Νέα

Πεθανε ξαφνικα ο Στελιος Σκλαβενιτης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
συγνωμη ρε μαγγες ολη η οικογενεια δικαιουται αποζημιωση??
ισχυει αυτο δηλαδη?
Ναι φυσικα. Γονεις, αδελφια, συζυγος. Ακομη ομως και ετσι, τα 2.4 ειναι εξωφρενικο ποσο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τυπε χωρίς να είμαι πλήρης γνωστής της υπόθεσης μου είχαν πει τότε (Φεβρουάριο δεν ήταν?) πως τα 2.4 περίπου που ζήταγε ήταν σούμα (χοντρικά 1200000 για υλικές ζημιες+1220000 για σωματικές βλάβες) και το υπόλοιπο 1 εκ το ζήτησαν οι λοιποί συγγενείς..
Σαν πόσο νομίζω πως θεωρητικά το δικαιολογεί το ασφαλιστήριο θεωρητικά επαναλαμβάνω και χωρίς να έχω δει λεπτομέρειες σε συζήτηση που είχα γιατί απόρησα το αναφερω
Το ασφαλιστηριο θα λεει ό,τι λενε τα περισσοτερα, δηλαδη 500.000 ευρω για ψυχικη οδυνη λογω θανατου και άλλα τοσα για υλικες ζημιες. Ποιες υλικες ζημιες ομως? Η αξια του αυτοκινητου?

epirrepis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2
Πόντοι
1
Θα ειμαι ξεκαθαρος. Τετοιες υποθεσεις δεν δινουν τοσο μεγαλες αποζημιωσεις. Οσο κι αν ψαξεις στις δικαστικες αποφασεις, δεν θα βρεις καμια να δινει για θανατο σε τροχαιο πανω απο 100-150 χιλιαρικα στην καλυτερη περιπτωση σε συγγενεις. Μαλιστα το συνηθισμενο πλεον ειναι να δινονται κατι 50αρια αν ο πεθαμενος ειναι νεος, αλλιως 30-40 χιλιαρικα.

Αυτο αποκλειεται να μην το ξερει ο δικηγορος του Βακάκη. Και αποκλειεται να μην του ειπε οτι ειναι τρελό και παραλογο να προτεινει 2,4 εκατομμυρια για συμβιβασμο. Αρα προφανως ο Βακακης το κανει απο μονος του. Απο τυψεις? Ποιος ξερει.

Ο ανοητος ειναι ο αλλος, που δεν τα δεχθηκε και θα παρει τ αρχιδια μου στο τελος. Αλλά πιστευω οτι ο Βακακης θα τα δωσει ακομη και οταν βγει η αποφαση που θα δινει κανενα 80αρι.
σ ευχαριστω αλεξ.ευγενης κ ξεκαθαρος οπως παντα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Το 1,5 μυριο το καλύπτει η ασφάλεια
Οχι ολα για ψυχικες οδυνες ομως. Και επιπλεον θα πρεπει να τα επιδικασει το δικαστηριο. Καμια ασφαλεια δεν δινει μονη της τετοια ποσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ο τονος το υφος η οξυδερκεια και η ευφραδεια λογου του αλεξ εμενα με εχουν εντυπωσιασει παντως.τον θεωρω αξιολογο κ γνωστη του αντικειμενου του.
ως προς τι η ειρωνια?
Μην χολοσκας. Ο Παρης ειναι φιλος και με πειραζει

epirrepis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2
Πόντοι
1
τυπε μαλλον καποιος σφυριξε στον υπατιο οτι αν ειχε εσενα δικηγορο θα τσιμπαγε χαλαρα μισο δις ;)
ο τονος το υφος η οξυδερκεια και η ευφραδεια λογου του αλεξ εμενα με εχουν εντυπωσιασει παντως.τον θεωρω αξιολογο κ γνωστη του αντικειμενου του.
ως προς τι η ειρωνια?

giatros73

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1
Οχι ολα για ψυχικες οδυνες ομως. Και επιπλεον θα πρεπει να τα επιδικασει το δικαστηριο. Καμια ασφαλεια δεν δινει μονη της τετοια ποσα.
και κανένας δεν προσφέρει τόσα λεφτά εξωδικαστικά αν δεν ξέρει ότι κινδυνεύει δικαστικά να δώσει περισσότερα.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
ως προς τι η ειρωνια?
γιατι ειναι πιρφορος και θελω να τον βαλω στο σωστο το δρομο :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
και κανένας δεν προσφέρει τόσα λεφτά εξωδικαστικά αν δεν ξέρει ότι κινδυνεύει δικαστικά να δώσει περισσότερα.
Ελα ομως που ΔΕΝ κινδυνευει να δωσει περισσοτερα...

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
τυπε ο τζαμπος με αυτα τα λεφτα θελει να αγορασει τη συγχωρεση του κοσμου, εχει φαει απειρο κραξιμο μιας και ολοι οι αφραγκοι, μισθωτοι, μικρομεσαιοι (δλδ οι πελατες του) μισουν και ριχνουν καταρες στο παιδι του λεφτα που σκοτωσε τον μισθωτο οικογενειαρχη ... για τη δικη του ικανοποιηση τα δινει τα λεφτα οχι επειδη πρεπει ή δε μπορει να τα αποφυγει ;)

giatros73

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1
Στην χειρότερη θα πάρει τα 2.4 που προσέφεραν ενώπιον του δικαστηρίου.
Η προσφορά ΔΕΝ ήταν take it or leave it.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom