Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Δηλαδη αν τις προταξεις 1000 με αποφασιστικοτητα θα σου αρνηθει νομιζεις???????????Μ αρεσειs γιατι το πιστευειs!!!!!!!
Δηλαδη αν τις προταξεις 1000 με αποφασιστικοτητα θα σου αρνηθει νομιζεις???????????Μ αρεσειs γιατι το πιστευειs!!!!!!!
απλά ο άνθρωπος έχει ορίσει μια δική του ταρίφα την οποία θεωρεί λογική η Πετρούλα όμως θα την θεωρήσει λογική
Δηλαδη αν τις προταξεις 1000 με αποφασιστικοτητα θα σου αρνηθει νομιζεις???????????
Eιναι η διαφορα τηs λογικηs που λενε......Αλλη η λογικη του Παιχτουρα κι αλλη τηs Πετρουλαs!!!!!...Τοσα μονο τα θελει εκεινη για περιοδικα και τσιχλεs
Επειδή λοιπόν η Πετρούλα θεωρεί σημαντικό ποσό τα 1000 ευρώ, δέχομαι να της δώσω λιγότερα
Τσαμπα καλυτερα........Για ειναι και σεντιμεταλ το θεμαΕπειδή λοιπόν η Πετρούλα θεωρεί σημαντικό ποσό τα 1000 ευρώ, δέχομαι να της δώσω λιγότερα
Παιδια ενας απο τους λογους που μπηκα στην συζητηση ειναι για να σας πω μην υψωνετε καμια απο αυτες.. οσο δημοσιοτητα και να εχουν...δεν τις βλεπετε που κυνηγουν τις διαφορες αρπαχτες.... για την συγκεκριμενη τα 1000 για μια ξεπετα θα τις φανουν πολλα και κωλοτουμπες θα μου κανει!!!!!!!!!!
Δεν τιs υψωνουμε....Απλα απο πιτα που δεν τρωs....τι σε νοιαζει κι αν καει.......Παιδια ενας απο τους λογους που μπηκα στην συζητηση ειναι για να σας πω μην υψωνετε καμια απο αυτες.. οσο δημοσιοτητα και να εχουν...δεν τις βλεπετε που κυνηγουν τις διαφορες αρπαχτες.... για την συγκεκριμενη τα 1000 για μια ξεπετα θα τις φανουν πολλα και κωλοτουμπες θα μου κανει!!!!!!!!!!
Δεν τιs υψωνουμε....Απλα απο πιτα που δεν τρωs....τι σε νοιαζει κι αν καει.......
Δεν τιs υψωνουμε....Απλα απο πιτα που δεν τρωs....τι σε νοιαζει κι αν καει.......
Πηγαινουμε σε αλλη...μονο αυτη υπαρχει.... υπαρχουν αλλες του συναφιου της που με 1000 σου κανουν κωλοτουμπες!!!!!!!!!!!!!!κράτα μικρό καλάθι μην σε προσγειώσει αυτή απότομα
Πηγαινουμε σε αλλη...μονο αυτη υπαρχει.... υπαρχουν αλλες του συναφιου της που με 1000 σου κανουν κωλοτουμπες!!!!!!!!!!!!!!
Πηγαινουμε σε αλλη...μονο αυτη υπαρχει.... υπαρχουν αλλες του συναφιου της που με 1000 σου κανουν κωλοτουμπες!!!!!!!!!!!!!!
Αλλη εμπειρια ομως να πας με καποια επωνυμη πιστευω οτι θα ειναι...κατι που δεν το εχω κανει μεχρι σημερα.Κι αν είναι κι εκτός συναφιού, ακόμα καλύτερα ;)
Αλλη εμπειρια ομως να πας με καποια επωνυμη πιστευω οτι θα ειναι...κατι που δεν το εχω κανει μεχρι σημερα.
έχει το κατιτίς της όταν την βλέπεις στην τηλεόραση μετά..Αλλη εμπειρια ομως να πας με καποια επωνυμη πιστευω οτι θα ειναι...κατι που δεν το εχω κανει μεχρι σημερα.
Αλλη εμπειρια ομως να πας με καποια επωνυμη πιστευω οτι θα ειναι...κατι που δεν το εχω κανει μεχρι σημερα.
Σε τέτοια ζώα σαν και σένα στηρίζονται και πλασάρουν με χιλιαρούμπες και βάλε το κάθε τσόλιΑλλη εμπειρια ομως να πας με καποια επωνυμη πιστευω οτι θα ειναι...κατι που δεν το εχω κανει μεχρι σημερα.
Θα με αποκαλουσες ετσι αν ειχα παει... αλλα δεν με διαβαζεις βλεπω και θα σε αφησω μεταξεταστεο...Σε τέτοια ζώα σαν και σένα στηρίζονται και πλασάρουν με χιλιαρούμπες και βάλε το κάθε τσόλι
Θα με αποκαλουσες ετσι αν ειχα παει... αλλα δεν με διαβαζεις βλεπω και θα σε αφησω μεταξεταστεο...