kafenes357
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Άλογο.
έτσι όπως είναι σκυμμένη να πας να της ρίξεις ένα κλωτσίδι να μπει γκολ, που την έχει δει σεξ σύμπολ το χάμστερ
έτσι όπως είναι σκυμμένη να πας να της ρίξεις ένα κλωτσίδι να μπει γκολ, που την έχει δει σεξ σύμπολ το χάμστερ
Παντωs ...... θα τηs εριχνα εναν σε απαλο στυλ βεβαια
τι απαλό στυλ και βλακείες γαμήσια καταδρομικό μέχρι θανάτου γιατί απ'ότι φαίνεται το σηκώνει ο οργανισμός της
Ειναι ....ναζιαρογατουλα μωρε......Δεν κανει να το τρομαξουμε........στην αρχη
ειμαι ο ΝΩΝΤΑΣ και μολις τελειωσα
Δηλαδη λεs να εφαρμοσουμε κατευθειαν την μεθοδο την αγρια ε?????ρε τι μου λες τώρα ίσα ίσα που θα το απολαύσει μέχρι τέλους η γκόμενα
Δηλαδη λεs να εφαρμοσουμε κατευθειαν την μεθοδο την αγρια ε?????
Ωστοσο θελω να περιμενω λιγο μεχρι να μου μιλησει με τον δικο τηs καβλωτικο τροπο και μετα να
τα πολλά λόγια είναι φτώχεια επομένως κατευθείαν στο ψητό φίλε και είπαμε γαμήσι μέχρι θανάτου(αν αντέξουμε βέβαια )
Ε οχι και θανατου.......Δεν φτανει δηλαδη που ζουνε περισσοτερο απο μαs????????
Με δοσειs......οπωs στον Κωτσοβολο
Αναμφιβολα............απλα λογω ...παλαιοτηταs κατασκευηs που ειμαι....ειχαμε αλλον τροπο προσεγγισηsοι μεσοβέζικες λύσεις είναι οι χειρότερες και εσύ σαν παλιός πρέπει να το ξέρεις ;)!!!!!
Αναμφιβολα............απλα λογω ...παλαιοτηταs κατασκευηs που ειμαι....ειχαμε αλλον τροπο προσεγγισηs
Πιο απαλο.......Παντωs μετα την προσεγγιση το παιχνιδι ειναι ακριβωs το ιδιο και ξερο ψωμι