sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Φίλε άκωλη είναι, φόραγε ένα κολλητό τζιν όταν την είδα το οποίο στο κώλο της έπλεε γιατί είναι πολύ κόκκαλο η γκόμενα. Τώρα αυτά που διαβάζω: αν σου καθότανε δε θα τη γάμαγες, εννοείτε ότι θα την γάμαγα. Και τι να λέει αυτό όμως?
Εσένα φίλε μου υποθέτω η κοπέλα σου είναι πολύ πιο ωραία από αυτήν...
έξω κυκλοφορούν γυναίκες κλάσεις ανώτερες από Πετρούλα ή από κάτι άθλια "μοντέλα" .απλά δεν είναι γνωστές..όποιος βγει και πάει σε clubs,bars που συχνάζει η νεολαία θα πάθει πλάκα με τα κορίτσια που κυκλοφορούν..αυτό που γράφεις τώρα τι σχέση έχει? ο συνάδελφος έγραψε ότι είναι άκωλη και κοκκαλιάρα, δεν έγραψε ότι είναι άσχημη ή ότι δεν θα της έριχνε ένα πούτσο άμα του καθότανε...και στο κάτω κατω ξέρεις αν η γκόμενά του είναι καλύτερη από την Πετρούλα???
ε όχι και άκωλη ρε μάγκες... εντάξει δεν είναι και λατίνα αλλά για το σώμα της μια χαρα κωλάρα έχει !!!
Δες τι κύρτωμα έχει κάνει στη μέση της για να βγει και πάλι αυτό το "φλατοειδές" (από το φλατ) κωλάκι.ε όχι και άκωλη ρε μάγκες... εντάξει δεν είναι και λατίνα αλλά για το σώμα της μια χαρα κωλάρα έχει !!!
μια χαρα, απο τις λιγες που κυκλοφορει με το κορδονι εξω απο το παντελονιε όχι και άκωλη ρε μάγκες... εντάξει δεν είναι και λατίνα αλλά για το σώμα της μια χαρα κωλάρα έχει !!!
Εγώ στον κώλο αναφέρθηκα και μόνο, δεν τη χαρακτήρισα μπάζομ αυτα και μ αυτα μας την έχετε βγάλει μπάζο που απλά αν σας καθόταν την γαμούσατε...
όπα ρε σεις..κατουράτε και λιγο..
ουτε μουνακι δε δειχνει ...
αληθεια , εχει βγει full-frontal ποτε?
xaxaxaxa NAI πρεπει να χουνε λιωσει στον πουτσο ολοι.Βαλτε ταριφα αγοραροι να βγαζετε και το κατιτι σας...ακωλη,μπαζακι η Κωστιδου,μπαζο και η Τζουλια,ρε γεμισαμε Μαρλο Μπραντο εδω μεσα
Μεγαλε το καταλαβες, ε?
Μη απο τα ιδια κι εγω.
Η Πετρουλα ειναι τραβελι μαγκες...
σοβαρα μιλας? κατι ειχα ψιλιαστει αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω. οπως και να χει εμενα μου αρεσει