Νέα

Πεθανε ξαφνικα ο Στελιος Σκλαβενιτης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
1
OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
1

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.801
Πόντοι
2.356
ας ειναι ελαφρα τα 500ρικα που θα τον σκεπασουν!
ελπιζω να μην αλλαξει το καλο κλιμα της εταιριας (αυτη και ο καρελιας θεωρω πως ειναι υποδειγματικες για ελλαδα)

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
ας ειναι ελαφρα τα 500ρικα που θα τον σκεπασουν!
ελπιζω να μην αλλαξει το καλο κλιμα της εταιριας (αυτη και ο καρελιας θεωρω πως ειναι υποδειγματικες για ελλαδα)
και η Ιον και τα στα μπισκοτα παπαδοπουλου

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.303
Πόντοι
2.456
Και η ηρωινη και η κοκαινη

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656

τυποι καμια επιχειρηση δεν φτανει σε ποιοτητα και αγαπη προς τον εργαζομενο τα τζαμπο    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

mounodoulos34

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
339
Πόντοι
21

τυποι καμια επιχειρηση δεν φτανει σε ποιοτητα και αγαπη προς τον εργαζομενο τα τζαμπο     :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
[/quote]Σοβαρα; Βρες λιγο εκτος Ελλαδας και θα δεις!!!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
τυποι καμια επιχειρηση δεν φτανει σε ποιοτητα και αγαπη προς τον εργαζομενο τα τζαμπο    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Και θα γινει και χειροτερα, εχει να πληρωσει και τον Υπατιο για τη Πορσε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Και θα γινει και χειροτερα, εχει να πληρωσει και τον Υπατιο για τη Πορσε.
Α, μια και το αναφεραμε.

Αν ειναι αληθες αυτο που διαβασα, οτι ο τζαμπο προσφερε 2.4 εκατομμυρια ευρω στον Υπατιο κι αυτος μεσω του δικηγορου του τα αρνηθηκε επιμενοντας στα 3,3 εκατομμυρια της αγωγης του, ενα εχω να πω.

Θελω να μαθω το ονομα του δικηγορου του για να του πω να παραδωσει την αδεια ασκησεως επαγγελματος και να παει να τυλιγει ψαρια στην ψαραγορα.

Ειναι δυνατον να σου δινουν 2,4 εκατομμυρια, για μια υποθεση που ΚΑΝΕΝΑ (το ξαναγραφω, ΚΑΝΕΝΑ) δικαστηριο δεν δινει πανω απο 100-150 χιλιαδες ευρω και να αρνεισαι επιμενοντας στα 3,3 εκατομμυρια?

2,4 εκατομμυρια ευρω δεν εχει παρει ΠΟΤΕ κανενας για τροχαιο ατυχημα. Και ο κυριος συναδελφος ευπροσωπως θα κρατουσε ενα 15%, δηλαδη καπου 350 χιλιαρικα. Και ειπε οχι. Και θα παει στα δικαστηρια, θα του δωσουν 80 χιλιαρικα και θα παρει ο ιδιος 12. Θελω να μαθω ποιος αστερας ειναι αυτος.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Απο μια απλη γριπη τι μπορεις να παθεις

epirrepis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2
Πόντοι
1
Α, μια και το αναφεραμε.

Αν ειναι αληθες αυτο που διαβασα, οτι ο τζαμπο προσφερε 2.4 εκατομμυρια ευρω στον Υπατιο κι αυτος μεσω του δικηγορου του τα αρνηθηκε επιμενοντας στα 3,3 εκατομμυρια της αγωγης του, ενα εχω να πω.

Θελω να μαθω το ονομα του δικηγορου του για να του πω να παραδωσει την αδεια ασκησεως επαγγελματος και να παει να τυλιγει ψαρια στην ψαραγορα.

Ειναι δυνατον να σου δινουν 2,4 εκατομμυρια, για μια υποθεση που ΚΑΝΕΝΑ (το ξαναγραφω, ΚΑΝΕΝΑ) δικαστηριο δεν δινει πανω απο 100-150 χιλιαδες ευρω και να αρνεισαι επιμενοντας στα 3,3 εκατομμυρια?

2,4 εκατομμυρια ευρω δεν εχει παρει ΠΟΤΕ κανενας για τροχαιο ατυχημα. Και ο κυριος συναδελφος ευπροσωπως θα κρατουσε ενα 15%, δηλαδη καπου 350 χιλιαρικα. Και ειπε οχι. Και θα παει στα δικαστηρια, θα του δωσουν 80 χιλιαρικα και θα παρει ο ιδιος 12. Θελω να μαθω ποιος αστερας ειναι αυτος.
Α, μια και το αναφεραμε.

αλεξ καλησπερα.μια ερωτηση θα μπορουσα σε παρακαλω να σου κανω?
για ποιο λογο ο βακακης του προσεφερε τοσα πολλα χρηματα?αυτοβουλα ενηργησε?

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Το 1,5 μυριο το καλύπτει η ασφάλεια

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Α, μια και το αναφεραμε.

τυπε μαλλον καποιος σφυριξε στον υπατιο οτι αν ειχε εσενα δικηγορο θα τσιμπαγε χαλαρα μισο δις ;)

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.303
Πόντοι
2.456
Α, μια και το αναφεραμε.

Τυπε χωρίς να είμαι πλήρης γνωστής της υπόθεσης μου είχαν πει τότε (Φεβρουάριο δεν ήταν?) πως τα 2.4 περίπου που ζήταγε ήταν σούμα (χοντρικά 1200000 για υλικές ζημιες+1220000 για σωματικές βλάβες) και το υπόλοιπο 1 εκ το ζήτησαν οι λοιποί συγγενείς..
Σαν πόσο νομίζω πως θεωρητικά το δικαιολογεί το ασφαλιστήριο θεωρητικά επαναλαμβάνω και χωρίς να έχω δει λεπτομέρειες σε συζήτηση που είχα γιατί απόρησα το αναφερω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
αλεξ καλησπερα.μια ερωτηση θα μπορουσα σε παρακαλω να σου κανω?
για ποιο λογο ο βακακης του προσεφερε τοσα πολλα χρηματα?αυτοβουλα ενηργησε?
Θα ειμαι ξεκαθαρος. Τετοιες υποθεσεις δεν δινουν τοσο μεγαλες αποζημιωσεις. Οσο κι αν ψαξεις στις δικαστικες αποφασεις, δεν θα βρεις καμια να δινει για θανατο σε τροχαιο πανω απο 100-150 χιλιαρικα στην καλυτερη περιπτωση σε συγγενεις. Μαλιστα το συνηθισμενο πλεον ειναι να δινονται κατι 50αρια αν ο πεθαμενος ειναι νεος, αλλιως 30-40 χιλιαρικα.

Αυτο αποκλειεται να μην το ξερει ο δικηγορος του Βακάκη. Και αποκλειεται να μην του ειπε οτι ειναι τρελό και παραλογο να προτεινει 2,4 εκατομμυρια για συμβιβασμο. Αρα προφανως ο Βακακης το κανει απο μονος του. Απο τυψεις? Ποιος ξερει.

Ο ανοητος ειναι ο αλλος, που δεν τα δεχθηκε και θα παρει τ αρχιδια μου στο τελος. Αλλά πιστευω οτι ο Βακακης θα τα δωσει ακομη και οταν βγει η αποφαση που θα δινει κανενα 80αρι.

epirrepis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2
Πόντοι
1
Τυπε χωρίς να είμαι πλήρης γνωστής της υπόθεσης μου είχαν πει τότε (Φεβρουάριο δεν ήταν?) πως τα 2.4 περίπου που ζήταγε ήταν σούμα (χοντρικά 1200000 για υλικές ζημιες+1220000 για σωματικές βλάβες) και το υπόλοιπο 1 εκ το ζήτησαν οι λοιποί συγγενείς..
Σαν πόσο νομίζω πως θεωρητικά το δικαιολογεί το ασφαλιστήριο θεωρητικά επαναλαμβάνω και χωρίς να έχω δει λεπτομέρειες σε συζήτηση που είχα γιατί απόρησα το αναφερω
συγνωμη ρε μαγγες ολη η οικογενεια δικαιουται αποζημιωση??
ισχυει αυτο δηλαδη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom