You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πεθανε ο Σον Κονερι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kakiasmenoprovato
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Αιωνια του η μνημη
αντε βαλε και χαρισον φορντ μεσα
Χαρισον Φοντ επισης τεραστιος!
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Τρομερη μορφη, υπηρξε ενα απο τα μεγαλυτερα προτυπα αντρισμου με τα οποια μεγαλωσα.
Τρομερος ηθοποιος στο δε Μποντ το τερματισε.
Δυστυχως τετοια προτυπα ειναι πλεον ειδος προς εξαφανιση και προς αποφυγη. Ο Σον Κονερυ εβγαζε πως ηταν ο τυπος αντρα που δε σηκωνε πολλα και που μπορουσε να ηγηθει.
Πλεον θεωρουνται σαν προτυπο διαφορετικοι τυποι. Καποιος θα πει σημεια των καιρων εγω θα πω μια προσπαθεια (ηθελημενη η μη) να επιβληθει ενα για μενα αποστειρωμενο προτυπο.
Απο τη φορμουλα 1 οπου τα αυτοκινητα κανουν λιγοτερο θορυβο απο το κορσα μου μεχρι τα κοινωνικα δικτυα οπου ακους τυπους να σου λενε ειμαι φεμινιστης.
Μεγαλε Σον με σενα μεγαλωσα σαν προτυπο και ηθελα να σου μοιασω. Δεν νομιζω οτι το καταφερα, αλλα και παλι ησουν πηγη εμπνευσης. Αιωνια σου η μνημη.
Τρομερος ηθοποιος στο δε Μποντ το τερματισε.
Δυστυχως τετοια προτυπα ειναι πλεον ειδος προς εξαφανιση και προς αποφυγη. Ο Σον Κονερυ εβγαζε πως ηταν ο τυπος αντρα που δε σηκωνε πολλα και που μπορουσε να ηγηθει.
Πλεον θεωρουνται σαν προτυπο διαφορετικοι τυποι. Καποιος θα πει σημεια των καιρων εγω θα πω μια προσπαθεια (ηθελημενη η μη) να επιβληθει ενα για μενα αποστειρωμενο προτυπο.
Απο τη φορμουλα 1 οπου τα αυτοκινητα κανουν λιγοτερο θορυβο απο το κορσα μου μεχρι τα κοινωνικα δικτυα οπου ακους τυπους να σου λενε ειμαι φεμινιστης.
Μεγαλε Σον με σενα μεγαλωσα σαν προτυπο και ηθελα να σου μοιασω. Δεν νομιζω οτι το καταφερα, αλλα και παλι ησουν πηγη εμπνευσης. Αιωνια σου η μνημη.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.769
- Πόντοι
- 2.306
Έκανε εγγραφή αλλά τον «ξέρασε» το σύστημα.Ήταν μέλος στο Bou?
Δεν θα μπορούσε να σταθεί εδώ μέσα με τα υπόλοιπα alpha males τύπε μου...
Αιώνια του....
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
αντε βαλε και χαρισον φορντ μεσα
Μπα,δεν τον βάζω στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.143
- Πόντοι
- 9.297
Δεν ηταν ο αγαπημενος μου Τζε'ι'μς Μποντ λογω του οτι του ελειπε το εκλεπτυσμενο στοιχειο και υπερτερουσε σε αυτον η ωμη δυναμη κατι που προερχεται απο τον αγωνα επιβιωσης που εδινε απο μικρη ηλικια .Ομως ηταν παντα ενα τυπικο δειγμα ΣΩΣΤΟΥ ανδρα μεχρι το τελος.Ανηκε στην ολοενα και πιο σπανια κατηγορια Ανδρα με ΑΡΧΙΔΙΑ και οχι αρχιδια ανδρα οπως ειναι τα μαγκοπουστρακια της σημερινης νεολερας που κυκλοφορουνε με τα χαμηλοκαβαλα ,τα τατουαζ και τις αξυρισιες λες και δεν εχουν πανω τους δυο ευρω να παρουν κανενα ξυραφακι και να μοιασουν λιγο με ανθρωπους και οχι με παριες.
<<Για τον Θεο και την Πατριδα...Ζητω η Βασιλισσα...ζητω η Mi6>>
KΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕΡ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ.
OVER AND OUT...
<<Για τον Θεο και την Πατριδα...Ζητω η Βασιλισσα...ζητω η Mi6>>
KΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕΡ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ.
OVER AND OUT...
FARAW
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6.359
- Πόντοι
- 1.336
Ο καλύτερος τζειμς Μποντ (κανένας δεν τον ξεπέρασε αν και εμένα μου άρεσε και ο ροτζερ μουρ).Κριμα (η καλύτερη μου ταινία τζειμς Μποντ που πρωταγωνίστησε ήταν για μένα το you only love twice με το φανταστικό τραγούδι της κόρης του φρανκ Σινάτρα ).Καλο παράδεισο ?
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Απλα τεραστιος!!!!R.I.P.
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.237
- Πόντοι
- 2.646
RIP
assmaster13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 547
- Πόντοι
- 26
Τιτανοτεραστιος, υπέροχος και μοναδικός!!!!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 873
- Πόντοι
- 96
Μεγάλος ηθοποιός της μεγάλης βρετανικής σχολής που έβγαζε γόητες ! Το πόσο καλός ήταν φαίνεται από την σκηνική του παρουσία,Σε ότι και να έπαιζε από τα πολύ καλά έως τα αδιάφορα μαγνήτιζε και γέμιζε την ταινία με το παίξιμο του.Είχε και σπίτι στην Ελλάδα , αλλά ποτέ δεν απασχόλησε τις κωλοφυλλάδες μας.Ήταν σεμνός !
Ας αναπαυθεί η ψυχή του.
Ας αναπαυθεί η ψυχή του.
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Συνημμένα
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Αθάνατος !
Δεν πρέπει να αισθανόμαστε ενοχές που είμαστε άνδρες, όπως δεν νοιώθουν ενοχές τα λιοντάρια που γουστάρουν τις αντιλόπες
και οι λύκοι που ξεσκίζουν τα γίδια !
Μιας και ήταν Σκωτσέζος .......
Δεν πρέπει να αισθανόμαστε ενοχές που είμαστε άνδρες, όπως δεν νοιώθουν ενοχές τα λιοντάρια που γουστάρουν τις αντιλόπες
και οι λύκοι που ξεσκίζουν τα γίδια !
Μιας και ήταν Σκωτσέζος .......
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Αυτός ο ΒΛΑΞεβάνης ρε παιδί μου... την μαλακία την έχει ριζωμένη στον εγκέφαλο! Αυτός πρέπει να γεννήθηκ έτσι!!!
matzafasoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2012
- Like
- 875
- Πόντοι
- 96
«Έχω κάνει πολλές ταινίες, μερικές από τις οποίες έχω ξεχάσει και μερικές από τις οποίες προσπάθησα να ξεχάσω. Αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περίεργης υπόθεσης που ονομάζουμε καριέρα, ταξίδεψα σε πολλά εξωτικά μέρη, γνώρισα πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, φίλησα δεκάδες όμορφες γυναίκες και στην πραγματικότητα αμείφθηκα πάρα πολύ καλά γι’ αυτό και είμαι πιο ευγνώμων».
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις