Επισκέπτης
Όντως από κώλο καλή είναι,από μούρη μέτρια πράγματα.θα ήθελα να της τον κάνω φινιστρίνι ....
Όντως από κώλο καλή είναι,από μούρη μέτρια πράγματα.θα ήθελα να της τον κάνω φινιστρίνι ....
Μάλλον κάνεις λάθος... . Δεν είναι φόρεμα αυτό...
Απλά οι φούστες που έχει είναι κοντές και είπε να βγεί με τη μπλούζα...
Όντως από κώλο καλή είναι,από μούρη μέτρια πράγματα.
ξερουμε αν
π.μ οποιος γνωριζει
Θα έκανα τα πάντα για επαφή μαζί της!!!!!Μη λέμε μαλακίες ....
ααα καταλαβα κανει...Μη λέμε μαλακίες ....
Όλες κάνουν,το θέμα είναι ποιες το κάνουν επίσημα και ποιες (αν)επίσημα.ααα καταλαβα κανει...
Όλες κάνουν,το θέμα είναι ποιες το κάνουν επίσημα και ποιες (αν)επίσημα.
Τις δεύτερες δεν τις βρίσκεις εύκολα...
Εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι η Πετρούλα ζει από τις διαφημίσεις ηλεκτρικών ειδών.
Nαι και η Μαριάννα Αναγνωστοπούλου ζει βγάζοντας φωτογραφίεςΓιατί ρε τύπε?Που κολλάς?
Και η Αλεξανδράκη ζει γυρίζοντας video clip με τον Λεπα
Γιατί ρε τύπε?Που κολλάς?Όλες κάνουν,το θέμα είναι ποιες το κάνουν επίσημα και ποιες (αν)επίσημα.
Τις δεύτερες δεν τις βρίσκεις εύκολα...
Εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι η Πετρούλα ζει από τις διαφημίσεις ηλεκτρικών ειδών.
Για τις επώνυμες δεν είναι η βίζιτα αυτή που ισχύει για τις ανώνυμες των 100e/ώρα στο τάδε ξενοδοχείο από τον κάθε πικραμένο,αυτές πάνε στα επώνυμα ξενοδοχεία μόνο σε σουίτες αστέρων για 500-1000e την νύχτα.ειναι τοσοι πολλοι οι τροποι για να φαει η γυναικα λεφτα αποεναν αντρα....δεν χρειαζεται απαραιτητως να κανει βιζιτα....
ειναι τοσοι πολλοι οι τροποι για να φαει η γυναικα λεφτα αποεναν αντρα....δεν χρειαζεται απαραιτητως να κανει βιζιτα....
Όντως από κώλο καλή είναι,από μούρη μέτρια πράγματα.
...........Αρκει να τον εχει στην πριζα
"Σημερα θα του κατσω, αυριο θα του κατσω, παραμεθαυριο....."
Για τις επώνυμες δεν είναι η βίζιτα αυτή που ισχύει για τις ανώνυμες των 100e/ώρα στο τάδε ξενοδοχείο από τον κάθε πικραμένο,αυτές πάνε στα επώνυμα ξενοδοχεία μόνο σε σουίτες αστέρων για 500-1000e την νύχτα.
Νομίζω ένας βασικός το γαμήσι καλά είναι. Με 5-10 γαμήσια την εβδομάδα καθάρισες.
Αρκεί η φάτσα σου να'ναι στα κανάλια για να μην πέσει η αξία σου.
Θα έκανα τα πάντα για επαφή μαζί της!!!!!
Γιατί αυτή η μανία να γαμήσεις επώνυμη,έχεις ακούσει ότι κάνουν κάτι καλύτερα ή είναι σε κάτι καλύτερες; Μήπως έχουν το μουνί αλλού;Κι εγώ.
Αλλά με εμένα κι εσένα , ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ, με οποιοδήποτε τίμημα.
Ένας πολίστας, μαγαζάτορας κτλ κτλ κτλ μπορεί να γαμάει κάποια επώνυμη
με 500€ - 1000€.
ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ.
Δεν έχω πάρει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
που να λέει το αντίθετο.
Όλοι λένε, πρέπει να γνωρίσεις τον τάδε, να πας εκεί ,
να πιείς με εκείνους κτλ κτλ κτλ.
Κανείς δεν λέει παίρνεις το τάδε τηλέφωνο , δίνεις @@
(βάλε όσα θέλεις εδώ)
και γαμάς την τάδε.
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ασε που μπορει να ειναι και κομοδιναΓιατί αυτή η μανία να γαμήσεις επώνυμη,έχεις ακούσει ότι κάνουν κάτι καλύτερα ή είναι σε κάτι καλύτερες; Μήπως έχουν το μουνί αλλού;