ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Βρε φιλόπορνε.... τι επιμένεις;
Αφού δεν υπάρχει τέτοιος οίκος. Στα μπουρδέλα παίζει μόνο το μετρητό.
Πάρτο απόφαση.
ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.
Είμαι 27 και από τα 18 πάω ανελλιπώς στα μπουρδέλα. Έχω ξοδέψει τόσο χρήμα που τώρα θα είχα ανοίξει δική μου επιχείριση και δεν θα είχα ανάγκη κανέναν για τα επόμενα χρόνια της ζωής μου. Λες να μην ξέρω πως να μιλήσω σε πουτάνα ή πως να την πείσω για κάτι? Έχω καταφέρει να γαμήσω τζάπα και να φύγω από μπουρδέλο με 30 ευρώ επιπλέον!!! Πάμε και μια μέρα μαζί ή με κάποιον άλλον να σας δείξω τον τρόπο...Εννοείτε δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας αυτό, αλλά μπορεί ένας έμπειρος που έχει κάνει διατριβή πάν ω στις πουτάνεςΑυτες τις μαλακιες λες,θα τα πιστεψει κανας μενιος και θα παει να κανει τα ιδια,και θα τον σαπισουν στο ξυλο.
Που θα δεχτει η πουτανα να την γαμησεις τσαμπα.
εκτονωσεις λεειΈχω παίξει και άλλη φάση πάλι με γνωστή πουτάνα...Της λέω ότι επειδή έχω καιρό να γαμήσω και θα χύσω γρήγορα, συνεννοούμαι μαζί της μακριά από την τσατσά αν γίνεται με μια φορά που θα πληρώσω να έχω δύο εκτονώσεις. Και δέχεται!!! ;)
Πλέον καταφεύγουμε σε πατέντες για να γαμάμε περισσότερο
Για να γελάς με την λέξη ''εκτονώσεις'' φαντάζομαι τι δούλεμα τρως στα μπουρδέλα από τις πουτάνεςεκτονωσεις λεει
ακου εκτονωσεις
ολοι θα γελαν με αυτην την λεξη ρε τυπεΓια να γελάς με την λέξη ''εκτονώσεις'' φαντάζομαι τι δούλεμα τρως στα μπουρδέλα από τις πουτάνες
Τραβα ρε τυπε στο μηχανημα με την καρτα και βγαλε μετρητο...το ιδιο ειναι.τυποι εχω πελορια αναγκη να γαμισω αλλα δε μου περισεβουν μετριτής αμα λοιπον ξερει κανεισ μπορει να μου απαντισει κανεισ πια μπουρδελακια η στουντιο δεχονται πιστοτικεσ καρτεσ οστε να τα πλιροσω τον επομενο μηνα με τισ καρτεσ φχαριστώ
Τραβα ρε τυπε στο μηχανημα με την καρτα και βγαλε μετρητο...το ιδιο ειναι.
Εκτος αν θελεις να σου κανουν και 12 ατοκες στο μπουρδελο...
ολοι θα γελαν με αυτην την λεξη ρε τυπε
μεταξυ μας μιλαμε τι εκτονωσεις μας λες
πες χυσιματα μην ντρεπεσαι
Την λέξη ''εκτονώσεις'' την έγραψα γιατί με αυτούς τους όρους μιλάω στην πουτάνα...Άμα της πεις την λέξη ''χυσίματα'', ''να σε χύσω'', ''να σε γαμήσω'' κτλ. το έχασες το παιχνίδι και από κει πάνε και οι άλλοι... ;) Ανάλογα βέβαια και την πουτάνα, γιατί υπάρχουν από ''κυρίες' μέσα στα μπουρδέλα με υψηλή νοημοσύνη, αλλά οι περισσότερες με IQ ραδικιού και το επίπεδο πολύ χαμηλό...Εννοείται ασχολούμαι με τις πρώτες γιατί με τις άλλες δεν συνεργάζεσαι ακόμα και ο Μπρατ Πιτ να είσαι...ολοι θα γελαν με αυτην την λεξη ρε τυπε
μεταξυ μας μιλαμε τι εκτονωσεις μας λες
πες χυσιματα μην ντρεπεσαι
Στο περιπτερο αγοραζεις με καρτα;και στο σοπερμαρκετ παω πσονιζω με την καρτα λογαριασμο 40 50 εβρω δε μου λεεικανισ πηγεναι βγαλε μετρητα και κσαναγυρισε να ψωνισεισ λεφτα περνουνε απλα με κανει την εφκολια να πλιρωνω σε ενα μηνα εμενα αφτο με εξιπιρετει γιατι ειναι μηνεσ που δεν εχω δε βγενω τι να κανω
δε καταλαβεσ δεν ειπα να πληωσω να παρω ιπιρεσια που κανει 10 εβρω αλλα καλυτερη που κανει 50 και 100 αλλα δε θελω να πλιρωσω αφτο το μηνα θελω να τα χρεοσω στη καρτα να μουρθουνε τον αλλονα που ειναι το παραλογο λεφταδεν ειναι απο τη καρτα?
Εκτος απο τα νευρα μας εννοεις;ρε τυπε ακομα δε γαμησες ?
Μα......αν τα χρεωσειs αυτο τον μηνα, δεν κερδιζειs κατι
Θα σουρθουνε τον αλλο μηνα + τοκο + συνδρομη.......
Ασε που θα γραφει και λεπτομερειεs......"παροχη σεξουαλικων υπηρεσιων πιπα+μουνι+κωλοs" τεμαχια 3 εσωκλειεται ο ΦΠΑ
Ασε που θα γραφει και λεπτομερειεs......"παροχη σεξουαλικων υπηρεσιων πιπα+μουνι+κωλοs" τεμαχια 3 εσωκλειεται ο ΦΠΑ
τυπε ασ γραπψουν οτι θελουν τι θα το δει η μανα μου και θα με κανει ντα? τοκο γιατι θα μου βαλουν παραπανω αφου θα τα πλιροσω αμεσωσ τορα ζοριζομαι να τα πλιροσω και σιδρομη αφου ηδη πλιρονο για ολο το χρονο