για Μαντελα..οπςω καθε μεγαλος εκανε κ καλα κ κακα....βεβαιως ...
απλα εχει φαση ποσο ευκολα οι περισσοτεροι απο εμας που εαν μας χωνανε 1 μηνα σε φυλακη θα τα καναμε πανω μας, τα γραφουμε τοσο ευκολα απο την καναπεδερα μας για εναν που εφαγε ξυλο κ περασε 29 χρονια φυλακη.....
εδω σε πορειες δακρυγονο πεφτεικ γινοντα ολοι λαγοι.....
εννοω τους αναρχες, γιατι ουτως η αλλως στα χρυσαβγουαλ ουτε επεσε ουτε θα πεσει δακρυγονο...ισα ισα μαζι με τους ματατζηδες κανουν τα ντου...
τον Μιχαλολιακο τον εφαγε ο Κασσι η ακομα?
την κοπανησαν ολα τα καλα παλια ατομα απο τα Χρυσαβγουλα, μιας κ ειδαν οτι το κομμα το γυρναει το παραμυθακι σιγα σιγα, κ εμεινε ο Κασσι κ ο χοντρος με μερικα 15χρονα που τσαταρουν ολημερις.....κ με το ζορι μαζευτηκαν 150 ατομα σε μια πολη 5 εκατομμυριων...σιγα μην αφησουν το φρεντοτσινο κ τη γκομενα...που να τρεχουμε τωρα?...
αλλα για τσαταρισματα κ bourdela.com πρωτοι...
οσους βλακες ηξερα απο σχολειο κ μου ελεγαν εγω δεν ασχολουμαι με πολιτικη ασχολουμαι μονο με μπαλα, ξαφνικα οταν επεσε λορδα μου εγιναν πολιτικοποιημενοι πατριωταρες......κ εξαγριωμενοι......
φυσικα ουτε λογος για δραση κ δρομους....ετσι ειναι.... πως θα βγουν αποτομα στους δρομους? μια ζωη στους καναπεδες ηταν...τα κομμουνια ηταν μια ζωη στους δρομους (εχουν κ αυτοι αλλα στραβα αλλα δεν ειναι επι του παροντος...)
ειδατε τι ειπε χτες ο Αντωνης στη Βουλη? ''Ο κοσμος ειναι ευχαριστημενος, ξερει οτι ειμαστε στο σωστο δρομο για αυτο κ δεν διαμαρτυρεται''...Πολυ καλα το ειπε..συμφωνω απολυτα μαζι του...οσο πιο πολυ τον σκιζεις τον Ελληνα τοσο πιο καναπεδατος γινεται...κ βγαζει την οργη του τσαταροντας......κ κοροιδευοντας τους μαυρους.....χειροτερα απο την Αφρικη θα γινουμε μαγκες αλλα πολλοι απο εσας δεν το καταλαβετε...πειτε τους μαυρους χιμπαντζηδες...ως εκει φτανει η νοημοσυνη σας....σε λιγο δεν θα εχουμε να ταισουμε τα παιδια μας....αλλα ναι εμεις θα ειμαστε υπερανθρωποι κ Αρειοι κ αυτοι υπανθρωποι...κακομοιρη... καναπεδατε... δουλε... Ελληναρα
αυτα κ καλα να περνατε ολοι σας...