστες που και τι

OP
OP
fideboras

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Η αλήθεια είναι ότι έκλασα μέντες μόλις την είδα να με καβαλάει την διέκοψα και έφυγα. Δυστυχώς επειδή όταν δουλεύει το κάτω κεφάλι,δεν λειτουργεί το πάνω, απλά προσοχή όλοι σας 

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
μαυρες ηταν τυπε μου ?
ποσα ζητησε ?

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Ελληνίδες ξένες μπάζα τρανς???τιμή?για δώσε στοιχεία

OP
OP
fideboras

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Οχι όλες λευκές. Η συγκεκριμένη μου ζήτησε 50 ευρώ, πολύ γρήγορη στην πίπα και ψιλοάγαρμπη, αλλά με πολύ όμορφο κορμί.

Ολες ήταν νορμάλ γυναίκες κανένα τραβέλι. Από ότι κατάλαβα εκείνο το μέρος έγινε νέα πιάτσα γιατί τις βλέπω κάθε μέρα εκεί.

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
τις εχω δει.δεν ειναι μαυρες.

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
Οχι όλες λευκές. Η συγκεκριμένη μου ζήτησε 50 ευρώ, πολύ γρήγορη στην πίπα και ψιλοάγαρμπη, αλλά με πολύ όμορφο κορμί.

Ολες ήταν νορμάλ γυναίκες κανένα τραβέλι. Από ότι κατάλαβα εκείνο το μέρος έγινε νέα πιάτσα γιατί τις βλέπω κάθε μέρα εκεί.
απο που ειναι οι τυπισες?τωρα τελευτεα εχω πετυχει 2 μαζι.φαινοντε μικρες σε ηλικια.

OP
OP
fideboras

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Από ανατολικό μπλοκ με επιρροές από Περεστρόικα, δεν είμαι σίγουρος

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Στην Κωνσταντινουπόλεως έξω από τις κατοικίες των αξιωματικών πρέπει να είναι το μέρος εκεί, κάνουν πιάτσα τρεις γκόμενες (βλέπω κάθε μέρα τι μία από αυτές) Στο ρεύμα προς το τούνελ που σε βγάζει Χαμοστέρνας.

Είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και μεπάει σε ένα παρκινγκ εκεί δίπλα. Ο κίνδυνος υπάρχει στο ότι η γκόμενα πήγε να τον βάλει μέσα της χωρίς προφυλακτικό. Συναγωνιστές προσοχή

Τις έχω δει επανειλημμένα εκεί πέρα (μέχρι 2) αλλά δεν έχω δοκιμάσει  :rolleyes:
Κάποιος φίλος στο thread "πουτανόπιατσες Αθήνας" www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,35.msg1871868#msg1871868]είπε[/url] πως τις μαζέψανε ένα βράδυ....
μάλλον τις αμολήσανε πάλι  :grin:

~morfeas~

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
την παρασκευη ηταν μια και την πηρα μου, 40 ηταν η ταριφα για στοματικο ανευ προφηλαξης, σε ρωταει πρωτα αν θες η οχι, η κοπελα απο ρουμανια δεν εχει καιρο στην Ελλαδα και δεν ξερει καλα ελληνικα, πολυ καλο κορμη σε αφηνει να πιανεις ελευθερα οσο κανει την δουλεια της το καλητερο ομως ηταν οτι το τελειωμα ηταν στο μεσα στο στομα της

Peiraiotis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Τι ώρες τις βρίσκουμε τις κυριες αυτές????????

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ακαποτο γαμησι, ακαποτη πιπα, χυσιμο στο στομα, δεν ειναι να περνας ουτε με ταξι απο αυτη τη περιοχη!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαγκες προσοχη

manolito_21

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
πανω απο ολα προσοχη μ αυτα γιατι εγω μαγκεσ πηρα κληρονομια βαρια 1,5 χρονο τωρα τρεχω και δεν φτανω παντωσ παιζει και ενα πολλυ καλο πανω στον κηφισο στο υψοσ τησ πετρου ραλλη ειναι απο τησ 8 και μετα αλλα προσοχη παιδεσ και ξεχαστε τα τα ακαποτα σασ μιλαει ενασ παθων

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε μαγκες ειναι ποτε δυνατον να πας να πολεμησεις χωρις οπλο-κρανος εξαρτηση;;;δε λεω για μ 71

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
πανω απο ολα προσοχη μ αυτα γιατι εγω μαγκεσ πηρα κληρονομια βαρια 1,5 χρονο τωρα τρεχω και δεν φτανω παντωσ παιζει και ενα πολλυ καλο πανω στον κηφισο στο υψοσ τησ πετρου ραλλη ειναι απο τησ 8 και μετα αλλα προσοχη παιδεσ και ξεχαστε τα τα ακαποτα σασ μιλαει ενασ παθων
μια ερωτηση φιλε, αν θελεις βεβαια απαντας, την κληρονομια που λες απο ακαποτο τσιμπουκι εγινε η απο κατι αλλο?

manolito_21

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
μια ερωτηση φιλε, αν θελεις βεβαια απαντας, την κληρονομια που λες απο ακαποτο τσιμπουκι εγινε η απο κατι αλλο?
απο τα υγρα φιλε τησ γυναικασ το μονο που κανη το προφυλακτικο ειναι να προστατευει το πεοσ αλλα αν εχει υγρα θελει προσοσοχη ειναι πακετο μαγκεσ εναμιση χρονο στο ανδρεασ συγγροσ δεν ειναι και λιγο προσεχετε οσο μπορειτε δεν τα υπολογιζα και γο αυτα δεν εχα ιδεα αλλα η πιατσα ειναι γεματη

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
απο τα υγρα φιλε τησ γυναικασ το μονο που κανη το προφυλακτικο ειναι να προστατευει το πεοσ αλλα αν εχει υγρα θελει προσοσοχη ειναι πακετο μαγκεσ εναμιση χρονο στο ανδρεασ συγγροσ δεν ειναι και λιγο προσεχετε οσο μπορειτε δεν τα υπολογιζα και γο αυτα δεν εχα ιδεα αλλα η πιατσα ειναι γεματη
thanks για την απαντηση φιλε, ελπιζω να σε ακουσαν αρκετοι. περαστικα σου ευχομαι και να ξεμπερδεψεις γρηγορα  :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom