Νέα

Πεθανε ξαφνικα ο Στελιος Σκλαβενιτης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

epirrepis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2
Πόντοι
1
τυπε ο τζαμπος με αυτα τα λεφτα θελει να αγορασει τη συγχωρεση του κοσμου, εχει φαει απειρο κραξιμο μιας και ολοι οι αφραγκοι, μισθωτοι, μικρομεσαιοι (δλδ οι πελατες του) μισουν και ριχνουν καταρες στο παιδι του λεφτα που σκοτωσε τον μισθωτο οικογενειαρχη ... για τη δικη του ικανοποιηση τα δινει τα λεφτα οχι επειδη πρεπει ή δε μπορει να τα αποφυγει ;)
ορθοτατα.
αριστη προσεγγιση παρη...

giatros73

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1
Όταν την πρόταση για τα 2.4 την έχει κάνει η δικηγόρος της ασφαλιστικής ενώπιον του δικαστηρίου, δεν περνά από το μυαλό μου η πιθανότητα να είναι τόσο χουβαρντάδες. Όταν μιλάμε για ασφαλιστικές.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Όταν την πρόταση για τα 2.4 την έχει κάνει η δικηγόρος της ασφαλιστικής ενώπιον του δικαστηρίου, δεν περνά από το μυαλό μου η πιθανότητα να είναι τόσο χουβαρντάδες. Όταν μιλάμε για ασφαλιστικές.

Ενωπιον του δικαστηριου? Δεν μου δένει ολο αυτο.

Πρωτον η δικηγορος της ασφαλιστικης δεν θεωρω πιθανο να προτεινε κατι τετοιο, γιατι δεν νομιζω οτι υπαρχει ασφαλιστηριο να καλυπτει 2,4 εκατομμυρια ευρω.

Δευτερον, θεωρω αδυνατον ο Βακακης να μην εχει δικο του δικηγορο και να περιμενει απο την δικηγορο της ασφαλιστικης να κανει προταση.

Τριτον, οι συμβιβαστικες προτασεις δεν γινονται την ημερα του δικαστηριου, αλλά πολυ πιο πριν, ωστε αν επιτυχουν, να παρουσιαστει το συμφωνητικο συμβιβασμου στο δικαστηριο και να μην γινει καν η δικη.

Τεταρτον, δεν ειμαι βεβαιος οτι ακομη εχει γινει το δικαστηριο. Αλλά δεν ειμαι και σιγουρος.

giatros73

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1
Ενωπιον του δικαστηριου? Δεν μου δένει ολο αυτο.

Πρωτον η δικηγορος της ασφαλιστικης δεν θεωρω πιθανο να προτεινε κατι τετοιο, γιατι δεν νομιζω οτι υπαρχει ασφαλιστηριο να καλυπτει 2,4 εκατομμυρια ευρω.

Δευτερον, θεωρω αδυνατον ο Βακακης να μην εχει δικο του δικηγορο και να περιμενει απο την δικηγορο της ασφαλιστικης να κανει προταση.

Τριτον, οι συμβιβαστικες προτασεις δεν γινονται την ημερα του δικαστηριου, αλλά πολυ πιο πριν, ωστε αν επιτυχουν, να παρουσιαστει το συμφωνητικο συμβιβασμου στο δικαστηριο και να μην γινει καν η δικη.

Τεταρτον, δεν ειμαι βεβαιος οτι ακομη εχει γινει το δικαστηριο. Αλλά δεν ειμαι και σιγουρος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Α. το γραφει. Οτι "εγινε συμβιβαστικη προταση 2,4 εκατομμυρια αλλά δεν εγινε δεκτη". Οχι δηλαδη οτι την εκανε η ασφαλιστική και όχι οτι την εκανε την ημερα του δικαστηριου.

Ετσι ναι.
Αρα εγινε το δικαστηριο, περιμενουμε την αποφαση.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
στον Σκλαβενιτη στα τυρια σημερα στα αρχιδια τους :huh:
εκαναν και πλακα μεταξυ τους :S :S :S

giatros73

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1
Α. το γραφει. Οτι "εγινε συμβιβαστικη προταση 2,4 εκατομμυρια αλλά δεν εγινε δεκτη". Οχι δηλαδη οτι την εκανε η ασφαλιστική και όχι οτι την εκανε την ημερα του δικαστηριου.

Ετσι ναι.
Αρα εγινε το δικαστηριο, περιμενουμε την αποφαση.
α. Επιβεβαίβωσε την πρόταση η δικηγόρος της ασφαλιστικής. Το ρεπορτάζ δεν λέει αν η πρόταση προς την οικογένεια των θυμάτων την έκανε ο Jumbo ή η ασφαλιστική.
β. Την παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου προκειμένου προφανώς να γραφτεί στα πρακτικά ως πρόταση της πλευράς των θυτών. Διαφορετικά δεν βρίσκω λόγο να το κάνει.
γ. Για τον παραπάνω λόγο θεωρώ πως το minimum που θα πάρουν είναι τα 2.4

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
τυπε θα σκασει για διαμαρτυρια κανας λεφτης με αδεια διαδηλωσης και δε θα μπορει ο κοσμος να κλεινει ραντεβου εοππυ :S
ναι αλλα θα ψωνιζουμε σαλαμι στις 12 το βραδυ τυπε :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom