economy man
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.658
- Πόντοι
- 1.296
Δύσκολο...Δεν...Μακαρι αν εκανε ρΑΝΤΕβού αυτή
Δύσκολο...Δεν...Μακαρι αν εκανε ρΑΝΤΕβού αυτή
Και ο Χυστίδης μπουρδελικά!
Ε όχι και απλά ένα μέλος ο κύριος @ΝίπληςΈνα μέλος.
Περα απο την πλακα ενας δικος μου την εχει περάσει ενα χερακι την τυπισσα ...Ε όχι και απλά ένα μέλος ο κύριος @Νίπλης
Περα απο την πλακα ενας δικος μου την εχει περάσει ενα χερακι την τυπισσα ...
Και οχι μονο αυτο , μετα απο κανα μηνα περασε και την χοντρη που ηταν μαζι της παρεα νομιζω στον καιρο
πρεπει να το εχω ξαναγραψει καπου εδω μεσα , δεν θυμάμαι
κάπου σε έχασα σε αυτό που γραφεις μαν ..Γιατί να έχουμε τους ίδιους φίλους;
Μήτε είμαστε γνωστοί, μήτε κλώνοι!
κάπου σε έχασα σε αυτό που γραφεις μαν ..
Ρε τυπε υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πέρασε καμια σοβαρή αρρώστια η κοπέλα η να εχει καμιά βαριά κατάθλιψη...καλα ρε μαγκες δεν εχει ινστα αυτη η χαζοχαρουμενη; τι στο πουτσο, σιγουρα ζει ακομα;
δηλαδη, ενα "σαχλοκωδων" οπως θα ελεγε ο κατακουζηνος σαν αυτη, δεν εχει αναγκη απο τα εκατομυρια λαικς, τα βλεματα και τα σχολια των σαλιαρηδων; η αναγκη της για διαδικτυακες ψωλες και επιβεβαιωση πως θα τραφει;
ακομα κι αν βρηκε αντρα οπως λενε, μου κανει εντυπωση...
καλα τυπε μη βαρας. Ανιψια σου ειναι και κανεις ετσι;Ρε τυπε υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πέρασε καμια σοβαρή αρρώστια η κοπέλα η να εχει καμιά βαριά κατάθλιψη...
Ασε που υπάρχει και η περίπτωση ολο αυτο που βλέπαμε στην τηλεόραση δηλαδή το χαζοχαρούμενη σεξυ bimpo να ηταν απλος καλη υποκριτική και σκηνοθεσία και η κοπέλα να μην εχει καμια σχέση σαν χαρακτήρας με αυτο που βλέπαμε στην TV.
Ωχ ωχ ωχποιος ειναι αυτος πάλι ?
Ενταξει τυπε βίζιτα ειναι για να τελειώνουμε αλλωστε σύμφωνα με το μεσο μελος του Bou το 90% τον διασημων ελληνιδων (μοντέλα, τραγουδίστριες, ηθοποιοί, influencer κ.α.) ηταν καποιο διάστημα η ειναι ακόμα βίζιτεςκαλα τυπε μη βαρας. Ανιψια σου ειναι και κανεις ετσι;
ειπα, μου κανει εντυπωση που μια bimbo (εστω επιφανειακα, που αμφιβαλω) με την απηχηση της δεν αρμεγει τα σοσιαλ για φραγκα, φημη, πουτσες, οπως θες πεστο. Τοσο παραλογο ακουγεται; Ο κανονας ετσι υποδεικνυει για "τετοιες" γυναικες, σορρυ κιολας.
Εχεις δικιο τωρα που το σκεφτομαι, καμια σχεση με τετοια η κοπελα, ηταν καλη στην υποκριτικη
Συ ειπαςΕνταξει τυπε βίζιτα ειναι για να τελειώνουμε αλλωστε σύμφωνα με το μεσο μελος του Bou το 90% τον διασημων ελληνιδων (μοντέλα, τραγουδίστριες, ηθοποιοί, influencer κ.α.) ηταν καποιο διάστημα η ειναι ακόμα βίζιτες
Τύπε πάντως φαίνεται ότι είσαι γενικά ψαγμένος!Ρε τυπε υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πέρασε καμια σοβαρή αρρώστια η κοπέλα η να εχει καμιά βαριά κατάθλιψη...