Aποψε ωρα 1.45 πμ εκαναν πιατσα στο ρευμα προς Αθηνα 100 μετρα πριν απο το παρκο 5 κακασκημες που καπνιζαν επιδεικτικα και που σε καρφωναναν κανοντας ανοητες χειρονομιες. Ειχε προηγηθει δεκαλεπτη τουλαχιστον κουβεντα, διαπραγματευση? με δυο ταξι που μαλλον δεν απεδωσε τα προσδοκωμενα. Η απολυτη ξενερα! Μιση ωρα αργοτερα δεν υπηρχε ψυχη εκει..
Μάγκες οι κορασίδες το άλλαξαν το ωράριο τους. Πλέον μετά τις 1π.μ. Τουλάχιστον τέτοιες ώρες τις βλέπω όταν περνάω. Εχουν γίνει 5 οι κοπέλες εκεί. Οι δύο οι παλιές και τρεις καινούργιες
Στο ασχετο επειδη ημουνα Αθηνα περασα απο την Κωνσταντινουπολεως τις προαλες. Ειχα παει πριν απο κανα 2 στουντιο στις γραμμες αλλα δεν μου αρεσε και εφευγα απογοητευμενος και μες την καυλα. Δεν ηξερα για την πιατσα αλλωστε ηταν και νωρις 8 το απογευμα και βλεπω ενα κοριτσακι με το μισο κωλο εξω οποτε δεν αντεξα και σταματησα. 25 ευρω πιπα σεξ μου λεει και πηγαμε στο διπλανο παρκινγκ. Ωραια κοπελιτσα ειχε ξυλιασει απο το κρυο με αυτα που φορουσε. Ταχα μου απο Ιταλια Μπολονια 20 χρονων με ωραιο σωματακι και τατουαζ πισω στη μεση. Μολις εβγαλε τα ρουχα μου ρθε μια κατρουλιλα και ξενερωσα αλλα ειχε ηδη σκυψει επι τω εργω οποτε μολις τελειωσε η πιπα της ειπα να την κανει. Ευτυχως ειχε μωρομαντηλα και χρησιμοποιησα αρκετα. Παρεπιπτοντως πρωτη φορα παιρνω κοπελα σε πιατσα και δεν νομιζω να το επαναλαβω. Ισως για αυτους που το κανουν συχνα ομως η μικρα να ειναι καλη περιπτωση, Σαρα μου ειπε ονομα δεν ειμαι και σιγουρος.
Στο ασχετο επειδη ημουνα Αθηνα περασα απο την Κωνσταντινουπολεως τις προαλες. Ειχα παει πριν απο κανα 2 στουντιο στις γραμμες αλλα δεν μου αρεσε και εφευγα απογοητευμενος και μες την καυλα. Δεν ηξερα για την πιατσα αλλωστε ηταν και νωρις 8 το απογευμα και βλεπω ενα κοριτσακι με το μισο κωλο εξω οποτε δεν αντεξα και σταματησα. 25 ευρω πιπα σεξ μου λεει και πηγαμε στο διπλανο παρκινγκ. Ωραια κοπελιτσα ειχε ξυλιασει απο το κρυο με αυτα που φορουσε. Ταχα μου απο Ιταλια Μπολονια 20 χρονων με ωραιο σωματακι και τατουαζ πισω στη μεση. Μολις εβγαλε τα ρουχα μου ρθε μια κατρουλιλα και ξενερωσα αλλα ειχε ηδη σκυψει επι τω εργω οποτε μολις τελειωσε η πιπα της ειπα να την κανει. Ευτυχως ειχε μωρομαντηλα και χρησιμοποιησα αρκετα. Παρεπιπτοντως πρωτη φορα παιρνω κοπελα σε πιατσα και δεν νομιζω να το επαναλαβω. Ισως για αυτους που το κανουν συχνα ομως η μικρα να ειναι καλη περιπτωση, Σαρα μου ειπε ονομα δεν ειμαι και σιγουρος.
απο τα υγρα φιλε τησ γυναικασ το μονο που κανη το προφυλακτικο ειναι να προστατευει το πεοσ αλλα αν εχει υγρα θελει προσοσοχη ειναι πακετο μαγκεσ εναμιση χρονο στο ανδρεασ συγγροσ δεν ειναι και λιγο προσεχετε οσο μπορειτε δεν τα υπολογιζα και γο αυτα δεν εχα ιδεα αλλα η πιατσα ειναι γεματη
Ωραία,βρήκαμε πιάτσα για τελειωμένες καταστάσεις .Πιστεύω ότι μετά από ένα καλό τσιγαριλίκι θα είναι ότι πρέπει ένα φουλ ακάποτο και όλα μέσα .Θα το έχω στα υπόψιν να πάμε μ'ένα κολλητό,πιστεύω λογικά θα πάίζουν χαλαρά και παρτούζες
Τυπε μου λογικο οι πιατσιβιες που δεν ειναι κοντα σεχχοτελ οπου συνεργαζονται.....κατουρουν στο δρομο...ε με ποσα μορομαντηλα θα σκουπιστη? Λογικο η κατουριλα..στην καλητερη...υπαρχουν χηροτερα μου εχει τυχη να δω λιγες ξερες ακαθαρσιες σε κοπελα γυρο απο τον πρωκτο...και ενο θοπευα στηθος να βγαινη τοση μιζιθρα που δεν φανταζεσε